Čafte bikeri.. zaujímalo by ma, ako tvoríte panoramatické fotky, čo za program k tomu používate, ako ich spájate a príp či sa ten soft dá aj stiahnuť niekde z netu.. Vďaka
pekne foto. ja som bol na vodnom diele v nedelu a bolo uplne super, slnecno a hladina bola ako zrkadlo, takze sa vsetky kopce odrazali na hladine. skoda, ze som so sebou nemal fotak, vysli by z toho fakt pekne fotky.
niečo z posledného výstupu na Sinú... akurat že som nemal stativ tak mi na tych panoramach vidno dáke spoje..ale nevadí, hlavne že bola poriadna inverzia
Jo, kusok pred Pezinskou Babou. Moje oblubene miesto - sprava les, zlava vyhlad. Len je tam az prilis siroky vyhlad a tak to akosi nevychadza na proporcne vyvazenejsiu panoramu. Potom z toho vznikne takyto 180 stupnovy slizik.
tak tak - max ohniskova vzdialenost je 300mm (10,7x zoom)... objektivy mozes dat na zrkadlovky.. na ten moj sa da akurat dat telekonvertor alebo daka predsadka na zvacsenie zoomu ale kvalita fotiek sa straca...ale z vlastnej skusenosti neviem povedat este som to neskusal
Lebo rad by som presiel na zrkadlovku Canon EOS 400 alebo 450 alebo Nikon D40 D40X alebo D60. Ak by tu niekto vedel poradit velmi by som to uvital. Nejake specificke rozdiely a podobne.
Lebo rad by som presiel na zrkadlovku Canon EOS 400 alebo 450 alebo Nikon D40 D40X alebo D60. Ak by tu niekto vedel poradit velmi by som to uvital. Nejake specificke rozdiely a podobne.
nikon a canon= to sa neda porovnavat. je to tak 50% na 50%...
jj ja chcem len nikon alebo canon pretoze to poazujem ta najlepsie znacky. Len sa rozhodujem aky model by bol najlepsi. Jasneze za rozumnu cenu.
Zalozme hadam novu temu alebo tusim tam aj nejaka je. kde sa budu riesit len fotaky.
D40 je momentalne asi najlacnejsia zrkadlovka ale uz dost zastarala , dalej takisto ako u novej D40x autofokus funguje len s AF-S objektivmi . Nikon tusim nedokaze spolupracovat so starymi manualnymi objetivmi napr so zavitom M42 v rezime A , nevie spravne zratat expoziciu , ale tym si nie som uplne isty . Kazdopadne bral by som radsej canon :]
jj ja chcem len nikon alebo canon pretoze to poazujem ta najlepsie znacky. Len sa rozhodujem aky model by bol najlepsi. Jasneze za rozumnu cenu.
Zalozme hadam novu temu alebo tusim tam aj nejaka je. kde sa budu riesit len fotaky.
Kludne si kup Canon 350D. Teraz je za super cenu - posledne kusy. K nemu ked si kupis kvalitnejsie sklo mas vystarane. Novsie modely C 400D a C450D maju viac funkcii na tele ale obrazova kvalita je rovnaka. Kvalitu fotiek je prevazne dana rukami a objektivmi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
fuji s6500fd
Ta moja velkonocna bola robena SonyEricssonom K610i.
fuji s6500fd
a objektiv tam mas aky? nejaku 18-55. Alebo cosi vacsie?
nikon a canon= to sa neda porovnavat. je to tak 50% na 50%...
ja mam nikon D50 a brutal spokojnost...
Kludne si kup Canon 350D. Teraz je za super cenu - posledne kusy. K nemu ked si kupis kvalitnejsie sklo mas vystarane. Novsie modely C 400D a C450D maju viac funkcii na tele ale obrazova kvalita je rovnaka. Kvalitu fotiek je prevazne dana rukami a objektivmi.