Taky abecedny nastrel zaujimavych nickov z brucha: DI2F4Y, greedy_tn (ten preklad neznie prilis pozitivne)
EDIT: A sice dalsich vela nickov poznam, ale ostatni mozno nie, takze by mohli trochu svetla do toho vniest aj drotar, Turbi, lagonda, buko, cicamica, Ja?No!, lulu, m4jK, marecej, pisosip, shickmomber...
Proste kazdy kto ma chut moze nieco o tom svojom nicku napisat, mozno sa aj vdaka tomu zas o kusok viac spozname.
v kristiane som to objasnoval takze niektori vedia ak este pamataju
ale my, ktori do Kristianu nechodime vtedy, ked vysvetlujes povod svojho nicku, nevieme
2laco:
2laco:
piso ked si pozries cislo na masine tak ta prva trojka znamena ze tato masina a to je persing, jazdi aj na jednosmernej aaj na striedavej trakcii
a hneď som múdrejší. vďaka za osvetu. Ale na to že som vyštudovaný železničný inžinier, mám celkom prehľad v odbore.
No ono udajne uz nezalezi na farbe ako kedysi.
2laco:
Nuz tie farby uz pomaly prestavaju platit. Kedysi boli masiny natierane podla toho, pod akou prudovou sustavou jazdia, tj. zelene boli jednosmerne, cervene boli striedave a modre boli dvojsystemove. Dnes sa na zeleznici (konkretne ZSSK) rozsiruje mor s nazvom Blonski.
lopo ako lopkár...
inak, stavim sa ze neuhadnete ako vnikol moj nick
malicherný recenzent celý ješitný
mačky rezne celé jem
markantný regulátor(príspevkov) celkom junák
mamľas retardovaný celý jalový
makač rentabilný celkom jasnozrivý
majestátny reprezentant(tohto fóra) celkom jedinečný
uhádol som?
Velmi sa v tom nevyznam ale necita sa cislovka 1 ako L teda - lopól
na vyske sa z toho stal geroj, ale akosi viac sa mi to mi to pacilo napisane s Ypsilonom...
btw, uz dost dlho rozmyslam nad znackou KE-GEROY, aj ked podla noveho bydliska to bude skor MA-GEROY
nemáš na čo minúť peniaze?