Nožíky za výdatnej pomoci mojej polovičky pobalené, roztriedené a ideme vyrátavať ceny, tie pošlem každému do správy. Bol by som rád za platbu vopred, dobierka by to pri toľkých balíkoch skomplikovala. okop čakám na adresu už len od teba, chcem to mať dnes hotové tak mi to prosím pošli.
Ak dostanem dnes aspoň doklad o platbe od každého dnes, tak zajtra budú balíky odoslané.
Objednal som každému kto seriózne napísal o čo má záujem
Idem každému hodiť sumu do správy, inak také všeobecné info. Bolo nás aj so mnou 9 objednávajúcich, poštovné z Ruska bolo 9310RUB, ako aj minule ho delíme spravodlivým dielom, t.j. 1034,45 na osobu. Takže tí čo mali viacej nožov sa oplatí objednať viac ako tomu čo má len 1 nôž.
Inak keby sme objednávali neskôr, kurz by bol podstatne výhodnejší, ale to nemôže nikto dopredu vedieť
?
23.01. 14:50 si písal sem do fóra ,,ako to vyzera s tou objednavkou ? bude sa to realizovat ?´´ na čo som ti poslal do správy ,,Bude a už sa aj realizuje´´. Tvoja odpoveď ,,super, len bolo nejak ticho, tak som nevedel ´´ následne moja odpoveď ,,Tak čakalo sa na pár oneskorencov a aj Rusom to vždy v tomto trochu trvá, vraj majú začiatkom roka nával objednávok od svojich veľkoodberateľov-tých realizujú prednostne čo je pochopiteľné..´´
Viac správ od teba nemám.
Ty si mi žiadnu objednávku neposlal, len odkaz na nejaký nôž na Slovenskej stránke s tým že na Ruskej ho v ponuke nemajú.
Keďže sme objednávali z Ruska, tak nie, neobjednal sa
?
23.01. 14:50 si písal sem do fóra ,,ako to vyzera s tou objednavkou ? bude sa to realizovat ?´´ na čo som ti poslal do správy ,,Bude a už sa aj realizuje´´. Tvoja odpoveď ,,super, len bolo nejak ticho, tak som nevedel ´´ následne moja odpoveď ,,Tak čakalo sa na pár oneskorencov a aj Rusom to vždy v tomto trochu trvá, vraj majú začiatkom roka nával objednávok od svojich veľkoodberateľov-tých realizujú prednostne čo je pochopiteľné..´´
Takže nechápem prečo sa cítiš ignorovaný
nedorozumenie vyriesene
Ok az teraz som dostal spravu s pokynom pre platbu, myslel som, ze si nezaregistroval moju Sukromnu spravu z 11.1
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nad ktorou dominuje ježko
okop čakám na adresu už len od teba, chcem to mať dnes hotové tak mi to prosím pošli.
Ak dostanem dnes aspoň doklad o platbe od každého dnes, tak zajtra budú balíky odoslané.
Idem každému hodiť sumu do správy, inak také všeobecné info. Bolo nás aj so mnou 9 objednávajúcich, poštovné z Ruska bolo 9310RUB, ako aj minule ho delíme spravodlivým dielom, t.j. 1034,45 na osobu. Takže tí čo mali viacej nožov sa oplatí objednať viac ako tomu čo má len 1 nôž.
Inak keby sme objednávali neskôr, kurz by bol podstatne výhodnejší, ale to nemôže nikto dopredu vedieť
23.01. 14:50 si písal sem do fóra ,,ako to vyzera s tou objednavkou ? bude sa to realizovat ?´´ na čo som ti poslal do správy ,,Bude a už sa aj realizuje´´. Tvoja odpoveď ,,super, len bolo nejak ticho, tak som nevedel
Keďže sme objednávali z Ruska, tak nie, neobjednal sa
23.01. 14:50 si písal sem do fóra ,,ako to vyzera s tou objednavkou ? bude sa to realizovat ?´´ na čo som ti poslal do správy ,,Bude a už sa aj realizuje´´. Tvoja odpoveď ,,super, len bolo nejak ticho, tak som nevedel
nedorozumenie vyriesene
Ok az teraz som dostal spravu s pokynom pre platbu, myslel som, ze si nezaregistroval moju Sukromnu spravu z 11.1