Tak ten Poco je výkonnejší telefón s lepšími takmer všetkými parametrami. Motorola zase bude mať o niečo dlhšiu výdrž batérie a čistý android bez zbytočných predinštalovaných aplikácií. Poco bude mať dlhšiu podporu pre android a záplaty...
Vcera som sa konecne dokopal ku Gcam portu. V starom telefone som od zaciatku pouzival port Gcam a urobilo to z neho uplne iny fotomobil. Na mojom novom Xiaomi 13T som doteraz, cca 2 mesiace od kupy pouzival stock fotoapp. Niezeby ten telefon zle fotil, foto hardware ma obstojny, ale ten ich fotosoft zamerany na rychle fotenie nie je bohvieco. Dost nesetrne pouziva denoiser a to ma obcas efekt, ze fotka ma akoby niekde lokalny blur/rozmazanie. Dlho som sam seba presviedcal, ze to foti dobre.. duplovane ked to tam ma dva fotorezimy ta Leica.. Authentic, ten je viac rozmazany. Vibrant, ten tu rozmazanost dobieha oversharpeningom.. V obch pripadoch tie fotky vypadaju neprirodzene, ked nemaju idealne svetlo. Co je ale horsie, tie rezimy su dva a kzady na nieco ine dobry.. Co dost komplikuje fotenie, kedze dopredu velmi nevies, ako sa to kde hodi
Vcera som sa teda koonecne dokopal k tomu, aby som vyhladal Gcam pre moj fon. Nebolo to velmi lahke, kedze pre Mediatek telefony je to s tymi portami tazsie. Nasiel som, dal do telefonu a konecne mam z toho fotaku dobry pocit. Foti to o trochu lepsie a hlavne konzistentejsie, bez obcasnych machul alebo preostrenia.
uz som tam nieco dostal, aj nejake XML
apka sa vola LMC8.4
skor mam problem ze ju neviem nastavit ako predvolenu pre fotoaparat ktory pustam double clickom na volume down
co vlastne stale robim ked fotim na biku.
Trebárs budem za hlupáka,ale pre istotu sa spýtam : je ok nabíjať samsung telefón, ktorý ma originál 25w nabíjačku nabíjačkou s iného telefónu s iným výkonom? /motorola 33w/
je jedno cim nabijas, aj 100w moze byt. telefon si vie zmanazovat napatie. napr aj moja s23 ultra ma akoze 45w nabijanie ale realne pusta medzi 15w - 20w. ak mas zapnutu optimalizaciu baterie a kadejake voloviny k tomu tak to zreguluje este viac. adapter musi mat certifikaciu kompatibilnu s telefonom aby ti pustilo "rychle/ super rychle nabijanie"
Mate niekto dve simky (nie nutne fyzicke) na jedno cislo? Ak ano, u ktoreho operatora? Nasiel som nejaky clanok o tom, kde spominali iba Telekom, ale clanok bol spred 10 rokov.
Novy telefon mam velky a rad by som tu a tam pouzil starsi mensi, ale nechce sa mi prehadzovat simkartu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Určite to je X6 pro a nie M6 pro?
Vcera som sa teda koonecne dokopal k tomu, aby som vyhladal Gcam pre moj fon. Nebolo to velmi lahke, kedze pre Mediatek telefony je to s tymi portami tazsie. Nasiel som, dal do telefonu a konecne mam z toho fotaku dobry pocit. Foti to o trochu lepsie a hlavne konzistentejsie, bez obcasnych machul alebo preostrenia.
Koniec hlasenia
Tu si pozri, ktora najnovsia verzia ma config aj pre tvoj telefon. Co som rychlo pozeral, tak 8.4 ma aj pre 12X. Ale mozno tam najdes aj novsie.
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-BigKaka/
tu su rozne porty, aj navody https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/
Kazdopadne by som skor odporucil vyhladat si to sam na reddite. Tak som to urobil aj ja. Je mozne, ze tam najdes lepsi port ako toto.
apka sa vola LMC8.4
skor mam problem ze ju neviem nastavit ako predvolenu pre fotoaparat ktory pustam double clickom na volume down
co vlastne stale robim ked fotim na biku.
Ok, pisem si
tak už je za 410e dobrý drop za 6 týždňov
https://www.planeo.sk/xiaomi-14t-12-256gb-titan-blue
Nebral by som ale ani za 250, keďže to ma degradovany hlavný foto snímač oproti 13T
Novy telefon mam velky a rad by som tu a tam pouzil starsi mensi, ale nechce sa mi prehadzovat simkartu.