Ludia, stava sa vam, ze ked sa s niekym dohodnete na urcitej hodine na trening, alebo na vyjazd na kole, dotycny clovek zvykne pravidelne meskat? Nejde o nic zvlastne, ked sa to stane raz za cas, ale ked to robi clovek takmer pravidelne, tak mi to pripada ako ignoracia z jeho strany. Nechcem ho menovat (je to giro) Preco ked sa mi snazime byt presny, ini na to seru?
Myli Giro, toto vobec nebolo namierene proti Tebe, mozno sa Ti to zdalo, lebo mas nezhody so Slavonavom a trosku Ti to prirovnal k jeho iy. 5-10 minut pri niekolko hodinovom vyjazde nie je vela, ale skus si tych 5-10 minut dorazat... Preco niekto dokaze byt presny a prist nacas? Ked viem kolko mi to trva, preco by som si to nezariadil tak, aby som bol presny?
Chcel som tu len zistit, aky mate nazor, prijemne ste ma prekvapili.
2audino: sa mi zda, ze ten presnycas si ide ako chce. Teraz som sa pozeral a isiel o 5 minut dopredu! Proti mojim idu bezne o sekundu pozadu. Kde sa da splasit ten tvoj program?
Prekukol si ma. Snazim sa ludom vsugerovat, ze este nie je tolko hodin ako si myslia
2audino: dik za link. Aky server si si tam nastavil? Teoreticky sa mozu lisit aj casy medzi servermi.
Do 15 min sa da pockat - najma, ked doticny zavola. Na vyjazdy lazo-plazo bezne meskame okolo tych 10-20 min, a to vsetci...Na dlhsie vopred dohodnute vyjazdy by sa meskat nemalo, ale do 10 min sa to da tolerovat, ak necakam v uzkej ulicke alebo na moste.
no.. my ked sa s kamosmi dohodneme ze niekam ideme napr. o 10rano tak pokym ku mne vsetci pridu je 10.30 a skutocne vyrazame az o 10.45.. takze tak.. ale nemozem im to zazlievat, lebo ja pravidelne meskavam tiez..
Ajeto.Myslim si ,ze ked niekto meska 5 - 10 minut, urcite to nerobi naschval.Ani ty nie si urcite vzdy presny. Ved aj vyskoskoloski profesori vyuzivaju akademickych 15 min. a to su vsetko spickovi odbornici, ktorych cas je urcite vzacnejsi a drahsi nez Tvoj , tak neviem preco sa stresujes.Ked si taky presny v case, bud aj presny v gramatike!!! Myslim ze je to podstatnejsie.
TO RAMBO: Ked som tu dal takuto temu, tak ver tomu, ze som mal dovod. Nevadi mi obcasne meskanie, to by som prezil, ale ked je to v neunosnej miere, tak sa treba zamysliet.
TO GIRO: Nie, nie som uz presny, meskam nanajvys tri minuty a to IBA kvoli takym ako ty, lebo ked sa tak nad tym zamyslim, naco by som sa ja ponahlal, ked aj tak viem ze budem na niekoho cakat. A dost ma to sere, lebo kedysi som bol presny na minutu.
TO GIRO: Blahozelam, mas krasne tretry, konecne ti ich niekto aj pochvalil, ale schovavat ich do hrubych navlekov v teple je na hlavu. Ved ich treba ukazat svetu. Neboj, oni preziju aj pripadny dazdik, nebudes ich mat vecne. A toto neber ako utok ani dofajavacku...
To nemyslis vazne. Podla mna pacham na tych tretrach hriech, ze ich vobec beriem na bike. Musim doniest z BA stare a nove este aspon rok obzerat v skatuli. Vies ako zle sa spi v mokrych tretrach? A potom ta spinava perina, vsak mama by mi dala.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chcel som tu len zistit, aky mate nazor, prijemne ste ma prekvapili.
2audino: dik za link. Aky server si si tam nastavil? Teoreticky sa mozu lisit aj casy medzi servermi.
Čisto teoreticky, každý slušný ISP by mal mať pre svojich zákazníkov NTP server. Ja bez ohľadu na tento fakt používam ntp.cesnet.cz
TO GIRO: Nie, nie som uz presny, meskam nanajvys tri minuty a to IBA kvoli takym ako ty, lebo ked sa tak nad tym zamyslim, naco by som sa ja ponahlal, ked aj tak viem ze budem na niekoho cakat. A dost ma to sere, lebo kedysi som bol presny na minutu.
TO GIRO: Blahozelam, mas krasne tretry, konecne ti ich niekto aj pochvalil, ale schovavat ich do hrubych navlekov v teple je na hlavu. Ved ich treba ukazat svetu. Neboj, oni preziju aj pripadny dazdik, nebudes ich mat vecne. A toto neber ako utok ani dofajavacku...