to mi pripomina ten problem s tymi satami, ja ich stale striedavo vidim bielo-zlate aj cierno-modre, stale sa mi to strieda
(pre tych co nevedia: http://www.cas.sk/saty
som otvoril ten link na cas.sk prvy pohlad boli bielo/zlte ...scroll down na dalsi obr tam boli uz modro/cierne.... scroll up a odvtedy uz len modro cierne...strasny mindfuck
Tie saty - ak ich vidite striedavo raz tak a raz tak, tak mozno zavisi od toho, ktore oko je v tej chvili dominantne (a je bud kratkozrake abo dalekozrake). Inak zaujimave je, ze som kratkozraky a podla toho vyjadrenia ocneho by som teda mal vidiet tie saty modro-cierne a vidim ich bielo-zlate...
cize vlavo aj vpravo vidite modro-cierne saty? lebo ja vidim vlavo modro-cierne a vpravo zlato-biele (dobre, ta biela ide trosku do modra, ale kto by robil modro-zlate saty? ).
1.najlepsie vidiet nazivo...potom sa da bavit o bode 3 a 4 atd.
2.ak takto "nadialku", tak vsetci presne farebne nakalibrovat monitory,displae atd.
3.potom sa da zacat bavit o vplyve svetla, objektivu na vizual atd. co tu daval pali65
4.potom o ocnych chybach,vplyve pohlavia atd.
...no a potom dospejeme k nejakej pribliznej farbe "toho a toho"
To vlavo je vyslovene intenzivna modra, to vpravo by som ja podla mojho oka nazval "biela v tieni", ale pri troche fantazie sa v tom da vidiet velmi vyprana a zasednuta svetlo belasa. V kazdom pripade by som to ja podla mojho videnia modrou nazvat nemohol.
Ale ine je vlastne podstatne - ak na tych vpravo vidite zlatu, tak ich vidite ako George a ja. Ak na fotke vpravo vidite namiesto zlatej ciernu, tak potom to vidite inak.
mam pocit,ze vacsina rozobera akej skutocnej farby saty su. a podla "normalnych" fotie su jednoznacne modro-cierne. ale na tej shitnej fotke su zlato-biele. a je to aj vidiet na tej slide fotke. alebo v strede hore na golieri fakt vidite ciernu?! tomu neverim. ak by som mal vyjadrit presnejsie, tak tam vidim pieskovu hnedu (mam na mysli tu povodnu fotku z mobilu).
Nie, aj na tej slide fotke to niekto vidi vlavo ako modro-cierne. Teraz sme na to cumeli spolu s kolegynou na jednom displeji a ta nechape, ze tam niekde vidim zlatu. Ona aj na lavej casti slidu vidi ciernu.
Nie, aj na tej slide fotke to niekto vidi vlavo ako modro-cierne. Teraz sme na to cumeli spolu s kolegynou na jednom displeji a ta nechape, ze tam niekde vidim zlatu. Ona aj na lavej casti slidu vidi ciernu.
presne.. všade vidím čiernu, len na tej "mobilovke" je taká vyblednutá, presvetlená ale furt čierna.. a modrá je vyblednutá, vysvietená ale stále modrá.. aj by som vám ukázal fotku čo myslím ale furt by ste videli kraviny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je rozdiel, či sa bavíme o tom čo je na fotke a ako to vyzerá v reáli:
http://home4art.eu/aku-farbu-vidite/
Tu je k tym satam odpoved (audio): http://www.funradio.sk/clanok/28897-bielo-zlate-alebo-cierno-modre/
Tie saty - ak ich vidite striedavo raz tak a raz tak, tak mozno zavisi od toho, ktore oko je v tej chvili dominantne (a je bud kratkozrake abo dalekozrake). Inak zaujimave je, ze som kratkozraky a podla toho vyjadrenia ocneho by som teda mal vidiet tie saty modro-cierne a vidim ich bielo-zlate...
2.ak takto "nadialku", tak vsetci presne farebne nakalibrovat monitory,displae atd.
3.potom sa da zacat bavit o vplyve svetla, objektivu na vizual atd. co tu daval pali65
4.potom o ocnych chybach,vplyve pohlavia atd.
...no a potom dospejeme k nejakej pribliznej farbe "toho a toho"
http://www.buzzfeed.com/ryanhatesthis/dress-doxed?bffb&utm_term=4ldqpgp#.nivKMWyWVE
http://www.buzzfeed.com/ryanhatesthis/dress-doxed?bffb&utm_term=4ldqpgp#.nivKMWyWVE
mam pocit,ze vacsina rozobera akej skutocnej farby saty su. a podla "normalnych" fotie su jednoznacne modro-cierne. ale na tej shitnej fotke su zlato-biele. a je to aj vidiet na tej slide fotke. alebo v strede hore na golieri fakt vidite ciernu?! tomu neverim. ak by som mal vyjadrit presnejsie, tak tam vidim pieskovu hnedu (mam na mysli tu povodnu fotku z mobilu).
tak to je potom haluz