Nedobrzdil som, auto som sledoval už dlho ešte keď bol za mnou a v križovatke sa veľa mňa netlačil, nechal ma pekne odbočiť. V meste ma pekne s odstupom obehol bol som za ním vo väčšej vzdialenosti. Na jednom priechode spomalil lebo dával prednosť, spomalil som trochu aj ja. Za priechodom som pred neho nevidel (MPV také nejake auto) ale zastal lebo odbočovalo auto predním. To ma asi prekvapilo, pozeral som na strany chodníka, či nejdú ďalší ľudia, nešli. Ale že medzičasom nakoniec auto zastavilo som zaregistroval neskoro, a to sledujem premávku stále Najviac ma sere že je to môj prvý vážnejší úraz a pritom za takej smolnej situácie. Náraz som reflexne absorboval plecom. Na biku len otočená páčka a trošku oškreté sedlo, inak nič. Tú cestu jazdím dennodenne, smola A po mne doviezla rýchla, keď som vychádzal z ambulancie, dvoch saganovcoch z bory, ktorí niekde na Hutach vyleteli zo zákruty...
Dúfam, odstup som mal s prehľadom na pohodlné dobrzdenie, len neskoro som si uvedomil, že auto nepokračuje ďalej, ale zrazu stojí (pred neho som nevidel)... a to ma neskutočne štve
Na taketo samotryznenie teraz budes hafo casu, poznam to ked som si zlomil jablcko a 2 mesiace sedel bez pohybu na gauci. V hlave som si stale prehraval kde som spravil chybu a jaky som to ud .
Drzim palce a rychle uzdravenie.
Nedobrzdil som, auto som sledoval už dlho ešte keď bol za mnou a v križovatke sa veľa mňa netlačil, nechal ma pekne odbočiť. V meste ma pekne s odstupom obehol bol som za ním vo väčšej vzdialenosti. Na jednom priechode spomalil lebo dával prednosť, spomalil som trochu aj ja. Za priechodom som pred neho nevidel (MPV také nejake auto) ale zastal lebo odbočovalo auto predním. To ma asi prekvapilo, pozeral som na strany chodníka, či nejdú ďalší ľudia, nešli. Ale že medzičasom nakoniec auto zastavilo som zaregistroval neskoro, a to sledujem premávku stále Najviac ma sere že je to môj prvý vážnejší úraz a pritom za takej smolnej situácie. Náraz som reflexne absorboval plecom. Na biku len otočená páčka a trošku oškreté sedlo, inak nič. Tú cestu jazdím dennodenne, smola A po mne doviezla rýchla, keď som vychádzal z ambulancie, dvoch saganovcoch z bory, ktorí niekde na Hutach vyleteli zo zákruty...
tdrž sa chlope, tých saganovcov s bora dresíkmi som videl v DK pri zmrzline, ako presadali do druheho auta ofačovaný, ale vizerali OK
Dúfam, odstup som mal s prehľadom na pohodlné dobrzdenie, len neskoro som si uvedomil, že auto nepokračuje ďalej, ale zrazu stojí (pred neho som nevidel)... a to ma neskutočne štve
ono je najhorsie ked auto, resp sofer zmeni intenzitu brzdenia v jednom brzdnom manevry... prisposobis sa autu, potom sledujes dalsie okolie a obcas je uz potom neskoro ked kuknes na auto
na to boli dobre blikajuce brzdove svetla ked si zacal prudsie brzdit - neviem ci to dnes este niekto pouziva. niekolko rokov dozadu to malo par premioviek
ono je najhorsie ked auto, resp sofer zmeni intenzitu brzdenia v jednom brzdnom manevry... prisposobis sa autu, potom sledujes dalsie okolie a obcas je uz potom neskoro ked kuknes na auto
samozrejme skore uzdravenie zelam
Diky všetkým, už sa stým zmierujem. Ale jordi to možno aj trafil. Pred nehodou som mal v hlave myšlienky či brzdi alebo ide ďalej, bolo mi to divne. Len som zároveň vstupoval do vždy plnej križovatky, priechod pre chodcov a za ním už to auto stálo...
zihadlo 5 no hej, jeden v pohode, druhý asi zlomené zápästie, smolný deň. Ale neostali našťastie u nás na detskom na sledovanie
Gusto0 on nebrzdil prudko, neprišlo mi to tak, jeho vina to nebola...
Akosi mi to hlava nebere...Ved ked prichadzam na frekventovane miesto, snizim aj ja rychlost. Kolko si asi siel?
Inak zistil som, ze v bufke (proste s handrou na ksichte) sa mi o cosi znila schopnost rychlej reakcie v premavke, tak som ju uz prestal nosit. Aj tak je uz po korone
Pred nehodou neviem, lebo som spomaľoval, nepozeral na rýchlosť ale na okolie, viem o každom aute predomnou a chodcovi. Tam prispôsobujem jazdu autám, lebo aj tak za nimi neskôr čakám v rade pred kruháčom. Cez mesto klasika 40km/h. Stále na hlavnej a sledovať auta čo ma obiehajú. Ani sám neviem prečo som reagoval ako som reagoval. Mozog proste niečo zle vyhodnotil (že auto nestojí) a už sa to sypalo...
milos21 Mne sa raz davnejsie stalo ze som siel cez prechod, pozrel som na semafor kde svietila cervena a mozog to vyhodnotil ze cervenu ma ta Avia co prichadzala do krizovatky Asi sa to obcas stane kazdemu, ale niekomu ten anjel strazny prave lieta tam kde nema a nedopadne to najlepsie Prajem skore uzdravenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Drzim palce a rychle uzdravenie.
tdrž sa chlope, tých saganovcov s bora dresíkmi som videl v DK pri zmrzline, ako presadali do druheho auta ofačovaný, ale vizerali OK
Fúú... Stáva sa. Drž sa, skoré uzdravenie
Diky všetkým, už sa stým zmierujem. Ale jordi to možno aj trafil. Pred nehodou som mal v hlave myšlienky či brzdi alebo ide ďalej, bolo mi to divne. Len som zároveň vstupoval do vždy plnej križovatky, priechod pre chodcov a za ním už to auto stálo...
zihadlo 5 no hej, jeden v pohode, druhý asi zlomené zápästie, smolný deň. Ale neostali našťastie u nás na detskom na sledovanie
Gusto0 on nebrzdil prudko, neprišlo mi to tak, jeho vina to nebola...
Inak zistil som, ze v bufke (proste s handrou na ksichte) sa mi o cosi znila schopnost rychlej reakcie v premavke, tak som ju uz prestal nosit. Aj tak je uz po korone
Ked uz sa tak zadarilo, bral si hned aj "bonusy" = pokuta a skoda na aute?