v tatrabanke v internet bankingu v popise to 4cislie mat nebudes.. nechapem preco..ale nebude tam.. ak ti uz zobrali 1.5e tak zavolaj do banky a chci to 4cislie.. ked si ta overia na zaklade dakeho hesla k uctu- ti ho povedia...
nechapem preco to tak komplikuju..ale je to tak..

a mala rada.. tych 1.50 sa ti casom objavi v paypale.. ak nepouzivas nakupy za eura tak ti to tam bude ostavat stale.. ale mozes si to konvertnut.. ale da sa len cele eura.. tak si zaregistruj este jednu kartu.. aby si mal 3.00e a potom to daj na inu menu.. ak teda pouzivas inu.. lebo ja som paypalom zatial platil len dolarove veci.. a takto som si aspon trosku pomohol s tym poplatkom..

Mne sa to v TB na internetbankingu objavilo asi za tyzden. Zakladal som v septembri.
21.10.2009 - 06:42:50
00
Vcera sme riesili takyto problem s PAY PALom. Kamarat si objednal z EBAY z USA nahradny diel na motorku. Zaplatil cez PAY PAL dohodnutu sumu, ktora mu bola stiahnuta z uctu. Tovar mu vsak do dnesneho dna nedosiel ( je to uz cca pol roka ). Takze kto ma skusenosti rad by som sa dozvedel : 1. Ako zistit kde je tovar. 2. Kedze tovar nedosiel, daju sa peniaze ziadat naspät ?
21.10.2009 - 13:09:12
00
ach jo, oni mu stahli určitou sumu, a tu mu opětovně připíšou, tak to funguje při zřizování nového účtu. To je vlastně ověření funčnosti. A u té připsané transkace je ten kod kterým se aktivuje účet.
máš vůbec nějaké zkušenosti s Pay Palem?


hmmm, nepamatam si ze by som nejakym kodom aktivoval ucet :)
minuly tyzden som robil prve 3 platby cez paypal, vo vsetkych pripadoch peniaze predajcom prisli...
kedze to boli platby v dolaroch, tak 1.5eura, ktore mi paypal strhol mi tam stale visi... ale to nejak neriesim :)
21.10.2009 - 13:54:19
00
Co sa tyka kodu v tatrabanke .. niekedy sa tam objavi, niekedy nie .. malo by to byt vec overovania platby, ak to ide cez kreditku moze to chvilu trvat, ak to pojde debetnou kartou, malo by sa to objavit hned.

Co sa tyka aktivacie, ano paypal to vyzadoval ale povolil aj bez toho platby do urcitej sumy.

Co sa tyka toho,ze tovar bol zaplateny a nedosiel, ak to neslo cez ebay, a obchodnika, ktory je poisteny, resp. ma kolonku chraneny ... tak v zasade sa da povedat, ze tie peniaze uz ten, co ich poslal, tazko niekedy uvidi. Zalezi na tom o koho ide (co sa obchodnika tyka). Ak ide o serioaznu firmu, tak ano .. treba napisat, ze to nedoslo, niekedy sa to da vystopovat, niekedy sa to strati, niekedy je problem v tom,ze to poslu nie do Slovakia ale Slovenia .. a sbohem, rybko :D ..
21.10.2009 - 14:01:58
00
To Drotar. Treba si od odosielatela vypytat "tracking nuber". Ak komunikuje a posle cislo,staci ho zadat na stranke posty, ci zasielka dorazila na Slovensko. Mozno lezi na colnici...
21.10.2009 - 22:42:47
00
Konečne som sa aj zaradil medzi vlastníkov paypal účtu, takže hor sa nakupovať :)
Len ma prekvapila rýchlosť verifikácie účtu, teda to poslanie 4číslia-bolo to okamžite zobrazené na účte (eMAX) a to že si to strhlo 1+1,5 eura.
26.11.2009 - 11:09:46
00
Vcera sme riesili takyto problem s PAY PALom. Kamarat si objednal z EBAY z USA nahradny diel na motorku. Zaplatil cez PAY PAL dohodnutu sumu, ktora mu bola stiahnuta z uctu. Tovar mu vsak do dnesneho dna nedosiel ( je to uz cca pol roka ). Takze kto ma skusenosti rad by som sa dozvedel : 1. Ako zistit kde je tovar. 2. Kedze tovar nedosiel, daju sa peniaze ziadat naspät ?


