btw dnes na chodniku pri mileticke ma zrazil nejaky bajker na zjazdovom biku, tusim bol oranzovy, alebo aspon vidlu mal oranzovu. ponahlal sa cez prechod na zelenu, ktora mu prave skocila.
Ty si bol pesiak, siel si po chodniku subezne s cestou a on Ta zrazil bajkom kolmo na Tvoju drahu ked siel cez prechod?
Píšem to s voľnými prstami . Bola to nešťastná zrážka s dcérou, pri pomalej rýchlosti na ceste s pevným povrchom. Dcéra si oškrela koleno a lakeť a je v pohode to som rád. No a mňa čaká v stredu operácia zápästia na pravej ruke.
Tá kukajte, tá to kus chlapa z východu... Nefňuká nad zimou, ako dôvodom ukončenia sezóny... Ukončil ju vo veľkom štýle, komplikovanou zlomeninou oboch predlaktií. Ale vážne Roman. Prajem skóre uzdravenie a bezproblémovú rehabilitáciu. A ak niekoho donesiem, obdobne zlomeného, zájdem na kávu...
Píšem to s voľnými prstami . Bola to nešťastná zrážka s dcérou, pri pomalej rýchlosti na ceste s pevným povrchom. Dcéra si oškrela koleno a lakeť a je v pohode to som rád. No a mňa čaká v stredu operácia zápästia na pravej ruke.
Vitaj v klube. Ja som 10 dní po operácii pravého zápästia. Skore uzdravenie!
Ty si bol pesiak, siel si po chodniku subezne s cestou a on Ta zrazil bajkom kolmo na Tvoju drahu ked siel cez prechod?
cakal som na krizovatke pri elektrickovej trati a zrazu sa on zboku privalil, chcel stihnut zelenu kolmo na moj smer. ked som lezal na zemi, tak som sa rychlo nanho obratil a chcel som sa spytat ze ci mu nej*be, ale to on uz davno bol na tom prechode pre chodcov.
prajem vsetkym skore uzdravenie, u mna je to komplikovane, triestiva zlomenina ktora sa nezrastla. Po 10 mesiacoch od operacie sa platnicka zlomila a tak ju tento rok museli menit - druha operacia. Momentalne som 4 mesiace od operacie a stale to nie je zrastene.
ano mali mi davat ale pocas operacie sa doktor rozhodol ze to nie je treba, mohol mi dat a mal by som pokoj. Uz by som jadil. Pred rokom po prvej operacii tam ostala medzera asi 7- 10 mm ale primar zhodnotil ze to sa zrastie - prd sa zrastlo. Teraz musim len cakat. Asi 3 tyzdne som jedol ryby a nepomohlo, len som pribral, rybu uz nechcem ani vidiet. Vraj uz mam zabudnut na tuto sezonu a zacnem na jar. Mam chut mu povedat nech to otvori este raz, nie ze mi na jar povie , sorry nevyslo to - dame repete. V auguste som si kupil Giant Trance Advanced SX, ktory nestal malo, ale predpokladal som ze v septembri uz dam prvy trip. Som asi jediny blbec na slovensku ktory kupi novy bike a nejazdi na nom. Ani pedale nemal este nahodene. Dva mesiace na neho pozeram v izbe!!!!!!!
tak si aspon kup trenazer a upevni ten bajk donho, nech sa na nom aspon trochu cez zimu povozis.
len dozadu daj nejaky hladky plast, lebo s normalnym terennym plastom so stuplami by to islo blbo.
edit: este nieco - keby si to chcel urobit, tak do trenazera upevni radsej nejaky tvoj iny starsi lacnejsi bajk, lebo v trenazeri sa dost kruti ram. Fulla donho urcite nedavaj
iron.hide Ta ty máš teda nápady... Sama perla... Full do trenažéra? To vysolil love za bike a kvôli čurákovi, čo povedal že kosť bez stepov prerastie centimeter, má kupovať ešte trenažér??? Keď tak stacionárny bicykel. Laco skús vyhľadať iného ortopeda, traumatologa a aspoň získaš iný názor a podľa toho sa rozhodni, či ostaneš pri " primarovi "...
Som asi jediny blbec na slovensku ktory kupi novy bike a nejazdi na nom. Ani pedale nemal este nahodene. Dva mesiace na neho pozeram v izbe!!!!!!!
Ja som bol na tom minuly rok podobne. Na jar som kupil bike, ale cele leto a zaciatok jesene som bol na sluzobke mimo SR. Takze za cely rok som bol na nom dokonca az 4 krat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rok 2014 najazdené 3672 km
Vitaj v klube. Ja som 10 dní po operácii pravého zápästia. Skore uzdravenie!
cakal som na krizovatke pri elektrickovej trati a zrazu sa on zboku privalil, chcel stihnut zelenu kolmo na moj smer. ked som lezal na zemi, tak som sa rychlo nanho obratil a chcel som sa spytat ze ci mu nej*be, ale to on uz davno bol na tom prechode pre chodcov.
len dozadu daj nejaky hladky plast, lebo s normalnym terennym plastom so stuplami by to islo blbo.
edit: este nieco - keby si to chcel urobit, tak do trenazera upevni radsej nejaky tvoj iny starsi lacnejsi bajk, lebo v trenazeri sa dost kruti ram. Fulla donho urcite nedavaj
a trenazer na zimu je fajn pre kazdeho, nie len pre choreho.
Pripájam sa k MageZ, pekný stroj...treba vydržať
Ja som bol na tom minuly rok podobne. Na jar som kupil bike, ale cele leto a zaciatok jesene som bol na sluzobke mimo SR. Takze za cely rok som bol na nom dokonca az 4 krat