ostatne banky maju pre sporiace ucty bezne 7 az 30 dnovu (!) vypovednu lehotu, chcel by si radsej take riesenie ? Sporiaci ucet ma zmysel svojho vyuzitia uz v samotnom nazve - clovek tam odklada peniaze ktore si spori a nepotrebuje ich mat okamzite k dispozicii. Kratkodobe peniaze nema zmysel posielat hore dole medzi beznym a sporiacim uctom kvoli 20tim centom co clovek ziska na uroku... Nevidim takuto zmenu podmienok moc tragicky.
sám, predpokladám, že dávaš pozor aby karta ktorú používaš na nete bola chránená pred zneužitím ... tak toto - systém dvoch účtov je jednoduchšie a rýchlejšie ako menenie limitov
moj system dvoch uctov je taky, ze ked mi pride vyplata, poslem vsetky prachy zene (sprava pre prijimatela znie "vypalne") a ja si necham len zopar stoviek na beznu spotrebu
...mna otravovalo mysliet na splatku hypoteky a vsetky tie pravidelne platby, tak som tuto funkciu radsej delegoval, a na ucte nikdy nedrzim neviem aku velku sumu...
Kindo za posledných pat tyzdnov tri faily:
1. Draha vyberala hotovost z ich bankomatu, peniaze jej nevydal ale z uctu ich odpisal
2. Prisla mi sms, ze som nezaplatil splatku kreditky. Volal som - slecna na Unitele povedala, že to je v poriadku, ze sms bola vygenerovana neopravnene.
3. Chcel som min. týždeň platit v obchode za nakup: bezkontakt nepresiel, PIN nepresiel a zobrazilo sa, že maju zadrzat kartu. Volam Unitel, slecna vravi, ze karta je od 10/2015 zablokovana ale nevie preco, mam ist na pobocku. Dalsi den som na pobocke, ukazem kartu a pracovník banky vraví, ze moja karta (platná do 10/2017) neexistuje. Tak mu vravim, ze ju pred nim drzim v ruke a ze sim nou pred 3 tyzdnam platil na rosnicke. Vola kartove oddelenie, kartu masli ale potvrdzuje jej zablokovanie pred rokom! (kartu veľmi nepoužívam, k účtu ma draha dalsiu, ja ju mam lebo je to Bratislavska mestska karta). Dovod zablokovania nevie ani on, platba na Rosnicke prešla asi preto lebo som platil bezkontaktne. Vysledok - ziadost o novu kartu.
UCB som si nechal lebo som tam mal hypoteku a vydávajú BMK. Ucet používa draha, ktorej tam posielam peniaze podobne ako PhilJ. Inak som v Tatrabanke.
Od bankovych pracovnikov netreba cakat ziadne zazraky. Klientaci su len velmi slabo zaplateni stredoskolaci co sa par mesiacov zaskolili a ani sami poriadne nepoznaju vlastne bankove procesy. Velmi malo klientakov pracuje 5 rokov na tej istej pozicii - ked uz sa clovek ako-tak do toho dostane a ma nejake vysledky, ide robit riaditela pobocky.
Dobrych ludi banky nezaplatia na takych poziciach.
Tato cast je nabeh na pridvihnutie kridla okna do ramu. Zo spodnej strany kridla na kovani by sa mal nachadzat protikus "valcek". Nesluzi to ako " zamok " na privretie okna ci dveri. Na privretie je iny prvok ktory je pripevneny na kovani z boku kridla a aj ramu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...mna otravovalo mysliet na splatku hypoteky a vsetky tie pravidelne platby, tak som tuto funkciu radsej delegoval, a na ucte nikdy nedrzim neviem aku velku sumu...
1. Draha vyberala hotovost z ich bankomatu, peniaze jej nevydal ale z uctu ich odpisal
2. Prisla mi sms, ze som nezaplatil splatku kreditky. Volal som - slecna na Unitele povedala, že to je v poriadku, ze sms bola vygenerovana neopravnene.
3. Chcel som min. týždeň platit v obchode za nakup: bezkontakt nepresiel, PIN nepresiel a zobrazilo sa, že maju zadrzat kartu. Volam Unitel, slecna vravi, ze karta je od 10/2015 zablokovana ale nevie preco, mam ist na pobocku. Dalsi den som na pobocke, ukazem kartu a pracovník banky vraví, ze moja karta (platná do 10/2017) neexistuje. Tak mu vravim, ze ju pred nim drzim v ruke a ze sim nou pred 3 tyzdnam platil na rosnicke. Vola kartove oddelenie, kartu masli ale potvrdzuje jej zablokovanie pred rokom! (kartu veľmi nepoužívam, k účtu ma draha dalsiu, ja ju mam lebo je to Bratislavska mestska karta). Dovod zablokovania nevie ani on, platba na Rosnicke prešla asi preto lebo som platil bezkontaktne. Vysledok - ziadost o novu kartu.
UCB som si nechal lebo som tam mal hypoteku a vydávajú BMK. Ucet používa draha, ktorej tam posielam peniaze podobne ako PhilJ. Inak som v Tatrabanke.
Dobrych ludi banky nezaplatia na takych poziciach.
Tato cast je nabeh na pridvihnutie kridla okna do ramu. Zo spodnej strany kridla na kovani by sa mal nachadzat protikus "valcek". Nesluzi to ako " zamok " na privretie okna ci dveri. Na privretie je iny prvok ktory je pripevneny na kovani z boku kridla a aj ramu.