My sme byvali v penzione radost. To je ten najblizsi. Ale uz by som tam nesiel. Maximalne ozaj tak prespat ale jest ani nahodou. Izbu jedine so sprchou takisto.
My sme byvali v penzione radost. To je ten najblizsi. Ale uz by som tam nesiel. Maximalne ozaj tak prespat ale jest ani nahodou. Izbu jedine so sprchou takisto.
mam divnu otazku mozno zeny by vedeli povedat silva? je toto podla vas chlapska farba alebo zenska ? mozete vyjadrit aj podla pacikov " hore je muzska " dole je zenska
Ak to vyzere v reale tak, ako to vidim na monitore, tak to je uplne a cisto jasna kombinacia , pouzivana a urcena pre segment ludi, obvykle sa oznacujucich ako nezne pohlavie, sekcia "antipink". Jak farbami (nebeska modra a indigova), tak ich vzajomnou kombinaciou, ktora dotvara celkovy prinaleziaci farebny pocit.
objednaval uz niekto nieco z Amazonu? cez vikend som spravil prvu objednavku za cca 200€ dal platbu kartou (vobec odomna nechceli kontrolne trojcislie z karty), ale z uctu stiahli len 1€. Pride mi to nieco podobne ako aktivacia paypalu, ale tam su aspon instrukcie ze treba zadat kontrolny retazec, ale tu nic.
objednaval som z anglickeho (co.uk), platba kartou a nebol ziaden problem ... akurat ako a kedy mi to stiahli si velmi napamatam, kedze to bolo 2 roky dozadu
objednaval uz niekto nieco z Amazonu? cez vikend som spravil prvu objednavku za cca 200€ dal platbu kartou (vobec odomna nechceli kontrolne trojcislie z karty), ale z uctu stiahli len 1€. Pride mi to nieco podobne ako aktivacia paypalu, ale tam su aspon instrukcie ze treba zadat kontrolny retazec, ale tu nic.
Overenie novo pridanej platobnej karty. Ked banka/kartova spolocnost transakciu potvrdi, Amazon ju stornuje a to euro sa ti vrati nazad. Nemusis nic potvrdzovat ani prepisovat. Niekde v sprievodnych informaciach by si sa o tom urcite docital...
toto je absolutne neprispustne, ako si to vobec mozu dovolit
14.00-14.15 približne v tom čase dôjde k uzávere dopravy cez všetky bratislavské mosty - most Lafranconi, Most SNP, Starý most, most Apollo, a Prístavný most.
"Výnimku z nulovej tolerancie navrhujú v novele zákona o cestnej premávke, ktorú v stredu parlament posunul do druhého čítania. Týkala by sa len cyklistov, ktorí jazdia v zastavanom území obce alebo na cestičke pre cyklistov. Neplatila by pre cyklistov na bicykli s pomocným motorčekom" tak so zvedavy ci to tak naozaj bude
myslim, ze to nakoniec nebude take zle, aj ked tie obmedzenia su fakt na hlavu... decka dostali volno + predlzeny vikend + bububu okolo toho...
najma som zvedavy, ako sa im zadari ten vylet lodkou, cunovo + gabcikovo je zcasti vypustene, takze to tam teraz vyzera dost nevabne + smrad + miliony musiek a komarov
toto je absolutne neprispustne, ako si to vobec mozu dovolit
14.00-14.15 približne v tom čase dôjde k uzávere dopravy cez všetky bratislavské mosty - most Lafranconi, Most SNP, Starý most, most Apollo, a Prístavný most.
Jesen 1989, hlavne oktober bol krasny a teplučky. Bicyklovanie jedna baseň. Ani som nepomyslel, že červené (j)elita to maju zrátane a na jar 1990 vybehnu iné (j)elita, 100 krat horšie ako tie červené.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jozko na to ma, ved na majstraku 2015 SK-CZ bol celkovo tusim siedmi a odvtedy ma urcite este lepsiu formu. nech im vytre kocura v tej Dohe
Toto je ubytovna Radost
https://www.youtube.com/watch?v=6KXfZve2XOA
Ak to vyzere v reale tak, ako to vidim na monitore, tak to je uplne a cisto jasna kombinacia , pouzivana a urcena pre segment ludi, obvykle sa oznacujucich ako nezne pohlavie, sekcia "antipink". Jak farbami (nebeska modra a indigova), tak ich vzajomnou kombinaciou, ktora dotvara celkovy prinaleziaci farebny pocit.
No tak ked je tento typek sefom, tak sa nicomu necudujem, aj ked pravda, nemalo by sa sudit podla vyzoru. Ale aj ten postoj .. http://domov.sme.sk/c/20270833/sef-ustavu-cisty-den-k-zneuzitiu-u-nas-nedoslo.html
edit:
http://domov.sme.sk/c/20272034/maloletu-nataliu-zneuzil-zamestnanec-vypoved-na-policii-menil.html?ref=trz
Overenie novo pridanej platobnej karty. Ked banka/kartova spolocnost transakciu potvrdi, Amazon ju stornuje a to euro sa ti vrati nazad. Nemusis nic potvrdzovat ani prepisovat. Niekde v sprievodnych informaciach by si sa o tom urcite docital...
http://domov.sme.sk/c/20272469/summit-zablokuje-centrum-bratislavy.html?ref=trz
ano, boja sa aby sme na nich nehadzali hnoj, ked pojdu na lodi po Dunaji
najma som zvedavy, ako sa im zadari ten vylet lodkou, cunovo + gabcikovo je zcasti vypustene, takze to tam teraz vyzera dost nevabne + smrad + miliony musiek a komarov
http://domov.sme.sk/c/20272469/summit-zablokuje-centrum-bratislavy.html?ref=trz
Jesen 1989, hlavne oktober bol krasny a teplučky. Bicyklovanie jedna baseň. Ani som nepomyslel, že červené (j)elita to maju zrátane a na jar 1990 vybehnu iné (j)elita, 100 krat horšie ako tie červené.