Batéria sa mi bez rozobratia tiež nedá odpojiť. Skúsiť ho teda ale rozobrať, vybrať, nechám sušiť a uvidím. Na opravu asi kašlem, za ten mobil som dal niečo vyše stovky, takže to asi nebude moc rentabilné.
Jezus, nevieš kde by som taký sprej na kontakty vedel kúpiť, nie na nete ale hneď, takže zrejme kamenný obchod .. najlepšie v meste a nie niekde na periférii
zdravim pani..podarilo sa mi tento tyzden rozbit sklo na HTC Desire 610..uz sa mi to raz stalo, za vymenu som vtedy platil okolo 100eur, menilo sa to komplet ako jeden kus - displej aj so sklom..Akosi som to vtedy neriesil, no teraz pozeram, ze sa da kupit aj len samostatne sklo (digitizer), co by mi v podstate podla mna malo stacit, LCD plocha vyzera byt ok, len proste telefon nereaguje na dotyk..A je tam teda zasadny rozdiel v cene - samotne sklo stoji okolo 20, cela plocha aj so sklom od 50 eur vyssie.. Nepoznate nejaky dobry servis v BA, kde by mi vedeli vymenit len cisto to sklo? Prip. ak by ste naahodou niekto mali skusenosti s niecim podobnym - zvladnem to vymenit aj sam doma?
Vopred dakujem za rady
zdravim pani..podarilo sa mi tento tyzden rozbit sklo na HTC Desire 610..uz sa mi to raz stalo, za vymenu som vtedy platil okolo 100eur, menilo sa to komplet ako jeden kus - displej aj so sklom..Akosi som to vtedy neriesil, no teraz pozeram, ze sa da kupit aj len samostatne sklo (digitizer), co by mi v podstate podla mna malo stacit, LCD plocha vyzera byt ok, len proste telefon nereaguje na dotyk..A je tam teda zasadny rozdiel v cene - samotne sklo stoji okolo 20, cela plocha aj so sklom od 50 eur vyssie.. Nepoznate nejaky dobry servis v BA, kde by mi vedeli vymenit len cisto to sklo? Prip. ak by ste naahodou niekto mali skusenosti s niecim podobnym - zvladnem to vymenit aj sam doma?
Vopred dakujem za rady
So sklom sa ti nebude servis babrat ja sam sebe doma by som to skusil vymenit. Ale cudziemu no vies ako to je. cloveku sa to pacit nebude lebo to bude take no nedokonale a s urcitostou by sa ti tam prasilo jedna radost. Takze kup si displej so sklom z ebay-u alebo kde preferujes. A vymen si to doma sam ak si zrucny. navodou na tube najdes hafo.
Digitizer je riziko meniť. Stačí trošku pritlačiť A dipslay je v... preto servisní menia celý komplet. Pozri si na aliexprese. Za pár drobných kúpiš výmena je pár desiatok minút. Do hodiny to máš
Takže Motorola po smrti. Rozobral som, kontakty zoxidované a vnútri na niektorých miestach normálne klasická hŕdza. Pri tom sa mi podarilo zničiť aj káblik na displayi, ktorý kvôli oxidácií nešiel odpojiť. Na náhradné diely ostala tak batéria a predná kamera. Marinada keď ti odíde baterka, tak je tvoja .
Začnem sa asi obzerať po novom telefóne. Prípadne možno zase Moto G. Bol som s ňou veľm spokojný. Škoda jej
Niesu nahodou tie vase spominane fony vodotesne?Teda aspon par minut vydrzat pod vodou?Ja sice mam Motorolu Defy,aj ked chudiatko ma rozbite sklo(foto neskor),ale nova na dazdi bez problemov,no do vody som ju radsej nedaval hoci ma deklarovanu pol hodinu.Riesenie zaruky cez e-shop a tak.Ale podarilo sa mi pred par rokmi,uz neviem ci sms,ci hovor.Vytiahol som LG GT540,vtedy novinka, pri moceni a tak dobre paddol na hranu misy,ze som sa potesil,ze sa neutopil.No bohuzial zle narazil a novy display ma stal 50€.Dost draho ma vtedy vysiel
Moto G by mala vydržať nejaký pot, dážď a tak, ale vodotesná ako Defy nie je. Tú som mal predtým a s vodou problémy nemala. Len ma štvala jej strašná pomalosť.
