Teda ja som fandil a palce držím stále, ale...
Češi boli snáď o dve triedy lepší. Chvíľami som mal pocit, že Česi hrajú nepretržitú presilovku.
Z našej strany nuda, chaos, nepresnosť...
No zatiaľ je výkon našich hokejistov slabý a dnes to bolo zďaleka najhoršie.
tak CraObs to opisal dokonale ....ten nas "team plny (vyhasnutych) hviezd"
...akurat by som dodal, ze raketa Gaborik mal jednu jedinu sancu, ked vystartoval, no predbehli ho dvaja ceski obrancovia a dokonca aj dvaja nasi a bol z toho ofsajd
Hossovci absolutne lemry a to plati kazdy rok!!!
A ked si Nagy rozdrbal nos o plexi tak sa smiali vsetci ceski fandovia
To sme my Slovaci, stavim sa ze pred par rokmi ste vsetci skandovali Gaborikovo, Hossovo meno. Dnes su to geriatrici a sraci... Predstavte si repre bez nich, kto by tam bol, a to je realita buducich rokov. Chyba neni v hracoch, ale v prehnitom bolsevickom zvaze pod Sirokeho vedenim. Tyto hraci mozu osrat majstrovstva, ale prisli aj po sezone. Visna so zranenym ramenom je platnejsi nez o 10 rokov mladsi hraci...
V každom zápase proti Čechom (aj ostatním súperom) nám nepomôže ani týždeň regenegácie navyše + kúpanie v svätenej vode,pretože:
-naši útočníci sú vraj extratriada (podľa odborníkov),neviem,možno áno,ale nevidno to v praxi
-obrancovia priemerní (všeobecne známe)podľa mňa na MS podpriemerní
-brankár nadpriemerný (nafúknutá bublina z NHL),podľa mňa nechytil v žiadnom zápase nič navyše
Logický záver :
súhra brankár - obrancovia - útočníci sa rovná veľký prepadák,ktorý bude obyčajný človek splácať prostredníctvom daní niekoľko rokov (ten štadión v Blave nestál pár halušiek)
PS:športu zdar a hokeju zvlášť.
Len najviac ma serie,že Česi si z nás budú robiť prdel aj naďalej.
nie vsetci, mne je hokej "volny", niekedy si pozriem v tv, niekdy idem aj na ligu...ale rozculovat sa nad tym nemienim, su to veci ktore nemozem ovplynit a tak sa k tomu aj staviam
Komentátorké vychytávky:)):
Puk zastavila až kovová konštrukcia z umelej hmoty.
Bača hľadá Vaica.
Tesne vedľa,ale netrafil.
Bielorusi sú radi,že sú radi.
......Ležiaci Országh už nedokázal zasunúť.
......Ján Lašák: "Mal som puk už skoro pod kontrolou a vtedy sa mi postavil."
Naši chlapci hrajú oslabenie dobre.Puk držíme ďaleko od našej brány a dostávame gól.
Musíme dať nabudúce viac gólov ako súper,inak prehráme.
Richi2909
kazda jedna reprezentacia zatazi nas "zalostny" rozpocet stovkami tisic EUR, takze to platime z nasich dani. Preto ocakavame od nasich "hviezd" (aspon podla medii), ze pocas tych zapasov daju do toho svoje skusenosti, snahu a srdce. Vsetky zapasy doteraz prehrali vdaka tomu, ze to odflakli. Obrana absolutne rozhadzana a chaoticka, brankar mal minulu sezonu dobru, no tuto sezonu bol v statistikach NHL niekde na 20 tom mieste a napriek tomu je v kazdom zapase (chyba trenera). Utocnici, ktori maju viac ako 10 rocne skusenosti z NHL nedokazu dat gol, nasa strelecka efektivita je najzalostnejsia zo vsetkych timov. Kazda jedna strela koncila v tele brankara, zatal co napriklad Kanada vesia vsetko do rohov, priadne pod hornu zrdku.
Zhrnute: kazdy zapas bol absolutne zbabrany!!! Odflakli to, dosrali to!!!!
O rok radsej nech nenastupuju, kludne budem fandit Svedsku, Finsku a nie tymto nasim babrakom a flakacom!!!
Radsej Seherezadu ako hokej, kde hra slovensky tím
hviezdy, nehviezdy.. radšej bandu zohratých snažiacich sa amatérov než 20 unavených hviezd ktoré nato dlabú..
nemusíme byť majstri ale nech sa aspoň snažia a hrajú s radosťou..
