Nedaleko pristavu kotvi lod. Visi z nej rebrik. Spodny steblik rebrika je na hladine. Vrchny steblik rebrika je na vrchu lode. Vrchny a spodny steblik tu od seba vzdialene 180cm.
Stebliky rebrika su rovnomerne vzdialene 20cm.
Priliv stupa 15cm za hodinu. Za aky cas stupne hladina k 3 stebliku od vrchu?
1. Chlapcovi spadne pingpongova lopticka do uzavretej rury o milimeter sirsej ako lopticka. Ako ju vytiahne bez poskodenia?
2. Ak hodite bumerang a do nicoho nenarazi, vrati sa k vam. Ako hodite lopticku aby sa k vam vratila a od nicoho sa neodrazila ani nebola na spagatiku ani nikto pri tom nepomahal?
3. V ten isty kalendarny rok, v ten isty den a v tu istu hodinu sa jednej matke narodia 2 deti, ale niesu to dvojcata. Je to mozne?
1, otoci ruru a lopticka vypadne
2, hodim ju presne nad seba a ona sa mi vrati spat
3, jedno dieta mala v januari a jedno v decembri kedze nie je pisane ze sa narodili v rovnakom mesiaci
Myslel som ze si potrapim chapanie a to hla, obycajne skolske otazky. 100% bez rozmyslania. To by som asi nebol Slovak, keby som toto zo zakladnej skoly nevedel.
Akurat sme sa v skole neucili o neznej revolucii, eu a eure a terasej hlave statu a premierovi, lebo este neboli. A hymna bola inac. Hehe.
1. Otec Janky ma 6 dcer.
Jedna sa vola Nana, druha Nena, tretia Nina, stvrta Nona, piata Nuna. Ako sa vola siesta?
2. V miestnosti su manzel a manzelka a katolicky farar svojou sestrou. Na stole su 3 uplne rovnake jablka. Ako ich rovnomerne rozdelime medzi vsetkych? Nemame nozik ani mixer s poharmi.
3. Po ceste idu dieta, jeho obaja rodicia a farar, lekar a ucitelka. Idu a zrazu ma dieta uz iba jedneho rodica ale vsetci ziju a rozpravaju sa. Ako je to mozne?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Stebliky rebrika su rovnomerne vzdialene 20cm.
Priliv stupa 15cm za hodinu. Za aky cas stupne hladina k 3 stebliku od vrchu?
2. Ak hodite bumerang a do nicoho nenarazi, vrati sa k vam. Ako hodite lopticku aby sa k vam vratila a od nicoho sa neodrazila ani nebola na spagatiku ani nikto pri tom nepomahal?
3. V ten isty kalendarny rok, v ten isty den a v tu istu hodinu sa jednej matke narodia 2 deti, ale niesu to dvojcata. Je to mozne?
2, hodim ju presne nad seba a ona sa mi vrati spat
3, jedno dieta mala v januari a jedno v decembri kedze nie je pisane ze sa narodili v rovnakom mesiaci
2. hodim nad seba
3. narodia sa viac ako dvojicky, napr troj, stvor.
https://refresher.sk/67363-KVIZ-Vies-kedy-vznikla-Slovenska-republika-Otazky-na-ktore-by-mal-vediet-odpovedat-kazdy?fbclid=IwAR1ljpUSLUjrC6a3WJmgS7aSPKkr9T9aGfRPdOBqpWkh20nm6ykJhxp39WE
Akurat sme sa v skole neucili o neznej revolucii, eu a eure a terasej hlave statu a premierovi, lebo este neboli. A hymna bola inac. Hehe.
Jedna sa vola Nana, druha Nena, tretia Nina, stvrta Nona, piata Nuna. Ako sa vola siesta?
2. V miestnosti su manzel a manzelka a katolicky farar svojou sestrou. Na stole su 3 uplne rovnake jablka. Ako ich rovnomerne rozdelime medzi vsetkych? Nemame nozik ani mixer s poharmi.
3. Po ceste idu dieta, jeho obaja rodicia a farar, lekar a ucitelka. Idu a zrazu ma dieta uz iba jedneho rodica ale vsetci ziju a rozpravaju sa. Ako je to mozne?