Ma napadla taka vec...mozno blbost, a preto chcem citat vase rady a nazory. Strasne sa mi pacia take kotuce, co maju vsetko okrem brzdnej plochy inej farby. Ale ekdze nemam nejake tisicky nazvys tak ma napadlo to, ze na svojich kotucoch by som nastriekal farbou vsetku plochu okrem brzdnej. Mam modru konu a tak by som to dal namodro a myslim, ze by to bolo krasne
takze - mam sa vobec o to pokusat?
ak hej, staci nejaka kvalitna farba v spreji?
Inak ma napadla jedna vec. Mohol by si tam skusit nalepit samolepiacu foliu. Zozenes to v papierku za par korun, akurat nevyhoda by bola ze by si nemal modre hrany, co by mozno az tak nevadilo. Nalepis to na celu plochu co chces mat zafarbenu a potom to ziletkou alebo skalpelom pekne obrezes.
btw markov napad nie je zly, akurat sa mi zda, ze som to uz videl natierat aj "netuningovou" farbou - asi to bola nejaka polyuretanova ci kieho slak. vo farby-laky by ti kazdopadne mali vediet poradit...
takto na tvoje detstvo si uz asi zabudol ako to bolo .....
a vies co,pozri si to sam
jaaaaaaaaaaaaaaaaaj...sakris ale mozno sa zapaci....
ja jazdim odjakziva vecka takze taketo hovadziny nemusim riesit
ja jazdim odjakziva vecka takze taketo hovadziny nemusim riesit
vsak ti ani nik nic nenuti
tamten plavajuci kotuc ma unasac z nejakej hlinikovej zliatiny a pekne naeloxovany, je tam viac menej pohyblivy spoj s o dost nizsou tepelnou vodivostou a to nehovorim, ze elox toho vydrzi...
obcas sa cloveku az rozum zastavi, ake ***** tu ludia dokazu vymysliet...
Ono to na tom kotúči drží, ale musíte to hovadzky dobre odmastniť. Ale teraz keď som kupil komplet HAYES HFX 9, tak to už neriešim.
ONO to ma aj jednu negatívnu stránku oproti tomu že to frajersky vyzerá.
Tým, že kotúč natriete farbou, tak ho čiastočne izolujete od vonkajšej teploty a on sa potom pomalšie chladí, keď je natretí farbou oproti tomu čo nemá na povrchu žiadny izolant.