Včera na ceste z Limbachu na tri kamenné kopce mi skrížili cestu dvaja na žltom favorite(asi ochranári) jeden ma napadol a na druhého kričal aby vitiahol pištol.Nemusím ani opisovať ako som sa zlakol.Po dvoch ranách do hlavi sa mi podarilo utiecť.Ešte teraz mi je s toho zle.Netuším za čo to bolo,akurát kričali že tam na bicykli nemám čo robiť.
[quote=""]Včera na ceste z Limbachu na tri kamenné kopce mi skrížili cestu dvaja na žltom favorite(asi ochranári) jeden ma napadol a na druhého kričal aby vitiahol pištol.Nemusím ani opisovať ako som sa zlakol.Po dvoch ranách do hlavi sa mi podarilo utiecť.Ešte teraz mi je s toho zle.Netuším za čo to bolo,akurát kričali že tam na bicykli nemám čo Nemyslím že to boli ochranári, nebol si náhodou na nesprávnom mieste.... Pamätaš si nejaké podrobnosti, auto, tváre a tak Inak keby sa me toto stalo tak zákon nezákon volám políciu kým su s autom v lese.... ako tak šanca zistiť kto to bol.
... to je dost neprijemna skusenost
... ak to boli ochranari, je to neodpustitelne a fakt je to na zalobu
... cital som o pripade v Cechach, kde asi pred dvoma rokmi, typci v lese prepadli cyklistu a slohli mu nejaky drahsi bajk... ak si dobre pamatam skoncil s modrinami, zlomenou rukou a bez bajku...preto opatrnost.
... tiez je pravda, ze na chranenych uzemiach by sme nemali co robit, ale neviem, to bol Tvoj pripad
Spolocny vyjazd s par bajkermi by bol: vyssia bezpecnost, pomoc, ak si nabijes a hlavne iny pozitok z jazdy s kamosmi....
... chapem, ze clovek jazdi i sam...
ja jazdim sam a este sa mi to nestalo ... ani si to pravdupovediac neviem predstavit ... a ani si nevjem celkom dobre predstavit kde si tam nemal co robit .. sak to nieje narodny park len chko kde mozes jazdit skoro po akejkollvek sirsej alebo znacenej trase cize tam kde sa zmesti on na aute ty iste byt mozes ... ak si neprehadzoval bike cez plot ;-] normlane som v soku
tak to je huste. Ja jazdim skoro vylucne sam. Nedavno ma zastavili v jednom rekreacnom zariadeni, cez ktore vedie moja trasa, fest mi vynadali, ze co tam robim, ja im este viac. K fyzickemu utoku ale nedoslo (zatial), asi aj preto, ze som fical prec.
Na profíkov typu lesná stráž, ochrana prírody, stráž nár. parku... je to príliš divočina. Sú obvykle dostatočne označení a poučení čo je v ich právomoci. (aj ten žltý favorit)
Skôr by som to typol na nejakú "domobranu" typu urbárnici, vlastníci pozemkov alebo samozvaná lesná stráž z radov poľovníkov.
špzetka a oznam na políciu, najlepšie aj zo svedkom.
Toho ta vždy obávam keď jazdím v Poprade, raz som narazil na partiu asi 6tich cigáňov ako si opekali priamo na lesnej ceste, našťastie to bolo v zjazde a bol tam kúsok, že som ich mohol obísť, ale slovník mali vyberaný keď som ich obiehal
Toho ta vždy obávam keď jazdím v Poprade, raz som narazil na partiu asi 6tich cigáňov ako si opekali priamo na lesnej ceste, našťastie to bolo v zjazde a bol tam kúsok, že som ich mohol obísť, ale slovník mali vyberaný keď som ich obiehal
Včera na ceste z Limbachu na tri kamenné kopce mi skrížili cestu dvaja na žltom favorite(asi ochranári) jeden ma napadol a na druhého kričal aby vitiahol pištol.Nemusím ani opisovať ako som sa zlakol.Po dvoch ranách do hlavi sa mi podarilo utiecť.Ešte teraz mi je s toho zle.Netuším za čo to bolo,akurát kričali že tam na bicykli nemám čo robiť.
Heh, tak to si mal pekný zážitok, ja by som sa s nimi rád trošku pobil
no to si kazdy mysli ze by sa pobil...
ja sa spolieham ne to ze som rychly a na moju hlinikovu pumpicku ktorou by som pri najhorsom niekomu je__ol cez kxicht ale inak doporucujem kaser nosit stale zo sebou hlavne ak trenujete sami alebo mate drahy bike. Taky kaser im vystriekat na kxich a rychlo zdrhat a chalani nemaju sancu a moze si tahat zbran kolko chce lebo nic neuvidi. Ale s podobnym pristupom som sa este nestrol a to v tym miestach trenujem pravidelne. Urcite to neboli nejaky ochranari alebo niekto koho by si sa mal bat ty su dostatocne pouceni co mozu a co nie. Takze na tychto pomoze jedine kaser a rychlo zdrhat.
jj kaser treba nosit ....