Drotar obavam sa ze uz je neskoro. Tiez mi takto raz neprisli z ebay hodinky co som si objednal. Predavajuci sa ukazal ako neseriozny sarlatan. (Vzdy treba kontrolovat positive feedback predajcu a ak je menej ako 98% uz to moze byt podozrive). Ja som to reklamoval az po dvoch mesiacoch lebo stale som cakal ze mi odpovie na maily.
Ebay ma vsak taku politiku, ze ked nereklamujes do 60 dni, uz sa neda nic robit. Takze kazdemu odporucam na zasielku pockat 30 dni od zaplatenia, a ak dovtedy nepride hned reklamovat, a ak bolo platene cez PAYPAL tak je tam pomerne realna zaruka vratenia penazi.
26.11.2009 - 11:31:12
00
Len ma prekvapila rýchlosť verifikácie účtu, teda to poslanie 4číslia-bolo to okamžite zobrazené na účte (eMAX) a to že si to strhlo 1+1,5 eura.


To čo ti strhli ti aj vrátia naspäť, ide len o overenie účtu.
26.11.2009 - 12:49:00
00
Viem, ale všade som čítal že to bude 1,5 eura, tak len ma to zaujalo, že to asi zvýšili.
26.11.2009 - 15:29:20
00
22. 11. 2009 mi prislo upozornenie na pripravovane zmeny podmienok. Necitali ste to niekto nahodou (ti s dobrou anglictinou)? Ja len ze ci je to tak podstatne ked spominaju rusenie uctu ak nesuhlasim...


Notice of changes to the PayPal User Agreement

Dear XXX,

PayPal recently posted upcoming changes to the terms of the PayPal
User Agreement. You can view these changes by clicking on the
"Policy Updates" link on the Legal Agreements section of the
PayPal website. You can also view these changes by logging in to
your PayPal account and clicking the "Policy Updates" link in the
Notifications section of your Account Overview.

You will be deemed to accept these changes unless you notify us
that you wish to close your account before the changes become
effective. If you do not wish to accept the changes, you may
immediately close your account without additional charge, prior
to the changes coming into effect. You may also choose to stop
using the service, should you wish. Further details on how you
can close your account are set out in the User Agreement.

Yours sincerely,

PayPal
04.12.2009 - 01:47:36
00
Registroval som to a zbezne prebehol. Su tam zmenene poplatky pri posielani a prijme penazi na PayPal ucet. Co sa tyka klasickych platieb kreditkou, tusim sa tam nic nezmenilo.
04.12.2009 - 08:03:24
00
Pise sa tam, ze to bude povazovane z Tvoj suhlas a akceptaciu, pokial sa ale nerozhodnes zavriet resp. stopnut pouzivanie, ak s tym nesuhlasis. Takze ked neurobis nic, tak tie nove podmienky prejdu do platnosti a budu sa vztahovat automaticky na Teba. Ale co som cital priamo na Paypal stranke, tak jedina zmena je, ze sa tam zavadza poplatok pre prevody na polsky zloty, takze Teba sa to asi netyka ;) Ostatne poplatky (obcania Nemecka a este tusim dalsich dvoch statov) ostavaju nezmenene - to tie ich nenazrate vlady chcu aj poplatky za Paypal prevody - nasa "Ficovlada" zatial tak technologicky na vyske nie je, aby si to uvedomila tiez ;)
04.12.2009 - 21:30:46
00
Ako dlho trva prevod penazi cez paypal? Kedy prejde tovar na Ebayi do stavu "Item Paid"? Platil som vcera vecer. Predajca sa musi najprv prihlasit na svoj ebay-paypal ucet a potvrdit platbu, alebo to prebieha automaticky?
27.08.2010 - 11:42:00
00
malo by to prebiehat automaticky a prakticky skoro okamzite, urcite menej ako hodina. hned po zaplateni ti pride mail "Receipt for your PayPal payment to"... ak neprisiel hladaj problem tam. davnejsie som mal problem lebo na ebay som zaregistrovany na inom maily ako cez paypal a predajca nevedel identifikovat platbu ale to sa mi stalo len raz.
27.08.2010 - 11:51:40
00
Z mojej strany prebehlo myslim vsetko v poriadku. Na prilozenom screenshote je vidiet, ze tovar bol zaplateny. Ten horny sedy rad by mal byt asi vyplnany predajcom, ale zatial nic, i ked mne uz boli peniaze strhnute z uctu hned po zaplateni. Prve kupovanie na ebayi, tak som trochu nedockavy, ze ako sa to vyvinie.

Prílohy:

screen.JPG
screen.JPG 6.03 KiB thumb_up0thumb_down

27.08.2010 - 12:10:50
00
keyboard_arrow_up