Tak to vyzerá keď niekto verejné prezentuje svoju neschopnosť čítať s porozumením ...
Ano, ty . Necitas totiz po sebe. Napisal si , ze sa SPD ma odopnut pocas padu a zaroven, ze sa neodpina pri pade z nulovej rychlosti /a teda je to v priamom protiklade k tomu, co pises, ze sa ma diat/. A presne preto ta upozornujem , s tym suvisi aj to, co som pisal ja ohladne urcitych problemov s SPDckami. A suvisi to s padmi, ktore sa tu riesili, ze najhorsie byvaju prave z malej alebo nulovej rychlosti. To vsetko na margo SPD vs platformy, teda ze sa neda vseobecne povedat, ze SPD su ok a bezpecne. Lebo nie su. A to pisem napriek tomu, ze jazdim prakticky vylucne SPDcka. Ale uz som co to zazil.
ako pisal large so zacvaknutymi SPD sa mi este nepodarilo vyskocit z biku - kludne to mozte skusit - ist kludne po rovine rovno mat zacvaknute SPD, pustit rajdy, vycvaknut a zaroven zoskocit za bike - kto to da ma u mna bludistaka - mne totiz tato "technika" vyskakovania z biku zachranila v mladosti par krat krk.
a v zajzdoch nepanikarim - nevypinam ked uz som v srackach - to uz len nejak dat dolu, vypnem ked vidim hruzu pred sebou a niesom si isty ci nebudem musiet zoskakovat - co by som so zapnutymi nedal a letel rovno cez rajdy. ale kazdy ma vlastny styl
Ja uz som vyskocil,predne koleso sa zarilo do blata ktore bolo hlbsie ako som cakal,vyhodilo ma cez rajdy a dokazal som vypnut obe nohy( z pedalov CB) a pristat na nohach.Bolo to v mojich zaciatkoch s naslapmi,na jednom mtbiker vyjazde,Iceman a Berco si to mozno budu pamatat Odvtedy som nemal pad koli naslapom a vlastne ani tento nebol sposobeny naslapmi
Uz verim, ze sa rajdami da prepichnut stehno.
Pred dvomi tyzdnami som chytil do predneho kolesa papek a uz som letel.
Rajdy pretrhli Enduro gate a vrazili mi do stehna. Pod Endurami som mal este spodky a dlhe gate.
Hematom jak pest. Na chirurgii mi vyberali 3. a 5. den 200ml krvi. Krv zatiekla az dozadu a cast lytka.
NEJAZDITE bez stuplov na rajdoch. /Ja som stuple mal/.
Dakujem vsetkymi okoloiducim za pomoc.
Bol som z toho padu trochu mimo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano, ty
ps: pedale neriesim. Ale pady ano.
Letel som dole kopcom...napraval satku na tvar...a zrazu vytlk jak hovado. S 1 rukou som to neustal, predne koleso sa zvrtlo a uz to bolo vybavene.
a v zajzdoch nepanikarim - nevypinam ked uz som v srackach - to uz len nejak dat dolu, vypnem ked vidim hruzu pred sebou a niesom si isty ci nebudem musiet zoskakovat - co by som so zapnutymi nedal a letel rovno cez rajdy. ale kazdy ma vlastny styl
Pred dvomi tyzdnami som chytil do predneho kolesa papek a uz som letel.
Rajdy pretrhli Enduro gate a vrazili mi do stehna. Pod Endurami som mal este spodky a dlhe gate.
Hematom jak pest. Na chirurgii mi vyberali 3. a 5. den 200ml krvi. Krv zatiekla az dozadu a cast lytka.
NEJAZDITE bez stuplov na rajdoch. /Ja som stuple mal/.
Dakujem vsetkymi okoloiducim za pomoc.
Bol som z toho padu trochu mimo.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
mne sa teda nepacia ani tie ESI stuple - len neviem cim ich nahradit
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Som si aj kvôli tomu kúpil jeden pár do zásoby ak by som už ich nezohnal
Bajk je v poriadku?