Ta prilba vyzera ako keby si sa na nej sankoval po sotoline. Asi si riadne letel.
Letel, letel. Bolo to na mieste na jednom kopci, kade jazdím pomaly(no nie pomaly ) dva razy každý týždeň. Neviem či z toho tepla alebo únavy, ale bol som celý stuhnutý keď som ten kopec vytiahol a bola chyba, že som si neodpočinul, no bolo už celkom neskoro a povedal som si, že si odpočiniem dole pod kopcom(značka sa tam napája na cestu a je tam benzínka). To, že som stuhnutý som zistil až keď som letel do tej zatáčky a normálne mi nešlo sa do nej nakloniť, skúšal som i brzdiť, no moc mi to nebrzdilo. Tak som to zapichol do jarka vedľa lesnej cesty, na ktorej som bol, našťastie ale bol pomerne mäkký, vystlaný všelijakou burinou a lístím, tak som si nič nedolámal. Aspoň nie celkovo, v pondelok idem na roentgen, či nemám nalomenú nejakú kosť, teda okrem nosa, ktorý mi zlomili okuliare. Inak okrem odrenín nič. Ale tie okuliare to akoby zázrakom prežili. Ale teda prilba na maderu, v gatiach diera, na biku defekt a ošmírgľovaného pol chrbáta a lakeť(nebudem robiť selfie ). Ale čo, aj tak som chcel novú prilbu, v hentej sa mi parila hlava. Už je objednaná Bell Super 2, tak sa teším. Každopádne tade už tak nepoletím, nechcem mať dochrúmanú ďalšiu prilbu a s prilbou sem ide i nové brzdové obloženie, tentoraz sintre, lebo tie resiny, čo teraz jazdím a predali mi v Deme(nejaké extended), tak na tom som sa už dva razy vyrúbal a sú to neskutočné s... semimetalické platničky - očividne kombinujú sintre a resiny tak, že nekúšu, resp. po zatlačení páčky nebrzdia a po chvíľke brzdenia ich účinnosť ešte klesne
dobrá story, ako sa hovorí, keď sa darí tak sa darí ja som si raz v alkoholovom opare rozbil tak trochu lakeť a tuším na druhý deň som sa na to už triezvy zdrbal zasa, keď som zakopol a rozbil si to o dosť viac alebo som si zabrúsil flexou do prstu a keď už to bolo skoro zahojené, tak som si zabrúsil ešte raz a do toho istého miesta a o dosť viac
inak dnes som sa nejakou náhodou ocitol v Častej, keď som sa bol vyjazdiť po preteku v modre, trocha som poškuloval, či niekde neuvidím stáť tvoj traktor nakoniec som sa dostal až sem, tam som to potom otočil, lebo skončil asfalt, ale pekné miesto
ja som na tu casovku zabudol, inak by som isiel kuknut......... inak, keby si pokracoval hore este cca 1,5km, dosiel by si k brane a za nou dolava po takej starsej asfaltke je cca 3km na Zochovu chatu
hej, všimol som si aj podla GPS záznamu, že to nebolo ďaleko od okruhu, ale tak na cesťák už to tam ďalej nevyzeralo, obzvlášť keď to tam vôbec nepoznám
časté mäknutie brzdy pri brzdení v skoro kolmých padákoch v parku, plus zavzdušnenie ma dokopalo k výmene kvapaliny až po tom, ako mi brzda úplne vypovedala službu a v najstrmšej časti zjazdovky som sa ocitol len s prednou brzdou...potom som sa ocitol s vyrazeným dychom a narazenou lopatkou na zemi..
S heslom: "slabšie brzdy, lepší čas" som kašlal na údržbu bŕzd a čuduj sa svete sa to vypomstilo..
Po výmene oleja sa nestačím čudovať ako neskutočne vedia Zee-čka brzdiť...
