Ak to takto pôjde ďalej, tak nám rusi dajú desinu.
Na tie prvé dve tretiny sa včera nedalo pozerať, boleli z toho oči.
Žiadna bojovnosť, nasadenie, akoby vyhrávali 5:0 a šetrili sily. Dnes nečakajme zázraky.
Ale ostávam optimista a fandím im. Športu zdar.
nejde o bojovnosť, nasadenie ... ale im sakra skákal puk skĺzaval z hokejok nevedeli si nahrať ... čakal som, že cez prestávku im tréner vyčistí žalúdok ale zjavne to nemalo efekt a šiel som radšej spať
Ta druha tretina vcera to bol asi najhorsi vykon, aky pod Vujtekom mali. Z toho boleli oci... A do tretej tretiny nastupilo uplne ine muzstvo...
Pokial dnes nedaju aspon dva goly v prvej tretine, tak necakam, ze to bude iny priebeh ako doteraz.
Uvidime, co to urobi. Kopec je dobry utocnik, ale nie je to hrac pre prve dve lajny, navyse aj v klube ma uplne ine ulohy. Tazko z takeho hraca "nasilu" urobit leadra. A teraz je to uz zlozite niekam ho zaradit, ked sa tretia a stvrta formacia celkom slusne ukazala...
No a z Gaborika uz duplom. On je utocnik do poctu. Ked je brany za hlavneho spasitela ofenzivy (Columbus), dopadne to katastrofalne. Jemu sa dari len v teame, kde od neho necakaju prvu priecku v produktivite, ale "len" doplnenie fungujuceho utoku (LA). A bez vyborneho centra (Kopitar) neuhra dokopy nic, pretoze on je v prvom rade "dorazac", nie nejaky kreativny utocnik.
dobrý útok by mal pozostávať: strelec, tvorca a robotník...a fungovať by mali spolu, čiže hovoriť, že ten je len to alebo len tamto je minimálne nevhodné...ak by som to prirovnal k cyklistike, tak Sagan bez dobrého tímu najvyjazdí dokppy nič
Pointa je v tom, ze na lade nie je lidrom. Skor je nenapadny hrac ktoreho 50 minut nie je ani vidno a potom za 3 minuty je schopny dat 2 goly. Ini hraci sa castejsie dostavaju do lepsich sanci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na tie prvé dve tretiny sa včera nedalo pozerať, boleli z toho oči.
Žiadna bojovnosť, nasadenie, akoby vyhrávali 5:0 a šetrili sily. Dnes nečakajme zázraky.
Ale ostávam optimista a fandím im. Športu zdar.
Pokial dnes nedaju aspon dva goly v prvej tretine, tak necakam, ze to bude iny priebeh ako doteraz.