Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Haaa už som pochopila, čo sú to tie prehánky! To je keď od rána "prší jak sprosté", potom sa na pár sekúnd preženie slnko a pokračuje "prší jak sprosté".
Aktualne info zo Spiša. Rieka Hornad prechadzajuca stredom mesta neustale kulminuje a do naplnenie koryta chyba este cca 1 m. Miestne potoky zaplavili cast obce Smizany, Spisskej Novej Vsi pod poliklinikou a pri Embracu, zaplavena je obec Odorin, Markusovce. Zosuv pody sposobil vypadok vysokeho napetia smerom na Lipany. Koniec hlasenia.
hlasenie zo Sp. Hrus(k)ova :
zatial v pohode trosku zaplaveny stred dediny, vybrezil sa miestny potok a okolo domu nam tecie nova rieka smerom na Vitkovce, kde sa z Hrusova nedostanenes
Kua už som nebol mesiac v lese čo som sa učil na štátnice - a ešte ani teraz sa nedá, keď by som už mohol popojazdiť. Dúfam, že víkend bude v pohode, ale to záleží od tvorcov počasia...
počasie najbližší týždeň by malo dávať slnečné pecky takže pohoda
ale poslednú dobu toho tolko napršalo že aj tak budeme stále v blate.. akurát nám už nebude šťať na hlavu
Venovane šeckym keri su s nami, keri boli postihnuti zaplavami!
Bohdanovce, Drienov i Lemešany,
chcem vas vidiet behat s motykami, lopatami, furikami!
Hip Hop mi dava to co mi zivot bere,
ked zatvaram dvere a Torysa mi chyžu bere...
píšete o slnku a na východe padajú železničné trate a cestné mosty do vody praskajú domy kvôli zosuvom pôdy..posledne spadol svah na železničnú trať v malej lodine
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mne osobne to stačí na tie okruhy čo jazdím.
Lebo Cesi si zelali mat namiesto Slovenska more, tak sa im to plni
pretoze od rana pravidelne sledujem hydrologicke spravy na shmu a bez problemov
zatial v pohode trosku zaplaveny stred dediny, vybrezil sa miestny potok a okolo domu nam tecie nova rieka smerom na Vitkovce, kde sa z Hrusova nedostanenes
Nieco pozitivne nemas?
Pre konšpiračnejšie založených ľudí:
http://orgo-net.blogspot.com/ ---- ako to je s tým počasím...
ale poslednú dobu toho tolko napršalo že aj tak budeme stále v blate.. akurát nám už nebude šťať na hlavu
Bohdanovce, Drienov i Lemešany,
chcem vas vidiet behat s motykami, lopatami, furikami!
Hip Hop mi dava to co mi zivot bere,
ked zatvaram dvere a Torysa mi chyžu bere...
Takže takto ....