miso ty vlastne ani nevies ani ako funguje cloud = dostat nieco do telefonu z toho cloudu za peniaze? fetujes?
je doba cloudov,FTP ulozisk=to len SVK apod krajiny ziju v stredoveku
Jj a ked bude mim pokrytia 4g tak mu ani ten cloud nepomoze
Moje podmienky su min 2sim a bud onboard 128gb alebo 16gb+sdxc a v sucasnosti len malo telefonov vie 2sim+sd
miso ty vlastne ani nevies ani ako funguje cloud = dostat nieco do telefonu z toho cloudu za peniaze? fetujes?
ty expert tak mi teda povedz ako sa na ten cloud bez internetu dostanem?
musíš mať pripojenie na internet, tj. míňaš dáta...
si myslíš že keď budeš pozerať cez mobilné dáta film ktorý máš uložený na cloude že ťa to nebude stáť žiadne mobilné dáta? skutočne?
Ja hovorim mimo pokrytia 4g, tahat daco z cloudu cez edge je fuckup, ked budem chciet ukazat video z dovolenky kamosom na chate v lese tak mi tvoj cloud bude na dve veci.
dovod?vsak spravis cloud za 129$=8TB disk a vybavene
Vnútorná pamäť je najrýchlejšia - oplatí sa tam mať aplikácie - a aplikácie výrazne menšie asi nebudú. Tiež s tou rýchlosťou súvisí napr. rýchlejšie ukladanie fotografií, môj predchádzajúci mobil ukladal na kartu v režime viacerých záberov dlhé sekundy, zatiaľ čo do vnútornej pamäte sa zábery uložili veľmi rýchlo a mohol som fotiť znovu.
Kto chce mobil používať naplno, tomu 16 GB vnútorná pamäť nebude asi postačovať. Mne zaberajú aplikácie takmer 4 GB (a to mám len jednu jedinú hru, ktorá má 50 MB), OS zaberá takmer 9 GB a keby mám len 16 GB vnútornej pamäte, tak by to už bolo dosť na hrane. A koľko majú také lepšie hry, aj cez 1 GB, nie? Vnútorná pamäť má skutočne svoj význam, debata o cloude je úplne mimo, tu ide o základné používanie mobilu, nie o filmy, fotky a videá, ktoré dajme tomu sa dajú do cloudu odložiť a ich prítomnosť tam sa dá prežiť.
V mobile pozerať filmy? WTF? Veď sa nedá ani normálne byť na nete (preto som prehliadač v mobile ešte ani poriadne nezapol). Ja tam už mám všetko dôležité 7GB (vrátane máp CZ a SK) a neviem či sa dostanem v živote cez 10GB, lebo už neviem čo by som si tam tak dal
Hej, až na tú veľkosť som si už zvykol (stále sa mi zdá na nosenie veľký). Vydrží mi pri intenzívnom používaní (na moje pomery) tak 2dni a raz aj 3dni, keď až tak využívaný nebol.
No bežné mobily majú často väčší displej ako je celý tvoj mobil a majú aj o dosť vyššie rozlíšenie displeja, takže tieto zariadenia sú diametrálne odlišné a výrazne lepšie použiteľné ak ide o multimédiá, prehliadanie internetu, prácu s dokumentami a pod.
Snáď sa už nebudeš čudovať, ako niekto zvládne pozerať tam film Navyše je možné ich prehrávať z mobilu aj na normálnej telke/na projektore a pod., takže tam už veľkosť displeja nemá žiadny vplyv.
Aj tie najväčšie "mobily" sú na filmy a internetovanie stále malé, aj s tabletmi som mal pri tomto problém. A takú veľkú lopatu si neviem predstaviť dennodenne nosiť. Proste NB a štandardné PC to nikdy nenahradí, aj na dovolenku som si vždy bral aj NB, aspoň na nejaký film/seriál ak bol čas + nejaké plánovanie, trasovanie a konečné spracovávanie výletov, fotiek a podobne Toto robiť na mobile je nonsens... Už len to dotykové ovládanie a písanie je neergomické.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moje podmienky su min 2sim a bud onboard 128gb alebo 16gb+sdxc a v sucasnosti len malo telefonov vie 2sim+sd
ty expert tak mi teda povedz ako sa na ten cloud bez internetu dostanem?
musíš mať pripojenie na internet, tj. míňaš dáta...
si myslíš že keď budeš pozerať cez mobilné dáta film ktorý máš uložený na cloude že ťa to nebude stáť žiadne mobilné dáta? skutočne?
Vnútorná pamäť je najrýchlejšia - oplatí sa tam mať aplikácie - a aplikácie výrazne menšie asi nebudú. Tiež s tou rýchlosťou súvisí napr. rýchlejšie ukladanie fotografií, môj predchádzajúci mobil ukladal na kartu v režime viacerých záberov dlhé sekundy, zatiaľ čo do vnútornej pamäte sa zábery uložili veľmi rýchlo a mohol som fotiť znovu.
Kto chce mobil používať naplno, tomu 16 GB vnútorná pamäť nebude asi postačovať. Mne zaberajú aplikácie takmer 4 GB (a to mám len jednu jedinú hru, ktorá má 50 MB), OS zaberá takmer 9 GB a keby mám len 16 GB vnútornej pamäte, tak by to už bolo dosť na hrane. A koľko majú také lepšie hry, aj cez 1 GB, nie? Vnútorná pamäť má skutočne svoj význam, debata o cloude je úplne mimo, tu ide o základné používanie mobilu, nie o filmy, fotky a videá, ktoré dajme tomu sa dajú do cloudu odložiť a ich prítomnosť tam sa dá prežiť.
Snáď sa už nebudeš čudovať, ako niekto zvládne pozerať tam film