Ja mam dokonca kredit! Platim 2e za 1GB na tyzden (donedavna som si vystacil s 2G za 5e na mesiac, ale teraz viac hotspotujem), k tomu <dve eurka mesacne na volanie (10c za hovor <60min). Nenasiel som lepsi pausal ako tato stara O2 volnost, snad mi to nezrusia.
A aky to mas presne telefon? Lebo fakt sa mi nezda, ze by to bola chyba telefonu. Pozri este tam, kde mas spotrebu dat, uplne dole je Asistent wifi. Ked to mas zapnute, telefon pouzije data aj ked je pripojeny k wifi, ak budu data rychlejsie.
Gusto0 Podla mna benefity prevysuju negativa. Tiez som dlho odolaval a nakoniec som si internet do mobilu dal.
Jedine co mi vadi je, ze nie je dostupny uplne vsade. Mohli by sa predrazene SMS poslat definitivne do muzea
U mňa sa mesačná spotreba dát obyčajne pohybuje medzi 500 MB a 1 GB s tým, že doma aj v práci sa telefón automaticky pripája na WiFi. Obrázok je z aplikácie Traffic Monitor.
Este k datam a iPhonu - ked pojdete do zahranicia mimo EU s blokovanymi mobilnymi datami, tak si dobre pozrite fakturu po navrate. iPhone totiz ked najde novu siet, tak si automaticky stiahne konfiguracny balik a bolo dost zabavne tento vyhodit z fakturacie, cize je sanca ze ostatni operatori to tiez nemaju spravne osetrene.
Poraďte mi prosím.
Mám nový mobil od včera a keď chcem pozrieť výjazd na Strave cez Chrome, vždy ma hodí späť do appky. Vôbec mi neponúkne možnosť vybrať si ako v starom mobile či appka alebo web - raz alebo vždy. Znova a znova ma hodí do appky a skočí tam Not a valid Strava link.
Ako to nastavím prosím ?
Vďaka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jedine co mi vadi je, ze nie je dostupny uplne vsade. Mohli by sa predrazene SMS poslat definitivne do muzea
Tu máš moju spotrebu dát , tie vyššie čísla sú z pozerania tv cez appku . Mám jablko a čo ukazuje spotrebu je wifi+mobilné dáta .
Mám nový mobil od včera a keď chcem pozrieť výjazd na Strave cez Chrome, vždy ma hodí späť do appky. Vôbec mi neponúkne možnosť vybrať si ako v starom mobile či appka alebo web - raz alebo vždy. Znova a znova ma hodí do appky a skočí tam Not a valid Strava link.
Ako to nastavím prosím ?
Vďaka.
Kde je prosím presne táto ponuka nastavení? Urobil by si prosím taký foto manuál pre ženské?