Skoda toho nasho vykonu na sampionate. Pre niektore teamy bude urcite sampionatom prelomovym, ak nie historickym. Keby sme predviedli trocha koncentrovanejsiu hru, mohli sme ist s kludom dalej. Odhliadnuc od toho sa mi aj tak MS pacia, vidiet pekne zapasy, muzstva su vyrovnane, uz sa tesim na vyradovacie boje Who will win?
to triki: nerad tipujem proti nasim - nevies kedy sa mas radovat
To sme my Slovaci, stavim sa ze pred par rokmi ste vsetci skandovali Gaborikovo, Hossovo meno. Dnes su to geriatrici a sraci... Predstavte si repre bez nich, kto by tam bol, a to je realita buducich rokov. Chyba neni v hracoch, ale v prehnitom bolsevickom zvaze pod Sirokeho vedenim. Tyto hraci mozu osrat majstrovstva, ale prisli aj po sezone. Visna so zranenym ramenom je platnejsi nez o 10 rokov mladsi hraci...
Neviem či si dobre pamätám ale asi sme neskandovali lebo ani jeden nemá žiadny kov z MS
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Češi boli snáď o dve triedy lepší. Chvíľami som mal pocit, že Česi hrajú nepretržitú presilovku.
Z našej strany nuda, chaos, nepresnosť...
No zatiaľ je výkon našich hokejistov slabý a dnes to bolo zďaleka najhoršie.
...akurat by som dodal, ze raketa Gaborik mal jednu jedinu sancu, ked vystartoval, no predbehli ho dvaja ceski obrancovia a dokonca aj dvaja nasi a bol z toho ofsajd
Hossovci absolutne lemry a to plati kazdy rok!!!
A ked si Nagy rozdrbal nos o plexi tak sa smiali vsetci ceski fandovia
-naši útočníci sú vraj extratriada (podľa odborníkov),neviem,možno áno,ale nevidno to v praxi
-obrancovia priemerní (všeobecne známe)podľa mňa na MS podpriemerní
-brankár nadpriemerný (nafúknutá bublina z NHL),podľa mňa nechytil v žiadnom zápase nič navyše
Logický záver :
súhra brankár - obrancovia - útočníci sa rovná veľký prepadák,ktorý bude obyčajný človek splácať prostredníctvom daní niekoľko rokov (ten štadión v Blave nestál pár halušiek)
PS:športu zdar a hokeju zvlášť.
Len najviac ma serie,že Česi si z nás budú robiť prdel aj naďalej.
nie vsetci, mne je hokej "volny", niekedy si pozriem v tv, niekdy idem aj na ligu...ale rozculovat sa nad tym nemienim, su to veci ktore nemozem ovplynit a tak sa k tomu aj staviam
Puk zastavila až kovová konštrukcia z umelej hmoty.
Bača hľadá Vaica.
Tesne vedľa,ale netrafil.
Bielorusi sú radi,že sú radi.
......Ležiaci Országh už nedokázal zasunúť.
......Ján Lašák: "Mal som puk už skoro pod kontrolou a vtedy sa mi postavil."
Naši chlapci hrajú oslabenie dobre.Puk držíme ďaleko od našej brány a dostávame gól.
Musíme dať nabudúce viac gólov ako súper,inak prehráme.
Hovoril som včera,že treba dať viac ako 50 na čechov.
kazda jedna reprezentacia zatazi nas "zalostny" rozpocet stovkami tisic EUR, takze to platime z nasich dani. Preto ocakavame od nasich "hviezd" (aspon podla medii), ze pocas tych zapasov daju do toho svoje skusenosti, snahu a srdce. Vsetky zapasy doteraz prehrali vdaka tomu, ze to odflakli. Obrana absolutne rozhadzana a chaoticka, brankar mal minulu sezonu dobru, no tuto sezonu bol v statistikach NHL niekde na 20 tom mieste a napriek tomu je v kazdom zapase (chyba trenera). Utocnici, ktori maju viac ako 10 rocne skusenosti z NHL nedokazu dat gol, nasa strelecka efektivita je najzalostnejsia zo vsetkych timov. Kazda jedna strela koncila v tele brankara, zatal co napriklad Kanada vesia vsetko do rohov, priadne pod hornu zrdku.
Zhrnute: kazdy zapas bol absolutne zbabrany!!! Odflakli to, dosrali to!!!!
O rok radsej nech nenastupuju, kludne budem fandit Svedsku, Finsku a nie tymto nasim babrakom a flakacom!!!
Radsej Seherezadu ako hokej, kde hra slovensky tím
nemusíme byť majstri ale nech sa aspoň snažia a hrajú s radosťou..
to triki: nerad tipujem proti nasim - nevies kedy sa mas radovat
Neviem či si dobre pamätám ale asi sme neskandovali lebo ani jeden nemá žiadny kov z MS