No to teda kategoricky odmietam ... porovnávať športovca ako " pekac " s XC davnhilerom fakebukerovského razenia mi príde trošku odveci...A vôbec sa mu ani nečudujem , že na " dotazy " hodil " bobek "...Stačí , keď si to tu prečíta ,kde sa " posunulo " naše fórum , hlavne vďaka tým trom dementom , ani sa mu nečudujem. A ježíš , na to sere tiež ...aký pán , taký krám . A nech sa nevyhovára , že za daný stav si môžeme sami. Ja osobne , som už prestal na troj čie reagovať , ale ...
Ja som nejazdil na veľkej motorke ak ty hej tak asi vies kedy sa ti motorka dodrbe. Chces povedať že isiel povedzme 30 a zrazu behom sekundy zastal na nulu? Pochybujem. Ale ťažko povedať koľko mal času pokiaľ prišiel balík s jazdcami. Koniec OT
netreba riešiť B, keď problém je A, že načo sú vôbec dobré takéto preteky na bicykloch bez bŕzd a keď z toho vidím nejaké fotky, tak je to len prehliadka toho, kto má viac tetovačiek a viac vyčačkaný dres.. ale tak pokiaľ sú len na uzavretom okruhu a vyváľajú sa medzi sebou je to ich vec, ale nájdu sa aj takí čo idú na týchto bicykloch do premávky, pričom v žiadnom prípade nesplňujú legislatívu a tu už môžu dokaličiť aj nevinných ľudí...
Ja som nejazdil na veľkej motorke ak ty hej tak asi vies kedy sa ti motorka dodrbe. Chces povedať že isiel povedzme 30 a zrazu behom sekundy zastal na nulu? Pochybujem. Ale ťažko povedať koľko mal času pokiaľ prišiel balík s jazdcami. Koniec OT
o ktorom videu teraz hovoris ? lebo to co tam cele klbko nadrbalo do motorkara sa stalo na zaciatku pretekov - tj dotycny sa chcel asi pohnut, zistil ze to nejde a 5 sekund na to bol uprostred cyklistov... co mal prosim ta robit ?
Konecne som sa jej zbavil. Celkovy cas straveny s nou 973 dni, vaha 12 g, dlzka 9.5 cm
Ja tam mám tiež túto srandičku na kľučke, no môj lekár nemá celkom jasno v tom či to vybrať alebo to tam nechať... neprekáža mi to tam a podstupovať pobyt v nemocnici sa mi moc nechce... Vieš mi ty, alebo niekto kompetentný napísať nejaký názor na to?
netreba riešiť B, keď problém je A, že načo sú vôbec dobré takéto preteky na bicykloch bez bŕzd a keď z toho vidím nejaké fotky, tak je to len prehliadka toho, kto má viac tetovačiek a viac vyčačkaný dres.. ale tak pokiaľ sú len na uzavretom okruhu a vyváľajú sa medzi sebou je to ich vec, ale nájdu sa aj takí čo idú na týchto bicykloch do premávky, pričom v žiadnom prípade nesplňujú legislatívu a tu už môžu dokaličiť aj nevinných ľudí...
Snáď nás nechceš presviedčať, že ak by mali brzdy tak by sa nič nestalo. Tam bol problém v tom, že tí zozadu nič nevideli.
nanoslav mohli by sa lekári vyjadriť ReHMn, Ramon1, milos21...ďalších nepoznám.
Mne kľučka zrástla trochu nakrivo (nebola operovaná) a keď som ju chcel riešiť lekár povedal, že kým nerobí problém netreba lebo každý zákrok, každé otvorenie nesie so sebou riziko. Tak ju tak mám, prdel si utrieť viem .
Snáď nás nechceš presviedčať, že ak by mali brzdy tak by sa nič nestalo. Tam bol problém v tom, že tí zozadu nič nevideli.
také nič som nenapísal... len že neuznávam takéto bicykle a podobný druh pretekov a že je to ich vec a ľutovať ich preto nebudem, každopádne keby im to brzdilo, nemuselo to byť také masové a možno by sa aj tej motorke vyhli keby si mali možnosť pribrzdiť, ale rozhodne o tom nechcem teoretizovať.
nanoslav mne na jesen tiez davali moznost ju tam nechat navzdy ale ja som mal jednu skrutku dlhodobo uvolnenu , ktoru som si pred par mesiacmi eset viac podrazdil ked som skusal priklepkou vrtat do panela. v principe som s tym vedel zit lebo az take hrozne to nebolo ale povedal som si ze som este mlady a Ramon1 mi tiez oporucal to vybrat tak som sa objenal. Zatial si este stale citim ranu aj kost , ale tak som iba 2 tyzdne po operacii. Dufam ze bolest uplne zmizne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
o ktorom videu teraz hovoris ? lebo to co tam cele klbko nadrbalo do motorkara sa stalo na zaciatku pretekov - tj dotycny sa chcel asi pohnut, zistil ze to nejde a 5 sekund na to bol uprostred cyklistov... co mal prosim ta robit ?
Ja tam mám tiež túto srandičku na kľučke, no môj lekár nemá celkom jasno v tom či to vybrať alebo to tam nechať... neprekáža mi to tam a podstupovať pobyt v nemocnici sa mi moc nechce... Vieš mi ty, alebo niekto kompetentný napísať nejaký názor na to?
Mne kľučka zrástla trochu nakrivo (nebola operovaná) a keď som ju chcel riešiť lekár povedal, že kým nerobí problém netreba lebo každý zákrok, každé otvorenie nesie so sebou riziko. Tak ju tak mám, prdel si utrieť viem
také nič som nenapísal... len že neuznávam takéto bicykle a podobný druh pretekov a že je to ich vec a ľutovať ich preto nebudem, každopádne keby im to brzdilo, nemuselo to byť také masové a možno by sa aj tej motorke vyhli keby si mali možnosť pribrzdiť, ale rozhodne o tom nechcem teoretizovať.