Viete niekto ako to funguje? Zaujima ma konkretne, ako dostat prachy z mojho SK uctu na PayPal ucet. Mam nieco podobne (PayPay) a tam sa da upkne v pohode urobit prevod na ucet a je to.
Chcel by som totiz nieco nakupit cez ebay, a ani za svet nevim ako. Pliiiiz, poradte ak viete. a cim skor tym lepsie.
cena poštovného sa môže meniť len v prípade, že by si vyhral/kúpil viac vecí od toho istého predajcu...ak je uvedená pri danom tovare pevná cena za poštovné tak tá platí...
duracer ty si talian...na paypal účte nemusíš mať ani cent (ber ho iba ako sprostredkovateľa platby medzi tebou, čiže platiteľom a príjemcom platby), stačí keď máš € na svojom normálnom bankovom účte...o nič viac sa starať nemusíš...
duracer ty si talian...na paypal účte nemusíš mať ani cent (ber ho iba ako sprostredkovateľa platby medzi tebou, čiže platiteľom a príjemcom platby), stačí keď máš € na svojom normálnom bankovom účte...o nič viac sa starať nemusíš...
...kua ale ja som sa nepytal na to o co sa starat nemusim ale na to ako si mozem poslat peniaze z paypal uctu na svoj ucet ...no vidim ze som sa pytal zbytocne lebo ked to ty nevies tak od ostatnych sa inych odpovedi nez so zltymi vygumovanymi hlavami tazko dockam
trulo, načo sú ti peniaze na paypal účte? načo by si si ich tam posielal? ako som už napísal, nemusíš tam mať ani cent a môžeš platiť koľko len chceš - v prípade, že máš niečo na normálnom bankovom účte, ku ktorému máš vydanú platobnú kartu
Nema Duracer na mysli to, ze ked nieco preda a bude mu zaplatene prostrednictvom PayPalu, ako dostane peniaze na svoj ucet?
Ja myslim, ze peniaze prijate PayPal uctom idu priamo na ucet v mojej banke a na PP ucte je len sprava o sume, platiacom, nie?
Nema Duracer na mysli to, ze ked nieco preda a bude mu zaplatene prostrednictvom PayPalu, ako dostane peniaze na svoj ucet?
No nie len preto. Co ak sa mi vratia peniaze za tovar, ktory som nedostal alebo za tovar ktory som musel obratom poslat predajcovi spat lebo bol vadny.
Ked nad tym tak logicky uvazujem tak polozka "PayPal balance" by mala vyjadrovat aktualny stav mojho PP uctu.
pridanie penazi z uctu na paypal ide aktualne 3ma sposobmi:
1. cez kreditnu/debetnu kartu s povolenym "internetovym" predajom, kde k naplneniu uctu dojde v okamihu "nakupu".
2. sposobom "add fund" z ineho bankoveho uctu. Toto zatial podla mna pre SR nefunguje...
3. ak niekomu inemu nieco cez paypal predas, peniazky ti pridu na ucet
poslanie penazi z paypal uctu
1. nakupom tovaru - ak nieco kupis, automaticky platis z paypal uctu. Ak tam mas napr. 100e a kupis vec za 200e, automaticky ti stiahne 100e z uctu a zvysok napr. z karty.
2. poslanim na tvoj ucet (withdraw) - nad 100e bezplatne, inak 1e.
No pekne si to zosumarizoval. Je to tak ako som predpokladal. Nepriamo si mi aj odpovedal na to co som chcel vediet a sice ze posielanie penazi na moj ucet sa robi cez polozku "withdraw". To mi mohol katko hned povedat vtedy ked som tu hodil link s withdrawprintscreenom a nie ma donekonecna oblbovat recami ze mi to nebude treba. Hned ked mi pride na ucet 1,5 eura tak funkcnost sluzby "withdraw" testnem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
[img=http://img12.imagevenue.com/loc392/th_94677_paypal_123_392lo.JPG]
Takze pri plateni sa vzdy najprv beru prostriedky z PayPal uctu a ak tie nestacia tak sa zbytok doplati z osobneho uctu co mam v banke?
Ako by som mal postupovat, keby som si ecka co mam na paypal ucte chcel previest na osobny ucet?
...kua ale ja som sa nepytal na to o co sa starat nemusim ale na to ako si mozem poslat peniaze z paypal uctu na svoj ucet
Ja myslim, ze peniaze prijate PayPal uctom idu priamo na ucet v mojej banke a na PP ucte je len sprava o sume, platiacom, nie?
No nie len preto. Co ak sa mi vratia peniaze za tovar, ktory som nedostal alebo za tovar ktory som musel obratom poslat predajcovi spat lebo bol vadny.
Ked nad tym tak logicky uvazujem tak polozka "PayPal balance" by mala vyjadrovat aktualny stav mojho PP uctu.
...teraz ked uz mam tri ucty a k nim tri karty?
pridanie penazi z uctu na paypal ide aktualne 3ma sposobmi:
1. cez kreditnu/debetnu kartu s povolenym "internetovym" predajom, kde k naplneniu uctu dojde v okamihu "nakupu".
2. sposobom "add fund" z ineho bankoveho uctu. Toto zatial podla mna pre SR nefunguje...
3. ak niekomu inemu nieco cez paypal predas, peniazky ti pridu na ucet
poslanie penazi z paypal uctu
1. nakupom tovaru - ak nieco kupis, automaticky platis z paypal uctu. Ak tam mas napr. 100e a kupis vec za 200e, automaticky ti stiahne 100e z uctu a zvysok napr. z karty.
2. poslanim na tvoj ucet (withdraw) - nad 100e bezplatne, inak 1e.