nemci hrajú deštruktívny mantinelový hokej a hlavne v rohoch hracej plochy.nedá sa na to pozerať
...ako vsetci outsideri
fanusik - nefanusik, vcera som to po II. tretine prepol a pozeral radsej nieco ine. TK prudko stupal zdravotna starostlivost je u nas miziva, hrobove miesta drahe .....
Nóó, v stredu konečne budeme vedieť na ktoré 4 zápasy máme lístky. 3D-A1, 2D-3A, 1D-2A, 4C-4A. Jedno je isté, bude aj zápas Slovenska. P.S. Moźno by sme na nejaký zápas pustili lístok.
a rok predtym mali vypadnut a ostali v elite len vdaka tomu ze usporaduvali MS. Cize za dva roky maju vcelku slusne zlepsenie. Ale ich hokej neni pekny, ale zato ucinny. Goly boli cisto po nasich chybach v obrane.
lenze kvoli tomuto zapasu pravdepodobne nepojdeme z osemfinalovej skupiny (ak prehrame zajtra s rusmi, vyzera to tusim tak, ze by sme potom museli vyhrat so vsetkymi troma muzstvami (alebo aspon minimalne s dvoma) z tejto D-skupiny)..
Nič nemení na fakte, že tento zápas je oveľa dôležitejší ako sa nám snaží nahovoriť p.tréner. Ak chce SR na týchto MS uspieť tak tento zápas musia hrať ako keby to bolo štvrťfinále.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
majstrami skončili.. ale ich začiatok v turnaji skoro skončil v skupine o záchranu
tak skupina dopadla takto, neviem či to je na vypadnutie...
fanusik - nefanusik, vcera som to po II. tretine prepol a pozeral radsej nieco ine. TK prudko stupal
a rok predtym mali vypadnut a ostali v elite len vdaka tomu ze usporaduvali MS. Cize za dva roky maju vcelku slusne zlepsenie. Ale ich hokej neni pekny, ale zato ucinny. Goly boli cisto po nasich chybach v obrane.
toho uz davno rozmocili a odplavili spodne vody
...aj tak su to outsideri
MOJ TIP: SVK-RUS 3:2