V minulosti som si tak na Brde odpálil rameno o strom keď som nedokázal zabrániť stretu s bikerom stojacim v dopade… Poučený som presne tú istú situáciu ustál v Kálnici a keď si človek otvorí ústa, aby upozornil na debilné správanie, tak namiesto ospravedlnenia príde sprcha nadávok a vyhrážky.
Francisek - tak v bikeparkoch ako je kalnica (a mozno aj ako vo videu) by sa to mohlo dat riesit tak, ze prijdes za prevadzkovatelom, aby dotycneho upozornil a pripadne mu vzal aj permicu. Ci nie, mam prilis ruzove okuliare? OK mozno u nas nie, ale v zahranicnych velkych BP by sa to urcite malo dat tak riesit este ked ma clovek aj video
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
pri autonehode, keď to niekoho narveš zozadu, rovno si vinník... neprispôsobenia rýchlosti, nedostatočný odstup atd... podobne by sa dalo uplatniť aj tu... miesto bikerov tam mohol byť jeleň alebo padnutý strom.. výsledok možno rovnaký... akurát je smutné že sú to bikeri a že je to z jednej "komunity" a chovajú sa tak, že im by to prvým vadilo, keby si role vymenia.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
no pri nedávnej smrtelnej nehode lyžiarov, všetci lynčovali toho čo šiel rýchlo, nevidel som že by niekto pozastavil nad tým prečo decká stáli zrovna pod horizontom.. ja sa nikoho nezastavám, ani na nikoho nepoukazujem... ale páliť to dole trailom tak že nevidím kam dopadnem a potom plakať že tam niečo bolo... samozrejme že stáť na traily mi príde byť idiotské
Ako nevidim kam dopadnem? Trafil sa na cestu, alebo nie po skoku? Ty nemozes ist smerom dole pomaly a predpokladat ze tam niekto moze stat. To by rusilo cely zmysel downhill discipliny. Vies, ze sa tam sutazi o cas vsak?
Jazdim cele dni/ vikend v parku a ked som unaveny zastavim v senku na pivo, ked mam technicky problem zdekujem sa medzi kravske hovna na luku, ked je pad - tak hned uteka na horizont jeden zo skupiny zastavovat jazdcov (dalsi riesia prvu pomoc), ale aj napriek tomu sa vzdy najde "hovado" co chce ist silou mocou dalej.... myslim ze v tom videu riesia problem - jeden bike na zemi, takze zanedbana bezpecnost z ich strany.
Radsej si vypocujem "hovado" ako keby ma do mna naburat ..?
no pri nedávnej smrtelnej nehode lyžiarov, všetci lynčovali toho čo šiel rýchlo, nevidel som že by niekto pozastavil nad tým prečo decká stáli zrovna pod horizontom.. ja sa nikoho nezastavám, ani na nikoho nepoukazujem... ale páliť to dole trailom tak že nevidím kam dopadnem a potom plakať že tam niečo bolo... samozrejme že stáť na traily mi príde byť idiotské
No ty si zjavne vzivote nebol v bike parku, vyjadrujes sa k veciam o ktorych nemas sajnu a porovnavas neporovnatelne. Na zjazdovke jazdia masy ludi vedla seba a nepotrebuju rychlost na to, aby cisto preskocili nejake gapy. Pri zjazdovych trailoch je uplne bezne ze skaces naslepo a dopad nevidis, zaroven musis mat rychlost aby si to doletel, takze v ziadnom pripade nie je na vine ten, kto napali do kktov co stoja na traili, ale prave ti kkti co tam stoja a nie je ich z dialky vidno.
Keby siel pomaly tak ich uvidi ? Nehovoriac o tom, ze by to ani nexoskocil ... neskutocne p***y tu vypisujes ..
JoNesbo: na zjazdovke tiez asi nebudes okunat pod doskom z lyziarskeho mostika na skakanie /ak na svahu nieco take je/. Ani deti tam nepustis, aby sa motali. Kek kukam to video (na konci), tak sa tam postavili jak dementi.
aké tlaky ste tu chytili, tiež to tu má úroveň, človek len trošku polemiky hodí do problematiky a už sa mu vkladá niečo čo ani nepovedal a nemyslí si... fakt smutné, najmä keď sa tu niekto chodí vyjadrovať len v posmeškoch a hejtoch a vulgarizmoch miesto toho aby ten čas venoval trebárs tomu, že by v nejakej inej téme slušne niekomu poradil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
strava on a sutazis ..ale tak, toto uz je trollizmus co tu robis, dalej nejdem stracat cas
Jazdil si niekedy celý deň v parku?
Radsej si vypocujem "hovado" ako keby ma do mna naburat ..?
No ty si zjavne vzivote nebol v bike parku, vyjadrujes sa k veciam o ktorych nemas sajnu a porovnavas neporovnatelne. Na zjazdovke jazdia masy ludi vedla seba a nepotrebuju rychlost na to, aby cisto preskocili nejake gapy. Pri zjazdovych trailoch je uplne bezne ze skaces naslepo a dopad nevidis, zaroven musis mat rychlost aby si to doletel, takze v ziadnom pripade nie je na vine ten, kto napali do kktov co stoja na traili, ale prave ti kkti co tam stoja a nie je ich z dialky vidno.
Keby siel pomaly tak ich uvidi ? Nehovoriac o tom, ze by to ani nexoskocil ... neskutocne p***y tu vypisujes ..
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down