Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
budte radi za sneh. Je to zasobaren vody, ktora sa postupe vsakuje do zeme a spodnych vod a neodtecie po povrchu, ako pri silnych, alebo dlhotrvajucich dazdoch (kratke a slabe dazde nedodaju dost vody). Ked nebude dost snehu, zas tu budeme v lete vyprahnuti ako na Sahare a v studniach nebude dost vody. Len nech pekne snezi celu zimu.
ono prsi stale - v hmle snad aj par mm/den. otazne je skor kedy toto inverzne sialenstvo skonci. predpovede mi dali nadej ze v priebehu dneska a zajtrajska to malo vystupat vyssie a v utorok to malo definitivne odist. no zatial sa tak vobec nedeje.
Dnes som pocul v radiu Slovensko, ze v Jaslovskych Bohuniciach bolo (ak som dobre pocul) za poslednych 10 ci kolko dni len 6 minut slnko. A vraj sa to nema zlepsit v nasledujucich dnoch.
Pozeram, ze ludia sa uz z toho deficitu slnka prepadaju do uplneho zufalstva :) Ja mam rad sychrave pocasie, ale toto je uz aj na moj vkus tiez akosi dlho... Som na bajku kazdy vikend, ale posledny mesiac si nepamatam, ze by svietilo slnko (nebriem do uvahy inverziu). Takyto nepekny zaver jesene si posledne roky nepamatam, je to az podozrive, ci je toto z meteorologickleho hladiska vobec normalne...
btw.: nelezie vam to vlhke a studene pocasie na krize? ja sa uz treti tyzden neviem zbavit bolesti krizov. a to mi dala lekarka aj injekciu a nejake lieky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zaujimava predpoved sa objavila na reddite, a ako vidno, tyka sa aj Slovenska
ono prsi stale - v hmle snad aj par mm/den. otazne je skor kedy toto inverzne sialenstvo skonci. predpovede mi dali nadej ze v priebehu dneska a zajtrajska to malo vystupat vyssie a v utorok to malo definitivne odist. no zatial sa tak vobec nedeje.
O to viac si clovek uzije slnko
A fuut to slnko.....
Dnes som pocul v radiu Slovensko, ze v Jaslovskych Bohuniciach bolo (ak som dobre pocul) za poslednych 10 ci kolko dni len 6 minut slnko. A vraj sa to nema zlepsit v nasledujucich dnoch.
Pozeram, ze ludia sa uz z toho deficitu slnka prepadaju do uplneho zufalstva :) Ja mam rad sychrave pocasie, ale toto je uz aj na moj vkus tiez akosi dlho... Som na bajku kazdy vikend, ale posledny mesiac si nepamatam, ze by svietilo slnko (nebriem do uvahy inverziu). Takyto nepekny zaver jesene si posledne roky nepamatam, je to az podozrive, ci je toto z meteorologickleho hladiska vobec normalne...
btw.: nelezie vam to vlhke a studene pocasie na krize? ja sa uz treti tyzden neviem zbavit bolesti krizov. a to mi dala lekarka aj injekciu a nejake lieky.