A je to tu od Pondelka akademický týždeň...zatiaľ som sa naučil z 1/3 slovenský jazyk inač nedávam maturite žiaden úspech ešte niekto takto optimisticky naladený ???
No ja po siestich tyzdnoch pisania bc a skuskovania oddy***** Ale otazky uz mame je ich len smiesnych 60. Zatial problem nevidim, ostalo nas 10 v rocniku a plany katedry bolo mat minimalne 15tich
Tak to sa slabo ucis potom, ked nic nevies...ja som sa slovencinu ucil 2 dni, z toho som 3 temy nepresiel a prave jednu z tych troch som vytiahol a dal som to za jeden
Tak ja už mám od štvrtka tiež maturitu za sebou. Jedinú radu, ktorú môžem dať, resp. podať ďalej je zbytočne sa nestresovať. Ja som mal nervy iba pred SJ, vybral som si otázku, ktorú som si odkladal na poslednú chvíľu ( áno, učil som sa ju až pred dverami ) a dal som to. Z AJ, CH a BIO som potiahol hádam tie najlepšie otázky, aké mohli byť. A pohodka, keď si to tak vezmem, treba sa učiť stále, za ten akademický sa všetko nedá stihnúť. Teda dá, ale veľmi povrchne
tak aj mna to caka a asi som jediny na svk co matturuje este v piatok cize 1. juna ako motivaciu som si dal new tretry + pedale takze hned as lepsie uci
Tak dnes som dal nemčinu za 1... vytiahol som si presne to, čo som nechcel Kommunikationformen... Takže zajtra technológia a vo štvrtok idem posledný z obávanej Slovenčiny...držte palec
zrovna statnicujem z automatizacie ... co sa ale tyka narocnosti studia nehovorim ze bolo lahke a urcite par noci by som vedel spocitat za studium ktore som si trhal vlasy ale ak si sa zaprel a mal co to v hlave tak pohoda ... z vysokej skoly si aj tak odnesies len urcitu cast studia ktora ta zaujima v ktorej budes expert...... ked ale vidim ako sa niekto zo socialnej prace ohana vysokoskolskym titulom tak je mi az na
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napodobne...tiez som na to zvedavy
pred štátnicami sa zvyklo hovorievať:"ešte 4x sa nevyspím, a je to tu...
Čo si povie mladý medik na začiatku prvého semestra?
Už iba raz sa vyspím a budú Vianoce.
btw/ k tym titulom podla mna nemas pravdu (vid. STU, FEI, apod.)