Vopred dakujem za rady
uz sa opakujem, ale skus ten fix servis, ja som doma menil dvakrat lcd aj dotyk na xperii m, dvakrat som objednaval z aliexpressu, fungovalo to v pohode, raz som to nahrieval a slo to v pohode, no druhykrat sa mi nepodarilo zachranit tu penu co drzi dotyk na konstrukcii a potom to bola len improvizacia, nic moc kvalita aj vzhlad, potom som riesil spominany fix servis a bol som s pracou velmi spokojny
mam jednu prosbu, potrebujem nejaky spolahlivy powerbank medzi 10 az 20€ minimalne na jedno uplne nabitie xperie m2 (2300mah bateria) moze byt aj z ciny, no radsej by som kupoval na slovensku, hlavne koli zaruke
aj s postou je to drahe, este som nasiel toto tu, je to tu v kamennom shope a za par dni to mam na predajni http://dmedia.ekatalog.biz/detail/AXAGO-external-battery-10000mAh-DUAL-OUT-121A/340222
ak pocitam zo stratami, tak by to mohlo nabit doplna xperiu m2 trikrat, axago som mal, ale 2200mah, stacilo na dobitie asi 60-70% baterie
poznate este nieco podobne? stacilo by mi aj nieco mensie ale znackove?
odporúčam Xiaomi Powerbank 10400mAh, do 20€ sa dá v pohode zohnať (z fasttechu som ho bral za cca 16€)... xiaomi s 3100-kou batériou to nabije 2,5-krát a najmä je tam aká-taká záruka kvality na rozdiel od čínskych no name powerbankov... akurát si treba dať pozor, aby to nebol fake
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
post948213.html#p948213
Vopred dakujem za rady
Este doplnim, ze ich maju v ponuke dost. Normalne treba studovat ze ktory bude naj.
http://www.gme.sk/chemicke-pripravky
Vopred dakujem za rady
So sklom sa ti nebude servis babrat ja sam sebe doma by som to skusil vymenit. Ale cudziemu no vies ako to je. cloveku sa to pacit nebude lebo to bude take no nedokonale a s urcitostou by sa ti tam prasilo jedna radost. Takze kup si displej so sklom z ebay-u alebo kde preferujes. A vymen si to doma sam ak si zrucny. navodou na tube najdes hafo.
Začnem sa asi obzerať po novom telefóne. Prípadne možno zase Moto G. Bol som s ňou veľm spokojný. Škoda jej
Vopred dakujem za rady
uz sa opakujem, ale skus ten fix servis, ja som doma menil dvakrat lcd aj dotyk na xperii m, dvakrat som objednaval z aliexpressu, fungovalo to v pohode, raz som to nahrieval a slo to v pohode, no druhykrat sa mi nepodarilo zachranit tu penu co drzi dotyk na konstrukcii a potom to bola len improvizacia, nic moc kvalita aj vzhlad, potom som riesil spominany fix servis a bol som s pracou velmi spokojny
Uz vyse roka ju mam. Maximalna spokojnost a velka kapacita. Aj ked cena je cez rozpocet.
http://dmedia.ekatalog.biz/detail/AXAGO-external-battery-10000mAh-DUAL-OUT-121A/340222
ak pocitam zo stratami, tak by to mohlo nabit doplna xperiu m2 trikrat, axago som mal, ale 2200mah, stacilo na dobitie asi 60-70% baterie
poznate este nieco podobne? stacilo by mi aj nieco mensie ale znackove?
edit: momentálne najlacnejší originál asi tu