Nedavno som zazil ohromnu vec. Boli sme na vyjazde na Havrane pri Piestanoch (smer 3 Obrazky), mierny zjazdik po lesnej cesticke a zrazu len zozadu pocujem praskot listia tiahnuci sa dopredu asi 15 m od cesty. Myslel som, ze spolubiker iduci za mnou zvolil novu skratku... Zastal som, cakam, pozeram a asi 10 m pred nami si to sekli cez chodnik 2 jeleniska a 1 srna. Kua ale dupali, az strach (uz sa aj stmievalo). Kebyze nezastanem, tak som sa mohol vozit v jelenich parohoch : D
na kaprovych vodach to je povolene po cely rok co som mal rybarsky 15 rokov. sa mi zda ze na pstruhovych vodach tam nejake obmedzenie je. mozno Ramon1 by vedel ja som na pstruhove reviry nemal nikdy papiere.
Len tak zo zvedavosti, Na kostiaky sa smie chytať? Rybárčeniu sa už dlhé roky nevenujem, ale marí sa mi, že kedysi sa nemohlo. Alebo sa to zmenilo?
Na kaprových vodách smieš chytať na kostného červa , na tekúcich celoročne , na stojatých myslím že od 15.03 je zárva do 1.6 ...Na pstruhových revíroch NESMIEŠ loviť na kostňáky, vývojové štádia hmyzu ani na ich larvy, na nástrahy rastlinného pôvodu / kukurica , hrach/, na živú rybku...povoluje sa mrtva , prívlač na umelé nástrahy, mušky umelé...Súkromné revíry môžu povoliť lov aj v zime na " dierkach ".
dnes okolo obeda, nám vletel holub do dielne a sadol si na vedro s vodou, ktoré slúži na chladenie pri brúsení, evidentne bol na konci so silami, lebo sa nám ho pomerne ľahko podarilo chytiť, tak som ho dal na chvíľu regenerovať do zajačníka dal som mu vodu a zrno, hádam mu to pomohlo na jeho ceste
Na D1 smerom na Trnavu asi 50 metrov pred kilomtrovníkom 39,0 leží zrazené srnčie mláďa. Netreba to hlásiť miestnemu poľovníckemu zväzu alebo správe ciest?
:D ale asi sa mu pokazilo GPS, rano tu bol zasa. si z neho spravi moj kocur obed a bude mat
To mas rovnako ako ked som zacal chodit do Zapadnuteho kuta na polievku. Raz pohostis dobrym jedlom a pitim a uz to je. Cize ja by som cakal postupne viac stravnikov. Z toho sa da uz vyvliect len tak, podobne ako v Zapadnutom kute, ze zacnes servirovat zhnite zrno a zatuchnutu vodu
ja som raz nieco podobne hodil na polovnicke forum ohladne vyvrhnuteho muflona a odpisali mi ze ak mi to vadi mam to odniest do kafilerky. mali velku srandu z toho.
klasika, to ako u nás, keď sme im hlásili skapatú líšku pri dome.. teraz tu bola tiež srna vedľa cesty rozpolená, predpokladám, že ju pokosili cestári, no smrad neskutočný a pohľad nepekný, hneď som nadával na poľovníkov, že strieľať vedia, ale aby si plnili aj iné náležitosti to nie.. každopádne druhý deň tam už nebola, ktovie či ju ale odpratali, alebo si s tým príroda poradila sama - niečo to zožralo...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rak bol chyteny pri rybacke na Dunaji ako vteka do Karloveskeho ramena na kostne cervy.
..je ich plno vsade, aj na chodnikoch pri asfaltke (cesta mladeze)
Na kaprových vodách smieš chytať na kostného červa , na tekúcich celoročne , na stojatých myslím že od 15.03 je zárva do 1.6 ...Na pstruhových revíroch NESMIEŠ loviť na kostňáky, vývojové štádia hmyzu ani na ich larvy, na nástrahy rastlinného pôvodu / kukurica , hrach/, na živú rybku...povoluje sa mrtva , prívlač na umelé nástrahy, mušky umelé...Súkromné revíry môžu povoliť lov aj v zime na " dierkach ".
Jontak a after activity regeneracny drink nie ?
To mas rovnako ako ked som zacal chodit do Zapadnuteho kuta na polievku. Raz pohostis dobrym jedlom a pitim a uz to je. Cize ja by som cakal postupne viac stravnikov. Z toho sa da uz vyvliect len tak, podobne ako v Zapadnutom kute, ze zacnes servirovat zhnite zrno a zatuchnutu vodu
Akukolvek prekazku v zjazdnosti treba hlasit policii. Ona by uz mala vediet, komu informaciu posunut.