Si milý, že máš o mňa starosť, žijem, koleno odpuchlo /wobenzim je zázrak/, chrasty pomaly lezú dole, už len krvná zrazenina na boku aby sa rozpustila/veľkosť menšieho vajíčka/.
Aj bike pojazdný, aj keď len s rezervným kolesom.
Ja viem, bol som pod dohľadom. Chcel by som vidieť ako by sa tváril doki na traumačke, keby som tam prišiel na biku a trval CT. To neboli ochotní urobiť mojej mame, keď v svojich cca 64r. spadla pri korčuľovaní na temeno hlavy a vyrobila si otras mozgu. Len si ju nechali na pozorovanie tri dni.
Peter máš šťastie...a podobná skúsenosť...mal som raz natrhnuté bicepsové väzy a puknutý klb s vyliatou krvou..pohyblivosť ruky v lakti skoro nulová a doktor mi to dal do dlahy že "to odpuchne"...keĎ som potom išiel ku ortopédovi (súkromný podotýkam) tak mi odtial dvakrát ťahal krv a povedal že keby som to nechal tak,tak krv skryštalizuje a pohyblivosť ruky do konca života obmedzená. Toľko ku našim lekárom som zvedavý akjo to teras dopadne s tou klučkou,zatial sú RTG skoro identické a vraj sa nehýbe a mala by sa už zrastať (cca 10 dni od pádu) ...ale po infúzii mám na ruke nepeknú modrinu :/ a riadne velkú...
čaute,tak som cca 2 a pol týždňa po páde a dnes som dal dole tejpy...no nepáči sa mi to :/ vyzerá to takto,podla RTG je kosť osovo súmerne a zrastá sa dobre,no dosť vytŕča do jednej strany...mali ste to niekto podobne,myslíte že bude treba ísť operovať alebo sa to nejak zaoblí alebo podobne?
EDIT: tá fotka trošku skresluje,kedže som to fotil sám mal som trochu dvihnutú ruku takže celá kosť nie je až tak nadvihnutá,skôr ide o ten š*****tý koniec...
čaute,tak som cca 2 a pol týždňa po páde a dnes som dal dole tejpy...no nepáči sa mi to :/ vyzerá to takto,podla RTG je kosť osovo súmerne a zrastá sa dobre,no dosť vytŕča do jednej strany...mali ste to niekto podobne,myslíte že bude treba ísť operovať alebo sa to nejak zaoblí alebo podobne?
EDIT: tá fotka trošku skresluje,kedže som to fotil sám mal som trochu dvihnutú ruku takže celá kosť nie je až tak nadvihnutá,skôr ide o ten š*****tý koniec...
Okamzite to ries kym to este nie je celkom zrastene, ak ta odpinka jeden doktor ze je to ok a tebe sa to nezda, treba ist k inemu. Manzelke tiez pototo klucnu kost a aj desatrocia po uraze a zlom zrasteni aj na priek pokusu o operaciu /babraci/ to ma bolestive, ani dotknut. Ked to nesedi ako ma treba operaciu a zafixovat to, klince sroby ci ako... klucna kost je previt, ked chces spravit zle nepriatelovi, zlom mu klucnu kost .
patooo dávam to tu preto lebo ludia tu majú osobné skúsenosti...obor no v stredu idem na kontrolu ku jednému z lekárov a idem to s ním prediskutovať. ide však o to že už traja lekári mi povedali že je to v poriadku,dvaja na trumatologii v nemocnici a jeden súkromný ortopéd...uvidím po konzultácii
Mám to presne tak ako ty, lekári mi celý čas tvrdili, že je to ok. Potom som mal problém nosiť plecniak, tlačilo to ako sviňa. Ale časom sa ten ostrý hrot akosi zaguľatil a už to tak nevadí. Vtedy som s tým cestoval tiež za superdoktorom až do BA (vtedy som bol ešte PP) lebo sa mi to nepáčilo a ten mi povedal, že áno, môže sa to otvoriť a operovať ale upozornil na možné riziká a tiež jazvu) alebo to nechať tak a ono sa to časom "utrasie".....a utriaslo sa
Dnes som videl zrazenu cyklistku v raci na rybnicnej na krizovatke ako sa odbaca na panty. dufam ze to bude len v tejto kategorii a je v poriadku. nepozna ju niekto? mala biely cestak a cela v modrom drese,blondynka...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si milý, že máš o mňa starosť, žijem, koleno odpuchlo /wobenzim je zázrak/, chrasty pomaly lezú dole, už len krvná zrazenina na boku aby sa rozpustila/veľkosť menšieho vajíčka/.
Aj bike pojazdný, aj keď len s rezervným kolesom.
Ale schválne,máte niekto opačnú skúsenosť?
Okamzite to ries kym to este nie je celkom zrastene, ak ta odpinka jeden doktor ze je to ok a tebe sa to nezda, treba ist k inemu. Manzelke tiez pototo klucnu kost a aj desatrocia po uraze a zlom zrasteni aj na priek pokusu o operaciu /babraci/ to ma bolestive, ani dotknut. Ked to nesedi ako ma treba operaciu a zafixovat to, klince sroby ci ako... klucna kost je previt, ked chces spravit zle nepriatelovi, zlom mu klucnu kost
Ja som sa mu na RTG pozrel a napísal, čo je tam zlé
dufam ze sa nic vazne nestalo, lebo pokial som videla, jazdi vzdy bez prilby
skor vynimocne ju mala
viac info by mohla dať žužu3011
http://forum.mtbiker.sk/post627418.html#p627418
vyzera to dost hrozivo, vidim tam helmu chvalabohu
prajem skore uzdravenie bez nasledkov