ro_so nevzdavaj to
Ak vies o niekom, co jazdi MTB a vedel by ta nazorne uviest do problematiky (citaj: par x sa twbou povozit - odkukas od neho zaklady) oslov ho...
ro_so ako pisu vyssie neboj to sa podda. Ja som mal chvilu cestak a ked porovnam s mtb je to o doost ine. Hlavne na techniku, popozeraj videa, precitaj clanky a vela jazdi.
Ja teda velmi zdatny niesom ale cim viac jazdim, stale citim vacsiu istotu, cize treba tomu dat cas.
Technicke zjazdy, kolaje a podobne veci chod radsej opatrne, a dovolim so tvrdit ze nieje hanba zosadnut a cely sa dopravit par metrov z kopca dole po svojich. Usetris zdravie a aj penazenku.
Pre mňa je aj pumptrack dolu kopcom adrenalín ? našťastie bez pádu ale nohy nedokázali utlmiť úplne všetko a lietal som vzduchom ? myslel som, že to bude pohoda ale nemám na to grif, ja som v teréne skôr slimák a viac zvyknem tlačiť. Ale keď to mám tak blízko a bolo už konečne trochu sucho tak som to oproboval. Možno keď zas uschne.
Mňa ale technika moc netrápi, bajk je už roky nepredajný a kúpiť aj novú dušu na to sa mi zdá pomaly ako vyhodené peniaze. Ale na naučenie stačí. Veď ako sa vraví: Na starej liči sa najlepšie cvičí ? oceľový admiral s nosičom a terénnym obutim (turistický pokus) ale rajdy bike+ (stará škola)
ro_so ja som to mal podobne pre pár rokmi keď som začal chodiť do lesa. Čo výjazd, to pád. Ale časom sa to upravilo, kúpil som si chrániče na kolená / lakte a Murphy je sviňa, začal som menej padať. Ale aj tak nosím poctivo na celý výjazd. A určite mi pomohol upgrade na full, viac odpustí.
Akurat mi pisal kamos, isiel z prace na bajku domov, uz nedosiel. Miesto toho mal specialny taxik s majakmi. Na sliacskej auto nedalo prednost pri odbocovani dolava. Presne to co som mal ja pred par rokmi. Bajk KO, ale hlavne prilba na kasu. Ma nejake odreniny ale zije a to je hlavne. Keby nemal prilbu je po nom. Ziadne jazdenie po lese to nebolo, len commuting domov z prace. Tak prosim nenoste prilby. Dakujem
Nebol to pád, dokonca som ani nezastavoval, lebo som si myslel že je to len škrabanec od pedála, až doma čakalo prekvapenie. Ďakujem doktorovi na pohotovosti v Pezinku, že sa mu včera večer chcelo okrem rúšok zošiť aj moju nohu. Zošil mi ľavú o dosť lepšie ako mi zošili na Garde v IT pravú
sa pýtala, či som si dal niečo od bolesti ... tak mi vynadala, ...(
Mam velmi podobnu skusenost s tabletkami od bolesti... Na karpalny tunel mi hned ***** tabletky od bolesti, hoci som hned hovoril ze netreba. Isiel som si ich vybrat a veeelmi ma rozveselil pribalovy letak s vedlajsimi ucinkami ako rozpad pecenoveho obrazu, halucinacie, zly krvny obraz...apod. Tak som ich odniesol naspat k doktorovi ze teda nebudem experimentovat so zdravim, lebo ta bolest nie je nijak neznesitelna... Ako prve ma doje*al jak sirotu, potom napisal do papierov ze odmietam liecbu a potom si hned ostentativne dva dal, pretoze cele balenie som mu predtym venoval.. :/
Tak aj ja som sa kvalitne katapultoval vcera v zjazde cez rajdy s tvrdym dopadom na bok, nastastie sono nepotvrdilo okrem velkej krvnej podliatiny ziadne poskodenia organov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak vies o niekom, co jazdi MTB a vedel by ta nazorne uviest do problematiky (citaj: par x sa twbou povozit - odkukas od neho zaklady) oslov ho...
Ja teda velmi zdatny niesom ale cim viac jazdim, stale citim vacsiu istotu, cize treba tomu dat cas.
Technicke zjazdy, kolaje a podobne veci chod radsej opatrne, a dovolim so tvrdit ze nieje hanba zosadnut a cely sa dopravit par metrov z kopca dole po svojich. Usetris zdravie a aj penazenku.
Mňa ale technika moc netrápi, bajk je už roky nepredajný a kúpiť aj novú dušu na to sa mi zdá pomaly ako vyhodené peniaze. Ale na naučenie stačí. Veď ako sa vraví: Na starej liči sa najlepšie cvičí ? oceľový admiral s nosičom a terénnym obutim (turistický pokus) ale rajdy bike+ (stará škola)
Mam velmi podobnu skusenost s tabletkami od bolesti... Na karpalny tunel mi hned ***** tabletky od bolesti, hoci som hned hovoril ze netreba. Isiel som si ich vybrat a veeelmi ma rozveselil pribalovy letak s vedlajsimi ucinkami ako rozpad pecenoveho obrazu, halucinacie, zly krvny obraz...apod. Tak som ich odniesol naspat k doktorovi ze teda nebudem experimentovat so zdravim, lebo ta bolest nie je nijak neznesitelna... Ako prve ma doje*al jak sirotu, potom napisal do papierov ze odmietam liecbu a potom si hned ostentativne dva dal, pretoze cele balenie som mu predtym venoval..