Pri rajdoch tak ako pri hocicom inom plati, ze neexistuje univerzalne riesenie pre vsetkych. Kazdy totiz jazdi nieco ine a na kazdy styl jazdy sa hodi nieco ine. Navyse nestaci ani povedat, ake trasy kto jazdi, lebo ani to nemusi byt vzdy to iste. Zazil som na spolocnom vyjazde chalana, ktory mal nejake ani nie 500vky, dlhy predstavec a vacsinu casu isiel zhruba konstantnou rychlostou, bez ohladu na to, ci do kopca, ci z kopca. Hore vsetkym utekal, dole zaostaval. A na tej istej trase sa najdu taki, co niektore useky do kopca tlacia, zato dole letia neuveritelne. To by sa z uzkymi rajdami nedalo, alebo by to velmi rychlo skoncilo v nejakom strome.
Tak ale to zenies do extremu. Nikto tu nepise, ze na zjazd maju ludia pouzivat "ani nie 500vky". Ale rozhodne si myslim, ze univerzalne riesenie existuje - na bezne vozenie sa lesom sa za univerzal da oznacit 680. Ak niekto preferuje specificke discipliny, tak zuzuje alebo rozsiruje. A samozrejme sa do toho aj premieta dlzka ruk atd.
Jezus
" Ale rozhodne si myslim, ze univerzalne riesenie existuje - na bezne vozenie sa lesom sa za univerzal da oznacit 680 ..... A samozrejme sa do toho aj premieta dlzka ruk atd. ....."
vytrhnute z kontextu ale..... protirecis si trosku kamo
V com si protirecim? Ze ja jazdim uzsie? Ja som pisal o univerzale v zmysle osadzania xc bajkov vyrobcom. Nie o tom, co povazujem za pre mna idealnu sirku.
Ale ved v kontexte najrozsirenejsej skupiny MTB a to je XC. To su najrozsirenejsie a najuniverzalnejsie bajky pre väcsinu ludi na asfalt, lesne cesty aj single. To da rozum, ze nepisem o univerzalnej sirke napriec celym spektrom od cestakov az po freeride. Nemozem rozpisovat uplne vsetko...
to nam natlacila do hlav cirkev btw. ..... a pritom...co nas ucili?.... boh je vzdy a vsade.... technicky vzate je v tebe aj vo mne.....ci? .... teraz si ty nepochopil kontext co som naznacil..... niesom boh ..... a ty tiez niesi boh jak sa tu niekedy chovas.... NESUD ABY SI NEBOL SUDENY .....povedal Jezis
Tesak, mne je samozrejme jasne, ze Ty ako veriaci sa nepokladas za boha. Len som Ti oplatil Tvoje chytanie za slovicka rovnakou mincou. Takze kto nepochopil? Btw. bude lepsie ak ani mna nebudes prirovnavat k nejakemu bohu. Ja s Tvojou vierou nic nemam a ani sa teda na nic take hrat nemozem.
A dobrovolne sa tymto odhlasujem z tejto debaty, zvrhlo sa to uplne mimo.
Tak ale to zenies do extremu. Nikto tu nepise, ze na zjazd maju ludia pouzivat "ani nie 500vky". Ale rozhodne si myslim, ze univerzalne riesenie existuje - na bezne vozenie sa lesom sa za univerzal da oznacit 680. Ak niekto preferuje specificke discipliny, tak zuzuje alebo rozsiruje. A samozrejme sa do toho aj premieta dlzka ruk atd.
Len som na tom priklade chcel ukazat, ze univerzalne riesenie pre kazdeho neexistuje, nakolko ste tu s Tulenikom nejako v style "mne vyhovuje toto, tak nechapem, ako moze niekto jazdit tamto" sprdli Pola za siroke rajdy. Ja napriklad tiez vozim 680 a dlho som jazdil dokonca 620, ale minule som mal moznost sa kusok previezt na niecom so sirkou podstatne vacsou, ako na aku som navyknuty, a vobec to nebolo zle. Viem si to predstavit na vozenie v style hore na pohodu, dole na zabavu(co aktualne praktikuje stale viac ludi). Preto tie kategoricke vyhlasenia nechapem hlavne od niekoho, u koho predpokladam urcitu davku inteligencie a nadhladu.
Zrovna od Teba by som cakal, ze si aspon poriadne precitas moje prispevky kym ma tu zacnes obvinovat z kategorickych vyhlaseni. Len pre tu srandu si ich skus precitat este raz.
1. Nikoho som nesprdol za sirsie rajdy ako moje.
2. Pisal som len o mojich skusenostiach so sirkou.
3. Nenapisal som jedine slovo o tom, ze ak niekto jazdi 700+ tak je divny.
Ano, cisto technicky si vo svojich komentoch nikoho nesprdol, no z kontextu vyznelo, ze podporujes Tulenikove stanovisko, ktory bol uz teda dost jednoznacny vo vyjadreniach(deviacie, kompenzacie, etc.). Nechajme to uz tak, aj tak sa v poslednom case ludia nejako prilis natahuju na ch*jovinach.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cez 10 milionov dolarov zaplatil vydieracom z kruhu najblizsich
" Ale rozhodne si myslim, ze univerzalne riesenie existuje - na bezne vozenie sa lesom sa za univerzal da oznacit 680 ..... A samozrejme sa do toho aj premieta dlzka ruk atd. ....."
vytrhnute z kontextu ale..... protirecis si trosku kamo
len tolko
BOH TA SKUSA
esteze sme s formickami na piesku
A dobrovolne sa tymto odhlasujem z tejto debaty, zvrhlo sa to uplne mimo.
Len som na tom priklade chcel ukazat, ze univerzalne riesenie pre kazdeho neexistuje, nakolko ste tu s Tulenikom nejako v style "mne vyhovuje toto, tak nechapem, ako moze niekto jazdit tamto" sprdli Pola za siroke rajdy. Ja napriklad tiez vozim 680 a dlho som jazdil dokonca 620, ale minule som mal moznost sa kusok previezt na niecom so sirkou podstatne vacsou, ako na aku som navyknuty, a vobec to nebolo zle. Viem si to predstavit na vozenie v style hore na pohodu, dole na zabavu(co aktualne praktikuje stale viac ludi). Preto tie kategoricke vyhlasenia nechapem hlavne od niekoho, u koho predpokladam urcitu davku inteligencie a nadhladu.
1. Nikoho som nesprdol za sirsie rajdy ako moje.
2. Pisal som len o mojich skusenostiach so sirkou.
3. Nenapisal som jedine slovo o tom, ze ak niekto jazdi 700+ tak je divny.