Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Peak Design Wallet Slim magnetická peňaženka iPhone 12/13, charcoal
57,99 €
MOC 65,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
ale zase ze by to bol velky rozdiel oproti googlu? asi ani nie.
"Samsung has patched a CRITICAL bug affecting the past 6 years of Smartphones
Since 2014, the Android OS flavor running on Samsung devices have included a handler for the
custom "Qmage" image format (.qmg). A security researcher with Google's Project Zero
discovered a way to exploit how Skia, which is the Android graphics library, handles these
Qmage images sent to a device. And this can be exploited as a 0-click attack through the
reception of MMS messages without any user interaction.
No other smartphones appear to be impacted because only Samsung appears to have modified
the Android OS to support the custom Qmage image format, which was developed by a South
Korean company “Quramsoft.”
https://www.grc.com/sn/SN-766-Notes.pdf
pozn.: keď vám odkaz nefunguje, je to preto, že toto premúdrelé fórum scenzurovalo legitímnu doménu Steva Gibsona (Gibson Research Corporation), takže ako doménu použite iniciály mena jeho spoločnosti.
Môj mobil Xiaomi Redmi 5 Plus si ako už veľakrát vypýtal aktualizáciu. Tentokrát to bola aktualizácia MIUI launcher, aj tá už doteraz niekoľkokrát bez problémov prebehla. Tentokrát mám však veľký problém - telefón stále dookola hlási, že "MIUI launcher sa opakovane zastavuje" s otázkou, či chcem problém nahlásiť na analýzu. Je jedno či kliknem na Zrušiť alebo Nahlásiť, stále sa to hlásenie zobrazuje znovu a znovu dookola. Nepomohol ani reštart. Telefón sa prakticky nedá používať, nedostanem sa vôbec k aplikáciám. Nejaký nápad čo s tým?
Do nastavení som sa dostal z hornej lišty, to našťastie šlo. Vymazanie dát podľa toho linku nepomohlo. Vymazal som aktualizácie a síce to už ide ale rozhádzalo mi to úplne nastavenia a upratanie aplikácií na displeji. Asi radšej počkám na ďalšiu aktualizáciu, túto už riskovať nebudem.
Edit: dnes, deň po, mi volal syn - rovnaký telefón, rovnaký problém. Tá aktualizácia sa teda pekne nepodarila.
ak by chcel niekto pouzivany iphone SE este do konca oktobra je v zaruke v nay tak napiste
Podmienky kvalitný foťák a video, pekný displej a výdrž batérie, cena okolo 200-300 a nie príliš veľké rozmery, také akurát na ovládanie jednou rukou.
Zatiaľ mám predbežne kandidátov S7 Edge, S8 a S9- nie pluskové verzie.
Ktorý by ste odporučili? Resp. sú rozdiely tak minimálne že je to jedno a zamerať sa na najlepší stav?
Ďakujem.
Tá A21 je dosť veľká, A41 by ešte rozmerovo celkom ušla, len má menšie rozlíšenie displeja a zniesol by som aj menší displej. Ale inak vyzerá ok.
K tej životnosti batérie, j6 plus mi vydržal pri bežnom používaní v pohode 5 dní a batériu má len 3300mAh. Za predpokladu že som nezapínal internet.
Najviac by sa mi páčil S7/S7 Edge, príp. S8 ale tie už sú staršie, teda len v prípade že by sa batéria dala vymeniť. Príjemne kompaktné rozmery, dobré rozlíšenie displeja a vraj robia veľmi dobré fotky.