Hentú zajačiu bundu som si aj ja objednal predvčerom,som zvedavý čo to bude hodno,ale za tie prachy,no nekúp to,prinajhoršom v nej budem chodiť kŕmiť moje zajace
To máš teda pravdu.
Nedávno som išiel do roboty na bajku,tak som hodil na seba flanelku a svéder s V-čkom .
Nakoľko bolo ráno už hodne chladno,tak ten studený vzduch postupoval rovno cez to V-čko až po brucho.
tak ja v mojej finančnej kríze som sa zabezpečil: vrch - tenký dresík, flisku, hrubý dresík spodok - spoďáre, teplaky, na teplaky futbalové štucne a ponožky, a ešte na rukách som mal také fajne rukavice, v teplote 1,8 stupňa to bolo akurat, ked bolo ale tak 8-9 mi bolo dosť teplo..., a v konečnom dôsledku to až tak zle nevyzeralo
Ja si pred výjazdom zisťujem,koľko °C má byť v ten deň a potažmo pozriem ešte ráno na teplomer,keď vyrážam.
Obliekam sa podľa hraničiacich teplôt.Tie hranice sú pre mňa:
viac ako 10°C
0 - 10°C
menej ako 0°C
V podstete do 0°C nohavice neriešim,mám dlhé zateplené.Nohy pracujú,zahrejú sa same.Pod bod mrazu si dám ešte spoďáre.
Na rôzne tepoloty reagujem hlavne oblečením na trup,ruky,hlavu a chodidlá.
Mam par veci od nich no nemozem povedat ze je to zle a ze je to naj co som kupil taky standard, ked piseme o kolekcii ktora sa vypredava teraz. Kedze som pozeral aj na new kolekciu ta uz bude zase o cosi funkcnejsia ale ta cena snad to opadne Proste Zajo je na nase podmienky paradne oblecenicko a ked vyjde akcia kriza nekriza treba brat
to je super, ale ten vyber, co tam maju je totalne chaby, pred vianocami sme tam chceli nakupovat a bud nemali taku farbu alebo onaku velkost a vraj ani mat nebudu tuto to vyzera o cosi lepsie a aj s cenami to nie je zle, akurat neposielaju na slovensko
s cenami to tam vyzera trosku horsie ( kedze u nas su zlavy) ale ten vyber asi si nieco objednam hehe, dopravu mam poriesenu kedze onedlho mi bude bracho z uk posielat zasielku cyklo sortimentu
vlani mali taktiez tuto zlavu, nakupili sme vtedy, tusim sa len starych modelov zbavuju, no treba to brat tak, ze zlava je preto taka lebo maju len posledne kusy...
z uk zoberiem asi len par drobnosti, predsa len je lepsie si to niekde najskor odskusat (v nr asi nie kedze nemaju skoro nic)
Mám niečo také na beh. je to nepremokavé, neprefučí to a vetrané, lahké... A je v tom super Len je biela tak neviem či ju budem zrovna na bike používať. Ale aj toto je dobrá cesta a som za
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tech top mam tiez...skvela vecicka, hlavne vysoky limec je na nezaplatenie
Nedávno som išiel do roboty na bajku,tak som hodil na seba flanelku a svéder s V-čkom .
Nakoľko bolo ráno už hodne chladno,tak ten studený vzduch postupoval rovno cez to V-čko až po brucho.
Obliekam sa podľa hraničiacich teplôt.Tie hranice sú pre mňa:
viac ako 10°C
0 - 10°C
menej ako 0°C
V podstete do 0°C nohavice neriešim,mám dlhé zateplené.Nohy pracujú,zahrejú sa same.Pod bod mrazu si dám ešte spoďáre.
Na rôzne tepoloty reagujem hlavne oblečením na trup,ruky,hlavu a chodidlá.
tuto to vyzera o cosi lepsie a aj s cenami to nie je zle, akurat neposielaju na slovensko
daj vediet, ako si spokojny, ked nakupis
z uk zoberiem asi len par drobnosti, predsa len je lepsie si to niekde najskor odskusat (v nr asi nie kedze nemaju skoro nic)
potreboval by som poradit s oblecenim do chladnejsieho pocasia, kedze s kratkym rukavom a nohavicami uz asi vela vody nenamutim
Nevyznam sa poriadne v ponuke oblecenia (kt. znacka je kvalitnejsia ako ina, co vsetko kupit atd..) ale tak dokopy by to malo byt do cca 100 eciek..
Dik za nejaku ideu
Jedna sa o sftsheel neprefuk ( 5 000 )