Ito popravde ešte som to nestihol vyskúšať. Potom napíšem
Ja som sa totižto dostal do takého štádia že vždy keď som niečo chcel, tak som si nakoniec aj tak našiel bezplatnú náhradu, alebo som sa na to proste vy-toto. No a teraz ma hneď nenapadá čo som predtým chcel, keďže som to už nejako poriešil.
Mam problem. Odmietam zasadne uvadzat na internete data z mojej platobnej karty. Nakupovat zacnem az Google Play spristupni PayPal. Obist to cez kreditnu kartu nemozem, pretoze banky mi odmietaju vydat kreditnu ocakavajuc moju blizku smrt
V dnesnej dobe uz takmer vsetky debetne karty maju CVC kod a daju sa pouzit na internete. Vsak si vybav ucet v Zuno zadarmo aj s kartou, kym este funguju
Mbank uz tusim spoplatnil kartu na par desiatok centov mesacne a ma horsi konverzny kurz na USD ako Zuno.
Nerozumeli sme si. Mam debetnu kartu a da sa pouzit ale nechcem ju pouzit. Teraz si nebudem otvarat ucet v dalsej banke aby som zabezpeceny ucet na ktory poslem vzdy tolko co treba.
Este lepsie su od Xiaomi telefony pozor na tie power banky strasne sa fejkuju, tak ako vsetko od xiaomi, iných ako officialny predajcov by som urcite neriesil, urcite nie daky dx allik a pod..(ofiko predajcovia na ofiko xiomi page)
android a funkcnost k sebe proste nejdu ... ale ked tak xperia z2 alebo z3 by mali stacit
zabudla som podotknúť, že musí byť Dual Sim
Telefón mám na telefonovanie, SMS, e-maily a podľa potreby browser, športové aplikácie, nejaká mapa, foto v prírode. Ale hlavne funkčnosť aj v mínusových teplotách a v drese bez igelitových sáčkov a dobrá výdrž batérie. Žiadne hry alebo iné zbytočnosti. A taktiež nehodlám zaplatiť za fón veľa peňazí, keď podľa skúseností ho mením do 2 rokov.
Ceny som veru neporovnával. Pred dvoma týždňami som kúpil S5 mini neduos a asi ho je.nem do Dunaja. Za posledných cca 10 rokov som zodral niekoľko BlackBerry. Obmedzoval ma na nich displej, a nejaké drobnosti, ale vcelku spokojnosť. Skúsil som niečo iné a nastalo sklamanie. Dotykáč s androidom je oproti BlackBerry hračka pre malé deti. Je mi jasné, že tí čo sú zvyknutí na android si teraz ťukajú na čelo, ale pre mňa na robotu je toto nepoužiteľné. Len škoda, že BlackBerry zaspalo dobu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
all: ak to tu este nebolo, ale dobra cena (menej ako DX) http://www.xiaomiworld.com/original-xiaomi-brand-power-bank-16000mah-version.html .. kapacita ako moj akumulator do NB
Ja som sa totižto dostal do takého štádia že vždy keď som niečo chcel, tak som si nakoniec aj tak našiel bezplatnú náhradu, alebo som sa na to proste vy-toto. No a teraz ma hneď nenapadá čo som predtým chcel, keďže som to už nejako poriešil.
V dnesnej dobe uz takmer vsetky debetne karty maju CVC kod a daju sa pouzit na internete. Vsak si vybav ucet v Zuno zadarmo aj s kartou, kym este funguju
Mbank uz tusim spoplatnil kartu na par desiatok centov mesacne a ma horsi konverzny kurz na USD ako Zuno.
plus zvládal prehrávať FLAC
all: ak to tu este nebolo, ale dobra cena (menej ako DX) http://www.xiaomiworld.com/original-xiaomi-brand-power-bank-16000mah-version.html .. kapacita ako moj akumulator do NB
Este lepsie su od Xiaomi telefony
Ja viem, že nie je krásny. Ale vraj je funkčný za každých podmienok do ktorých sa môžem dostať.
Ale čo s IP67 by si namiesto tohoto odporučil?
zabudla som podotknúť, že musí byť Dual Sim
Telefón mám na telefonovanie, SMS, e-maily a podľa potreby browser, športové aplikácie, nejaká mapa, foto v prírode. Ale hlavne funkčnosť aj v mínusových teplotách a v drese bez igelitových sáčkov a dobrá výdrž batérie. Žiadne hry alebo iné zbytočnosti. A taktiež nehodlám zaplatiť za fón veľa peňazí, keď podľa skúseností ho mením do 2 rokov.
Bol v širšom výbere. Veľké plus má za rozmery, vzhľad a hmotnosť. Ale má iba polovičnú batériu od Doogee a je o viac ako 50% drahší :/