Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
http://www.itnews.sk/spravy/tlacove-spravy/2015-01-29/c167513-sygic-predstavuje-sygic-gps-navigation-pre-windows-phone
ide mi skor o to ze vsetky kupene appky budem musiet kupovat zas alebo to skusit cez nejaky support vyriesit
Ako pre koho, mňa veľmi obmedzoval a som rád že je preč...
Ale zase sestra naňho nedá dopustiť - každý podľa svojich priorít
Zacni plakat ja som dopadol tak isto
Ked mas sukromny mobil presmerovany na firemny, tak vsetky tie presmerovane hovory sa Ti odratavaju z minut resp. uctuju, nie? Takze bud mas na sukromnom flat (co sa mi zda dost zbytocne plytvanie peniazmi ak ho nepouzivas), alebo nemas vela tych hovorov/dlho nevykecavas, lebo by si zase platil vysoke faktury za ten sukromny a to by bolo zase zbytocne plytvanie peniazmi.
mam jednu prosbu, vymazal som jednu hru v mobile, ostali tam data, tak som ich vymazal cez es file manager ale stale mi neuvolnilo kapacitu a pise mi to velkost na disku ako keby som to tam mal stale, neviem to najst a vymazat, co mam robit? najlepsie by bolo nejake riesenie bez vymazavania inych dat v mobile alebo bez obnovenia androidu, no ak sa nebude dat inac...
vopred dakujem