Keď sme už v hokeji dávam aj prehľad postupujúcich a zostupujúcich z ostatných diízii.
Divízia IA. Postupuje do elitnej kategórie Rakúsko
Zostup: Srbsko
Divízia IB. Postup do elitnej kategórie Slovisnko
Zostup: Chorvátsko
Divízia IIA. Postup : Španielsko
Zostup : Turecko
Divízia IIB. Postup: Estónsko
Zostup: Izrael
Divízia IIIA. Postup: Írsko
Zostup : hlbšie sa už klesnúť nedá
Divízia IIIB. Postup: Kórejská demokratická republika
Zostup : hlbšie sa už klesnúť nedá
Mne vcera vadila neochota vystartovat do utoku. Par situacii bolo, ked chalani sa motali v strede ihriska na svojej urovni mali 2 obrancov a mohli sa rychlym prechodom dostat pred superovu branu. No to pomale, ospale tempo bolo do placu.
Uplne s tebou suhlasim.
simo: to bol aj predtým
nieeeeeeeeeeeeeeeeee
edit: a teraz sa tam smeje blbeček..nič k jeho kvalitám dokázal toho veľa ale..
Už to môže len to Chicago celé zachrániť
čechom k zlatu
a Jágrovi k oscarovi - za presvedčivé hranie ťažko zraneného po regulérnom bodyčeku. Samozrejme po siréne vyskočil jak srnka!
Ja že si to naozaj nikto okrem mna nevšimol. Ten chlapec bol stratený prípad, takisto ako po minule roky Jurčina. Po druhom danskom gole, absolutne nevedel kde na ihrisku sa nachadza a aka je jeho uloha v hre, šaškoval tam jak indián vo velkomeste. A na margo tej europskej hry. To iste platí aj pre Cháru, jeho kvality su nespochybnitelne, no podla mna velice tazko aplikovatelne mimo NHL. Azda nie som jediný ktorému bila do očí jeho ťažkopádnosť. Nám sa pred bránkou vždy tí hráči promenádujú...
Golonku na nich!
a jágra do dúchodu
ale uz by mi to bolo aj jedno cele, ale ked som videl jagrove divadlo, tak to uz bol vrchol...
http://hokej.sme.sk/c/5389030/hokej-trapi-aj-kriza-co-ale-robia-treneri-mladeze-pyta-sa-visnovsky.html