Kup si pohlcovac vlhkosti do bytu, take tablety su, alebo taka krabicka. Daj to aj s telefonom do malej krabice plastovej na par dni.. taka krabica s tym gumovym tesnenim.
Cim moze byt, ze mam oproti inym zariadeniam v domacej wifi pomale rychlosti internetu? Posledne dni je to dost tragicke, doteraz som problem nemal. Meral som aj rychlosti za rovnakych podmienok cez speedmeter a je to nejak takto, meral som dva krat, download/up/lat:
Moj iphone: prve meranie 0,1/3,5/22 druhe 22/14/34
Huawei mobil: prve 54/71/27 druhe 47/59/23
Lenovo tablet: prve 40/9/35 druhe 29/34/58
Chvilu mi to ide este celkom obstojne, miestami vsak cakam 5-10sek na nacitanie stranky alebo obrazku, co by dokazovalo aj to prve meranie...
Skusil by som klasiku - vypnut a zapnut iPhone, tvrdy reset iPhonu (home button + vypinanie na 10 sekund), odstranit a pridat wifi v telefone, pripadne odstranit danu IP vo wifi routri, restartovat router.
Minuly tyzden som to riesil s routrom Asus AC-51N. Po aktualizacii iphone a xiaomi cele zle. Nokia mala citelne pomalsi ale stale pouzitelny internet asus tablet a notebooky v pohode. Downgrade softwaru na routri pomohol.
Odstranil som siet, restartoval mobil aj router a toto je vysledok. Na druhom mobile opat 60-70Mb/s. Factory reset neviem ci sa mi chce podstupit, a ci je vobec moznost ze to pomoze. Odstranit IP z routra neviem, rovnako downgrade/upgrade softwaru. Inac router je Tp-link TL-WR1043ND
Je to odolný mobil, pomerne kompaktný a má aj vymeniteľný akumulátor, takže možno tu niekoho zaujme
Oproti pôvodnému modelu (Xcover 4) je výrazne výkonnejší a pribudli aj nejaké moderné drobnosti (USB-C, BT 5.0, lepší foťák...).
Kto vie? Mono niekto riesil. Presiel som z Huawei P20 Lite na Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Googl pay s Unicreditbank mi fungovalo a teraz to neviem ozivit. NFC zapnute a platobna karta v Google pay nastavena a bankou akceptovany aktivacny kod. Netusi niekto kde je problem? Mate napad ako odskusat NFC ci funguje? Dakujem.
PS Da sa bez toho zit, ale ...
mam samsung a40 a teraz v zime na bezkach furt fotim, tak ho mam vo vrecku bundy. potom ho vytahujem obcas zaroseny....moze mu ten kondenz uskodit ? skusenost inu nemam lebo predosly smartfon bol vodotesny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moj iphone: prve meranie 0,1/3,5/22 druhe 22/14/34
Huawei mobil: prve 54/71/27 druhe 47/59/23
Lenovo tablet: prve 40/9/35 druhe 29/34/58
Chvilu mi to ide este celkom obstojne, miestami vsak cakam 5-10sek na nacitanie stranky alebo obrazku, co by dokazovalo aj to prve meranie...
Druhe meranie 10-12Mb/s
https://bestcena.sk/samsung-galaxy-xcover-4s-g398-lte-black-rozbaleno
Je to odolný mobil, pomerne kompaktný a má aj vymeniteľný akumulátor, takže možno tu niekoho zaujme
Oproti pôvodnému modelu (Xcover 4) je výrazne výkonnejší a pribudli aj nejaké moderné drobnosti (USB-C, BT 5.0, lepší foťák...).
PS Da sa bez toho zit, ale ...