DEMA Senica pouzila ( ako by som to slusne napisal ) nie prave fairplay praktiky, aby dostala vyhradne zastupenie pre SVK. V biznise sa ale nehladi ani vpravo ani vlavo a uz vobec sa nepozera na to, ze niekto slusne rozbehol a etabloval znacku na trhu, ale silou penazi a nepravdivych tvrdeni presvedcil vyrobcu o vyhodnosti takeho riesenia. Je ale otazne ci predaj takymto sposobom neutrpi. Mozno sa vyrobca presvedci, ze je lepsie predavat mensie objemy ale pravidelne, ako raz za dva roky jeden vagon. Ale k tomu sa snad vyjadri ten najpovolanejsi, ktoreho sa to najviac tyka. Mne osobne su taketo praktiky protivne a preto od DEMY uz ani nipel.
ja sa k tomu vyjadrovat ani nechcem, nakolko viem ze moje slova by boli prekrutene a opat by sa naslo nieco co pravda nie je, ale zopar ludom to sluzi ako argument
tak ci onak, ja prajem aj nadalej bicyklom Lapierre aby nestratili na svojej oblubenosti, bikerom ktori uz sedlaju alebo budu sedlat tieto biky vela stastnych km a distributerovi vela novych spokojnych zakaznikov a stastia pri predaji
to, ze to dema dealuje som si vsimol na Skalickom kriteriu, ked tam mali stanok s par kuskami...
nejak papiere nesledujem, takze ma to moc nezuajimalo....
neviem ako to bezi tu ale niekde byva zvykom dohodnut minimalny odber.. t.j. dema fasuje kontajner a uz su ich sracky ci predaju alebo nie..
dopadnu jak stary duplinsky, ked nakupoval scotty na sklad a predajnu len aby splnal limity.. aj ked zas jeho politike sa nevyrovna asi nikto
Ano presne na distribuciu zn SCOTT som myslel. Ale dnes uz je chvalabohu celkom inac A co sa tyka toho kntajneru, mozesa stat ze na nepredane biky sa bude prasit este aj v roku 2011 a co myslis DEMA zoberie dalsi kontajner ? No nezoberie pretoze ho nebude mat kde predat. A vysledok ? Ale jeden rok si namastia vrecka
Dema to sú tí puci čo nevedia ani rovno rám pozvárať (resp. odobrať od Aziatov rámy v aspoň trochu prísnej tolerancii)? Z tých končín za Karpatmi kde má napr. ľudáctvo silnú tradíciu?
K iniciatíve "od Demy už ani nipel" sa rád pridám a čo sa LP týka, budem sa zásobovať zo zahraničia. Predpokladám, že to bude spoľahlivejšie a rýchlejšie.
K iniciatíve "od Demy už ani nipel" sa rád pridám a čo sa LP týka, budem sa zásobovať zo zahraničia. Predpokladám, že to bude spoľahlivejšie a rýchlejšie.
Len aby tie rámy nezačali zvárať priamo v Senici Poznám jedného maníka z DEMOU sem - tam sa s ním prebehnem pár km a po lese robí predomnou dve stopy ale už ho jazdí nejaké tri roky a nedá naň dopustiť (tuším DEMA PASSO)
Pockajte na vyvoj situacie a nepredbiehajte. Dema zastresuje viacero znaciek ktore su na SK rozsirene a dobre dostupne, takze to neprehanajte. Matt sa k tomu postavil korektne.
P. S. Mam doma ram od Demy a je na velmi slusnej urovni co sa tyla spracovania (to spominam len preto, aby sa to tu zas nezvrhlo k absolutnej neobjektivite ako v teme Ritchey).
Viem o nejakej reklamácií ktorá šla cez Demu, konkrétne to bol Lp rám ročník 2007 a nebol žiaden problém. Preto nechápem tie predsudky. Súhlasím s Jezusom, nemám rád predčasné závery.
Biky ročník 2010 ešte nie su ani poriadne v obehu, takže počkajme si taký rok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skoda....
??? iste ??? bol TOTO jediný dôvod,
nepoznám pozadie a vlastne ma ani nezaujíma,
ale vo vačšine prípadov je za tým ešte aj niečo inéé ...
ostatne je iba o biznise,
trosku o pozadi som pocul a...radsej no comment
Vazne?Ani som si nevsimo,ja objednavam zo zahranicia
já to žíkal ja to žikal...
Od výrobcu kočíkov by som ani ten kočík nekúpil a nie ešte tie ich vietnamské bicykle.
tak ci onak, ja prajem aj nadalej bicyklom Lapierre aby nestratili na svojej oblubenosti, bikerom ktori uz sedlaju alebo budu sedlat tieto biky vela stastnych km a distributerovi vela novych spokojnych zakaznikov a stastia pri predaji
nejak papiere nesledujem, takze ma to moc nezuajimalo....
neviem ako to bezi tu ale niekde byva zvykom dohodnut minimalny odber.. t.j. dema fasuje kontajner a uz su ich sracky ci predaju alebo nie..
dopadnu jak stary duplinsky, ked nakupoval scotty na sklad a predajnu len aby splnal limity..
priamo z ciny ???
P. S. Mam doma ram od Demy a je na velmi slusnej urovni co sa tyla spracovania (to spominam len preto, aby sa to tu zas nezvrhlo k absolutnej neobjektivite ako v teme Ritchey).
Biky ročník 2010 ešte nie su ani poriadne v obehu, takže počkajme si taký rok.