ako sa tam hádzal Neymar na zemi. som myslel, že mu režú nohu bez narkózy. trápne, trápne, trápne.. veľmi slabý herecký výkon. ale za 2min. behal bez známok nejakého zranenia.
včera som chvíľu pozeral ten zápas brazílie a bol som prekvapený, že neymar nie len že nepadal ale dokonca aj hral a dokonca aj celkom dobre... asi ho niekto musel poriadne po...ať
dal by som žltu, aj tomu čo mu šlapol na nohu, aj jemu za metanie sa na zemi, ved to je urázka rozhodcu a všetkých čo to pozeraju v TV.... a keď by to urobil zas dalšiu žltu...a ešte jednu po hube
Ak mal Neymar dostat kartu, tak. max. zltu, ale ten drevorubac, co mu umyselne stupil na nedavno dolieceny clenok po zlomenine, mal ist po tom zakroku rovno pod sprchy.
Ocividne ti usla pointa. Tu nejde ani tak o to, ci bol ten clenok nedavno zlomeny alebo nie, ale o to, ze ten drevorubac mu UMYSELNE sliapol stuplami na clenok (nieco podobne spravil par rokov dozadu Pepe, ked umyselne sliapol stuplami Messimu na ruku) a za to mala byt z fleku cervena. Nechapem, preco to VAR dodatocne neriesil.
presne tak, keby nebol neymar taky idiot a nehadzal sa po zemi ako vrece zemiakov ked zaciti zavan vzduchu okolo neho tak by po nom tolko hracov neslo. Toto si zjavne vykoledoval svojim spravanim a dobre mu tak. Ked ho nevedia umravnit rozhodcovia asi ostava len tento sposob jednania.
Výsledok môže byť kontraproduktívny aj pre Neymara, lebo teraz si už väčšina rozhodcov môže domýšľať, že faul sa nestal a on len simuluje.
Keby som bol kráľ Šalamún - dal by som za kaźdé takéto simulovanie 5.000€ pokutu a dištanc na jeden zápas. Po opakovaní by sa trest zdvojnásoboval, teda 10.000, 20.000 atď., čo by platilo 18 mesiacov od podobného posledného verdiktu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za mna su naj tieto
Keby som bol kráľ Šalamún - dal by som za kaźdé takéto simulovanie 5.000€ pokutu a dištanc na jeden zápas. Po opakovaní by sa trest zdvojnásoboval, teda 10.000, 20.000 atď., čo by platilo 18 mesiacov od podobného posledného verdiktu.