hokej mam zo športov najradšej ale už ma nejaknebaví pozerať ako sa tí naši trápia s kadejakými žobrakmi,nad takym superom ako je Madarsko mali vyhrat aspon 6:0 a ak nie tak to svedči o kvalite mužstva......to boli časy,rok 2000,2002,2003,2004 vtedy ma bavilo hokej kukat naši hrali jak dabli...teraz nič nehraju. Akurat s Bartečkom som spokojný, ale napr taký Handzuš -v NHL sa mu hrá,ked mu má kto prihrať,ale akonahle ide do slovenskej repre tak nic moc.....no ja to realne vidim na take 7-8 miesto. štvrtfinale určite nie...Su tam silné mužstvá,Kanada,Rusko,Fínsko,Svedsko,aj Cesi hraju zatial ok
Vyzdvihujem najhorší komentátorský výkon, ktorý som kedy len počul...Zla hra sa dá pozerať, keď je dobrý komentátor ale toto bola zabijacka kombinácia.
koľko striel, koľko šťastia a náhod potrebujeme na víťazstvo?!
tak toto je fakt zúfalé a mizerné
myslím, že v streleckej úspešnosti tam nebude už nikto horší
Vyzdvihujem najhorší komentátorský výkon, ktorý som kedy len počul...Zla hra sa dá pozerať, keď je dobrý komentátor ale toto bola zabijacka kombinácia.
To ešte pozeráš nejaké športové prenosy na STV? Ja si radšej pozerám ČT, tam je komentár na inej, ďaleko lepšej úrovni. Hlavne, keď komentuje Jaromír Bosák.
Odporúčam pustiť obraz z tv a zvuk z rádia (Slovenský rozhlas občas dáva prenosy), počúva as to lepšie a aj sa lepšie orientuješ (keďže v rádiu komentujú každú prihrávku). Problémom býva časová synchronizácia :/
Nejde len o komentovanie zapasu ale aj o "hokejove studio" . Ked si to porovnam s ceskym, s digi fixou a konštruktivnymi otazkami na ktore som pocul konstruktivne odopovede. Vcera to bol naozaj humus zo slovenskej stranky
A k hokeju z ktoreho som mal pocit, ze k bielorusom na ihrosko digitalne pridali slovenkych hracov v slow motion mode sa radšej nebudem vyjadrovat. Taku rozohravku v obrannom pasme maju v juniorskych ligach. Mohli tam rovno 20tku poslať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presne tak. uz ma to tiez nebavi kukat.
tak toto je fakt zúfalé a mizerné
myslím, že v streleckej úspešnosti tam nebude už nikto horší
To ešte pozeráš nejaké športové prenosy na STV? Ja si radšej pozerám ČT, tam je komentár na inej, ďaleko lepšej úrovni. Hlavne, keď komentuje Jaromír Bosák.
co ine bi si od nich cakal?
Odporúčam pustiť obraz z tv a zvuk z rádia (Slovenský rozhlas občas dáva prenosy), počúva as to lepšie a aj sa lepšie orientuješ (keďže v rádiu komentujú každú prihrávku). Problémom býva časová synchronizácia :/
A k hokeju z ktoreho som mal pocit, ze k bielorusom na ihrosko digitalne pridali slovenkych hracov v slow motion mode sa radšej nebudem vyjadrovat. Taku rozohravku v obrannom pasme maju v juniorskych ligach. Mohli tam rovno 20tku poslať.
Vyhráme
Aj keď cítim z neho iróniu