...ja na bike ho ale nosit nezvyknem....a ked mu das kaser do oci, mozes ho rovno aj rozkopat, lebo ked nebude nic vidiet, lahsie ho zbijes
jj kaser treba nosit ....
...ja na bike ho ale nosit nezvyknem....a ked mu das kaser do oci, mozes ho rovno aj rozkopat, lebo ked nebude nic vidiet, lahsie ho zbijes
ja mam kamarata , ktory ten kaser nosil asi vsade a raz ked ho potreboval tak nejak nefungoval dostal popapuli a ten chlapik mu este aj kaser vzal ...
vytiahnes sedlovku a das mu sedankou..pripadne vysie spominana pumpicka...a kufrom do holene je tiez bolestive...stav nudze zhodis prilbu a budes sa nou zahanat..na bajku je vela zbrani...este aj nahradna dusa sa da pouzit ako bic ...kazdopadne je to zverina...chcelo by to ist to znovu "sam" a mat zopar kamosov niekde za stromami..a ked sa objavi zlutak, tak to vyriesit serioznejsie a vo vacsi prospech cyklistickej verejnosti
tiez nosim stale kaser ked idem na biku, 90% bikujem sam tak som si ho radsej kupil, no este som ho nikdy nepouzil a dufam, ze ani nebude treba, clovek ma lepsi pocit...
Na profíkov typu lesná stráž, ochrana prírody, stráž nár. parku... je to príliš divočina. Sú obvykle dostatočne označení a poučení čo je v ich právomoci. (aj ten žltý favorit)
Skôr by som to typol na nejakú "domobranu" typu urbárnici, vlastníci pozemkov alebo samozvaná lesná stráž z radov poľovníkov.
to si myslim aj ja ze to nebol ziadny ochranar a nic podobne, uz pomaly zacinam rozmslat ze aj ja si nieco kupim na obranu zacina to tu na byt nejake divoke, nevyhlasena vojna prti bikerom
Nas minule "prepadli" v lese na bikoch dive svine (na bikoch sme boli my) boli to dve velke samice s kopou malickych prasiatok, bol to zaujimavy moment ked priatelka vykrikla z plnych pluc a velke svine v tu ranu zmenili smer o 90 stupnou a prasiatka sa rozprchli na vsetky strany...no mali sme trosku stasie...zhodou okolnosti to bolo pomerne blizko chatovej oblasti, takze sam som bol prekvapeny kde sa tam take stado vzalo...
najlepsia ochrana je ist s partiou, viem ze sa to neda stale, ale vacsinou asi hej. kto jazdi sam, ten to musi riesit inym sposobom, ale je to kazdopadne na zamyslenie ze v akom svete to zijeme.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... ak to boli ochranari, je to neodpustitelne a fakt je to na zalobu
... cital som o pripade v Cechach, kde asi pred dvoma rokmi, typci v lese prepadli cyklistu a slohli mu nejaky drahsi bajk... ak si dobre pamatam skoncil s modrinami, zlomenou rukou a bez bajku...preto opatrnost.
... tiez je pravda, ze na chranenych uzemiach by sme nemali co robit, ale neviem, to bol Tvoj pripad
Spolocny vyjazd s par bajkermi by bol: vyssia bezpecnost, pomoc, ak si nabijes a hlavne iny pozitok z jazdy s kamosmi....
... chapem, ze clovek jazdi i sam...
Kur... mal si ich prihodiť do ohňa
Heh, tak to si mal pekný zážitok, ja by som sa s nimi rád trošku pobil
ja sa spolieham ne to ze som rychly a na moju hlinikovu pumpicku ktorou by som pri najhorsom niekomu je__ol cez kxicht ale inak doporucujem kaser nosit stale zo sebou hlavne ak trenujete sami alebo mate drahy bike. Taky kaser im vystriekat na kxich a rychlo zdrhat a chalani nemaju sancu a moze si tahat zbran kolko chce lebo nic neuvidi. Ale s podobnym pristupom som sa este nestrol a to v tym miestach trenujem pravidelne. Urcite to neboli nejaky ochranari alebo niekto koho by si sa mal bat ty su dostatocne pouceni co mozu a co nie. Takze na tychto pomoze jedine kaser a rychlo zdrhat.
ja mam kamarata , ktory ten kaser nosil asi vsade a raz ked ho potreboval tak nejak nefungoval