Zabudni, vzdy som sa musel srat s tou kalkulackou a aktivovat bankovu apku, citacku v mobile, mobilepay atd. Max ti to nainstaluje tu apku ale status bude 0 cize ako nova.
a musíš to synchronizovať cez BT ? Ja u Fenix 3 mam synchronizovanie nadstavene cez wifi, 2 mobily s androidom a WM10 tiež cez wifi. S BT akosi nemam dobre skusenosti, napr. neviem sparovat mobily a gopro kamerku.
neviem 5GHz sieť mi momentálne ani nezobrazuje, nikdy som to moc nepoužíval, lebo to má slabé pokrytie. ale teraz som skoro pri zdroji a nevidím ju, asi to mám kompletne do.urvené už
ja si teda nepamatam zeby bola 628cka prvy korunovy,ale "korunovy" mozno:
moj nazor je,ze slovaci boli doteraz v historii sveta najviac odrbani ohladne mobilnej historie
Chcem vyskúšať synchronizáciu Stravy s iHealth (či to má vôbec nejaký zmysel pre mňa), ale furt mi Strava neposiela údaje do aplikácie napriek tomu, že ju mám všade povolenú (Stravu v iHealth a iHealth v Strave). Nejaká rada?
No zaujal ma ten dizajn podla Iphonu X, len teraz neviem ci bude vecsi display v tele velkosti SE alebo uhlopriecka ostane a bude cely telefon mensi...
O vykon mi az tak nejde, skor ten dizajn
K paušálu od orange som si zobral nový telefón (huawei p10 lite) telefón síce má hybridný port na 2SIM/1SIM a sd karta no druhú SIM nezoberie, zrejme je to softwarovo zablokované, odblokujú mi to na predajni alebo treba ísť do nejakého mobil servisu?
K paušálu od orange som si zobral nový telefón (huawei p10 lite) telefón síce má hybridný port na 2SIM/1SIM a sd karta no druhú SIM nezoberie, zrejme je to softwarovo zablokované, odblokujú mi to na predajni alebo treba ísť do nejakého mobil servisu?
To je tým, že sú to rôzne verzie telefónov. Existuje verzia pre 2 SIM a pre jednu SIM. Operátori ponúkajú samozrejme len tú single SIM verziu, čiže žiaden servis tomu nepomôže. Je to proste iný telefón.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
moj nazor je,ze slovaci boli doteraz v historii sveta najviac odrbani ohladne mobilnej historie
EDIT: už sa to dajako rozbehlo...
https://www.techbyte.sk/2017/11/apple-iphone-se-2-predstavenie-2018/
Co myslite, oplati sa pockat??
O vykon mi az tak nejde, skor ten dizajn
http://www.fony.sk/clanky/12387-dual-sim-mobil-od-operatora-orange-a-telekom-druhy-slot-blokuju
To je tým, že sú to rôzne verzie telefónov. Existuje verzia pre 2 SIM a pre jednu SIM. Operátori ponúkajú samozrejme len tú single SIM verziu, čiže žiaden servis tomu nepomôže. Je to proste iný telefón.