Zrážka motocykla s Gregom van Avermaetom. Nepotesi hlavne ked ide na vitaztvo. A ten co bol za nim ani nevedel zo ho obehol a v ciely si myslel ze je druhy
marina_militare Čítal som o tom tesne pred tým, ako som išiel do lesa....hodne blbé. A potom som sa rozbil na BK traily tak, že ledva chodím (divná náhoda, odkopnutý bike sa mi odrazil od stromu napäť rovno pod stehná, inak by som bol len oškretý). Hovorím si ale, že v porovnaní s týmto sa mi ani nič nestalo...
marina_militare Čítal som o tom tesne pred tým, ako som išiel do lesa....hodne blbé. A potom som sa rozbil na BK traily tak, že ledva chodím (divná náhoda, odkopnutý bike sa mi odrazil od stromu napäť rovno pod stehná, inak by som bol len oškretý). Hovorím si ale, že v porovnaní s týmto sa mi ani nič nestalo...
tak ja uz 3 tyzden lezim zo zlomenym clenkom... ale depresia ma velmi rychlo presla ked som cital tu smutnu spravu z enduro world series... chudak chalan. vraj naraz na hrudnik. nepodarilo sa im ho ozivit. pretek zrusili samozrejme a myslim ze cely MTB svet momentalne vyjadruje podporu rodine. zdravie je krehke.
Nemyslel som si, ze aj ja budem tento rok prispievat v tejto teme ... Ale v utorok pri jazde na bajku po hlavnej dole kopcom mi nedal prednost sofer protiiducej octavie, ktory chcel odbocit vlavo. Uz som to nestihol ubrzdit. Tak som narazil do zadneho blatnika a pokracoval letom ponad auto. Vysledok ... zlomena lava klucna kost, nalomeny clanok na stvrtom prste pravej ruky, plus odreniny na nohach a lavom pleci ... Skody na bajku este budem musiet overit. Vraj ma nevidel.
Toto je snáď základná plechovkárska hláška.
Ja raz v TN, smer Beckov, idem asi 40, dobrzďujem si do križovatky, náraz zozadu, vyskakujem na chodník (bunny hop na žiletke), tá sa podomnou nejako divne skladá, mne nič nie je ale zadné koleso neprežilo. Presne hento zapotil.
Potom sa veľmi divil, že zadné koleso bicykla stojí viac ako celá jeho plechovka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ajronhajd: nie, why?
Letel, letel. Bolo to na mieste na jednom kopci, kade jazdím pomaly(no nie pomaly
dobrá story, ako sa hovorí, keď sa darí tak sa darí
inak dnes som sa nejakou náhodou ocitol v Častej, keď som sa bol vyjazdiť po preteku v modre, trocha som poškuloval, či niekde neuvidím stáť tvoj traktor
S heslom: "slabšie brzdy, lepší čas" som kašlal na údržbu bŕzd a čuduj sa svete sa to vypomstilo..
Po výmene oleja sa nestačím čudovať ako neskutočne vedia Zee-čka brzdiť...
Pád nad DunajomOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
tak ja uz 3 tyzden lezim zo zlomenym clenkom... ale depresia ma velmi rychlo presla ked som cital tu smutnu spravu z enduro world series... chudak chalan. vraj naraz na hrudnik. nepodarilo sa im ho ozivit. pretek zrusili samozrejme a myslim ze cely MTB svet momentalne vyjadruje podporu rodine. zdravie je krehke.
v tejto teme nie je dobre opisovat svoj uraz ziadny rok
Toto je snáď základná plechovkárska hláška.
Ja raz v TN, smer Beckov, idem asi 40, dobrzďujem si do križovatky, náraz zozadu, vyskakujem na chodník (bunny hop na žiletke), tá sa podomnou nejako divne skladá, mne nič nie je ale zadné koleso neprežilo. Presne hento zapotil.
Potom sa veľmi divil, že zadné koleso bicykla stojí viac ako celá jeho plechovka