mne staci ze okolo mna nieco lieta na cestach, nepotrebujem to este v lese. e-biky nehejtujem - poznam ludi pre ktorych su doslova vhodne. po precitani par prispevkov od IDVert3X sa divim ze ho nema aj on, no nema. no kazdy zdravy co si to kupi len aby mohol "lietat" po lesoch zaradujem medzi motorkarov a tych ja strasne nemusim.
Pride mi vsak pokrytecke vykazovat ebikerov z lesov. Z historickeho hladiska boli v lesoch iba turisti a cyklisti sa im tam nasackovali. Tiez mozu hovorit, ze s bicyklom si zajazdime take oblasti, co pesi by nas taku dialku ani nenapadlo ist. To, ze je niekto hulvat je problem jednotlivca. Takeho je potrebne riesit individualne a nie vsetkych hodit do jedneho vreca.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
ja sa v poslednej dobe zabavam tym, ze ked ma v kopci predbehne ebajker, tak sa na neho tesne zavesim
Inak ja tieto Babety vždy predbehujem. Ja síce na žiletke, oni na MTB, ale pomoc motora majú vždy zapnutú takže vždy to nie je také jednoduché. Na rovinke sa dá v pohode, ale kde je cesta zvlnená tak oni udržujú konštantnú rýchlosť pričom ja sa musím oprieť do pedálov. Ale dá sa . Začínam mať e.bikerov rád, aspoň mám s kým závodiť
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/elektrokola-nehody-bezpecnost-tunning-priroda.A200814_201357_domaci_mama&h=960D54D4681D68F290DEF847D2E64EDA
na to som upozonoval pred 5 rokmi, ze to pride .. smiali sa mi
posledný komentár: 25. 10. 2022 o 14:17