Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 10. 2022 o 14:17
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
savings SKS X-Blade zadný blatník, 27,5"-29", čierna/sivá
17,69 €
savings
MOC 29,13 €
Si dost mimo so svojimi teoriami. Vidno že ti suvislosti unikajú.
Aj to byva oznacene pri nejakych vyznamensjich cestach pri vstupe do tych zakazanych lesov? Resp, ako sa takuto info, kde je zakaz, moze dozvediet turista, ktory tam chces ist a ktory napr. nesleduje komercne spravy?
Vysoka je premnozena nielen v podhori NT. Juzne Slovensko je toho plne ako potkanov. Taky hontiansky region, za noc ti rozdupe a pozerie pole repky 200+ crieda jelenov, ani nestihnes oci vyocit.
sme nedaleky kataster a vcera som videl niekolko takychto tabuliek popri cestach, tak predpokladam, ze aj tie dotknute to budu mat podobne oznacene.
dovolim si upozornit na slovicko "verejnosti"...vcera som videl hned niekolko vozidiel toho "moru" a dokonca si opravil aj roky zanedbanu lesnu cestu, ktoru zver zjazdila tak, ze sa po nich dalo prejst uz len peso alebo jednostopym vozidlom.
tyzden - dva a ocakavam zakaz aj u nas - zaciatkom tyzdna uz polovnici upozornovali, ze nasli uhynuteho diviaka.
asi budem musiet najst clanky z obdobia covidu, aby som mohol pouzivat ich vyhovorky, preco som niekde, kde by som nemal
Sry za offtopic
ono to bude ako s polovackou - obcas to na teba niekde vyskoci z medii, soc. sieti, vyhlasia to v rozhlase, daju upozornenia na niektore cesty a chodniky ale aj tak nakoniec do nejakej vbehnem
ak nahodou, zaklad bude asi ficat rychlo dalej a nespomalovat, nieto este zastavovat.