Bizarní problém teď řeší Norsko se zhruba šesti tisíci uprchlíky, kteří se do země dostali z Ruska přes přechod, na kterém není dovoleno překročit hranici pěšky. Běženci „vstoupili“ do země na bicyklech koupených v Rusku. Norsko pak ruská kola hned na hranici zabavilo - neodpovídají totiž norským dopravním předpisům.
Norsko teď chce zhruba polovinu těchto běženců vrátit do Ruska a kvůli platné dohodě o přechodu musí být zpáteční cesta provedena stejným způsobem, tedy na kolech. Ta původní však z velké části putovala do šrotu. Norsko tedy asi bude muset koupit nové bicykly.
20/30. O kope tých filmov som v živote ani nepočul . Asi nič prekvapivé. Včera mi otec vraví, že asi 2 týždne dozadu mi zobral bátérie z ovládača TV lebo sa mu vybili. Za ten čas som si to nevšimol
Boha ste banda úchylákov , toto je bikerske fórum , a najprezeranejsia fotka tohto dňa , je " silonková nožička v topánočke" . Hlavne , že ste sa z Adop- a rehlili...
Ramon1 - ten co ju tam nalepil, musi byt na seba hrdy ....Kombinacia FICA a zenskej nohy je neodolatelna kombinacia. Na SVK je 40% tych, co maju radi FICA, a teoreticky 50% tych, co maju radi zenske nohy. Demagog FICO by povedal, ze je 90% sanca, ze sa niekomu ta fotka bude pacit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Norsko teď chce zhruba polovinu těchto běženců vrátit do Ruska a kvůli platné dohodě o přechodu musí být zpáteční cesta provedena stejným způsobem, tedy na kolech. Ta původní však z velké části putovala do šrotu. Norsko tedy asi bude muset koupit nové bicykly.
tiež chcem nové kolo
Super
Ste skutočný znalec slovenských a českých filmov.
Úspešnosť: 100%
Počet správnych odpovedí: 30/30
hovorí sa tomu eidetická pamäť, pre lepšie porozumenie fotografická
28/30 a par tipov