Taky abecedny nastrel zaujimavych nickov z brucha: DI2F4Y, greedy_tn (ten preklad neznie prilis pozitivne)
EDIT: A sice dalsich vela nickov poznam, ale ostatni mozno nie, takze by mohli trochu svetla do toho vniest aj drotar, Turbi, lagonda, buko, cicamica, Ja?No!, lulu, m4jK, marecej, pisosip, shickmomber...
Proste kazdy kto ma chut moze nieco o tom svojom nicku napisat, mozno sa aj vdaka tomu zas o kusok viac spozname.
sak to je ten dovod...vtedy som to o nom este nevedel...
edit: dovod=dovod, preco som to nezmenil
A k veci. Tiež som to tu už kdesi vysvetľoval. Základ nicku ju moja celoživotná prezývka piso vychýdzajúca z priezviska. A prečo som to doplnil na pisosip si už presne nepamatám. Ale nejak to súviselo s rôznymi internetovými registráciami, kde meno piso bolo príliš krátke. A okrem toho je to aj slovo, ktoré sa rovnako číta odpredu aj odzadu. (Marecej tu doplní odborný názov) No a navyše som v strede tohto nicku objavil aj medzinárodne platnú skratku SOS, len ešte neviem na čo to je dobré.
Pisal sa rok 1997....
Ja som sa po 2 rokoch vratil z Portugalska. Zil som pri Porte. Som fanusik FC Porto a mam velmi rad Portske vino.
V skole ma (neviem preco....) volali porto, cembalo, portugalec a podobne. Potom zacali rozne fora a chaty a Tomas (moje meno) bolo vsade obsadene. A kombinacie typu "Tomas_123456" alebo "Tomas14" (
Preto od vtedy vsade kde sa da, pouzivam porto....
Takze tak....
DUsevny DObrodruh
Som rád, že si. hehe
co je to CHUbrodruh?
V tych casoch som volal jedneho spolužiaka Maťo mlieč a ked ma nič ine vtedy nenapadlo tak som dal toto
Hlavná vyhoda je že som na výjazdoch a zasadnutiach v BA aj ked som tam osobne neni
Kedysi davno som sa z haluze regol. na pokeci, aby som mohol spamovat. Nevedel som ake meno tak ma v tej sekunde napadla takato kravina. Kedze som si toto fotum citaval dlhsie nepotreboval som sa regnut. raz som chcel tusim hlasovat, tak som z haluze napisal tento nick z tym ze sem ajtak nebudem pisat, ale dako sa to rozbehlo a uz je neskoro to menit.
EDIT: A sice dalsich vela nickov poznam, ale ostatni mozno nie, takze by mohli trochu svetla do toho vniest aj drotar.....
Datum vzniku mojho nicku si urcite nepametam, ale niekde hmlisto sa mi vynara situacia, za ktorej vznikol a kto mi ho vlastne naordinoval
Začalo to na prelome 9. ročníka ZŠ a 1. strednej, keď som si vytváral nickname na rôznych stránkach. Keďže sa volám Michal, a dávať si za nick svoje meno s nejakým číslom mi prišlo extrémne neoriginálne
//edit: vzhľadom na to, že poniektorí znovu nepochopili, tak "ee" v Mikee znamená "í", čiže anglická výslovnosť [majki:]