Čaute, chcem sa spýtať, má tu niekto xperiu z?
Rozhodol som sa že ju aktualizujem na 4.3 alebo 4.4.4 keďže doteraz tam mám 4.2.2 ktorý dá sa povedať funguje spoľahlivo Ešte dávnejšie som tam mal nejakú neoficiálnu verziu 4.3 ktorá ale u mňa pobudla iba jeden deň, keďže polovica telefónu s ňou nefungovala. Tak som sa rýchlo vrátil späť na 4.2 .
Chcem zistiť nejaké užívateľské skúsenosti nech neurobím niečo zbytočné a nevhodné. Čo som zistil, tak Sony vraj malo problémy s 4.3-kou , ale na xperia-fóre mali ľudia celkom pozitívne ohlasy. Bohužiaľ nenašiel som nejaké dlhodobejšie skúsenosti. Aké máte skúsenosti teda s 4.3 prípadne 4.4.4?
Ja mám. Taktiež som dlho uvažoval či dávať aktualizovať na 4.4.4 lebo tiež sa mi pozdával 4.2.2 viac. Nakoniec som ho teda aktualizoval a som spokojny mobil šlape ako ma len sa tuším znížila výdrž batérie. Je slubení aj android 5.0 ale ten už určite dávať nebudem to už by asi nezvládal tak svižne.
Priznavam sa, ze som lenivy hladat v tej zaplave. Hladam prehravac hudby - android. Nepotrebujem ziadne paradicky chcem aby robil to k comu mi sluzil doteraz mp3 prehravac. Nalozim do adresara hudbu podla mojho vyberu a po starte mi bude prehravat s nahodilym vyberom poradia. Pri jazde na biku ziadne hi-fi nepotrebujem, takze ekvalizery, paradne pozadia vyber podla roku, autora ... a vsetky ostatne paradicky nepotrebujem. Vzhladom k nechutnej vlastnosti androida zaplnit pamat povinnymi neodinstalovatelnymi kravinami uvitam male rozmery aplikacie. Nemate niekto tip?
Mam akurat na predaj xperiu active. Minule skapal displej a po par dnoch sa zazracne prebral. Je narazuvzdorny a aj vydrzi prepotenie vo vrecku. Ked mas zaujem napis SS.
Xperia ma vlastny walkman, ktory sa celkom da. Ja som predtym pouzival N7 prehravac, ale musim povedat, ze som pocuval, len ked som skladal a servisoval bike, cize zas az tolko toho nebolo.
Mam problem. Odmietam zasadne uvadzat na internete data z mojej platobnej karty. Nakupovat zacnem az Google Play spristupni PayPal. Obist to cez kreditnu kartu nemozem, pretoze banky mi odmietaju vydat kreditnu ocakavajuc moju blizku smrt To nie je vtip vekove obmedzenie zhora nemoze mat iny dovod.
Vzhľadom k tomu plateniu - O2 teraz spustilo tzv. platbu na faktúru. na GPlay si ako možnosť platby zvolíš operátora. neviem akého operátora máš ty a či ponúka takú možnosť, ale pre mňa je to vítaná novinka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozhodol som sa že ju aktualizujem na 4.3 alebo 4.4.4 keďže doteraz tam mám 4.2.2 ktorý dá sa povedať funguje spoľahlivo
Chcem zistiť nejaké užívateľské skúsenosti nech neurobím niečo zbytočné a nevhodné. Čo som zistil, tak Sony vraj malo problémy s 4.3-kou , ale na xperia-fóre mali ľudia celkom pozitívne ohlasy. Bohužiaľ nenašiel som nejaké dlhodobejšie skúsenosti. Aké máte skúsenosti teda s 4.3 prípadne 4.4.4?
http://mobilizujeme.cz/clanky/sony-neprinese-android-lollipop-na-jine-nez-xperia-z-modely/
Alebo chces nieco nove?
P.S. Poradil by som (keby som take pouzival).
Najlepší android prehrávač aký som našiel a používal.
https://www.o2.sk/pre-vas/sluzby-a-podpora/google-play