Keď nikam nechodíš, ťažko niekoho stretneš. Skús na nejakých pretekoch, alebo popoškuľuj po kolegyniach v práci, susedách
My odrastení to máme ťažšie, kedže už sme sa v mladosti vybláznili, už to nieje také jednoduché si niekoho nájsť.
Každopádne držím palce!
tu asi tazko niekto niekoho najde, aktivna baba je tu len Vikina a na nu asi 300 aktivnych prispievatelov a aj tak pochybujem ze ona je volna ostatne su vydate, alebo uz niekoho maju.
tu asi tazko niekto niekoho najde, aktivna baba je tu len Vikina a na nu asi 300 aktivnych prispievatelov a aj tak pochybujem ze ona je volna ostatne su vydate, alebo uz niekoho maju.
...a v čom je problém ? Každý / á si rád zajazdí , a ešte keď aj tá slanina bude mastná...
... ja len k tej sťažnosti, že "ostatné sú vydaté": A čo, vydatá nie je dobrá? V čom je horšia? Však tam sú len samé výhody. Napr. keď ostane tehotná. Žiaden problém, nemusíš sa ženiť. Ona už manžela má, o dieťa sa postará.
... alebo nejaká prispievateľka tu tvrdila niečo také, že je šťastne zadaná. Prejde nejakých pár rokov a možno aj ona bude zháňať katalóg druhých manželov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ďalšie dve mtbikerky máme na materskej, tak neviem kolko najazdia
Nikdy nevies, ci sa tu neobjavi niekto, kto ma lepsiu kostru a komponenty:)
By si sa cudoval ako su komponenty dolezitejsie oproti kostre
Nablyskana kostra je fajn na pohlad, no ked ti zhadzuje retaz tak si uz vobec nezajazdis hlavne ked nie je premazana
Co z toho ze cituje, ked to robia vsetci
My odrastení to máme ťažšie, kedže už sme sa v mladosti vybláznili, už to nieje také jednoduché si niekoho nájsť.
Každopádne držím palce!
...a v čom je problém ?
... alebo nejaká prispievateľka tu tvrdila niečo také, že je šťastne zadaná. Prejde nejakých pár rokov a možno aj ona bude zháňať katalóg druhých manželov.
Alebo predsa len niečo. Viete koľko šťastne vydatých má za manžela *****