Keby mohli hneď strieľať na trup tak by sa žiadna strela neodrazila od zeme a nezasiahla by to dievča. Len u nás by ešte zavreli toho policajta, že ho hneď strelil do tela a nie do nôh.
a este pri tom zasiahli aj nevinne dievca, to je fakt vrchol :/
No vidím to tak, že aké platy, taký výkon.
Pytajte sa na nastupne platy týchto pochôdzkarov, alebo členov motorizovaných jednotiek.
A nečítate knihy Dominika Dána?
Kolko policajtov aj vo vysokých funkciach sledovali, lebo dostali tipy, že si chodia po provízie k mafianom.
Týmto samozrejme nechcem hádzať špinu na všetkých, určite sú tam chlapi, dievčata, čo to robia poctivo.
Žijem tu už dosť rokov. Zažil som za tú dobu rôzne situácie, napríklad som bol niekoľkokrát obeťou krádeže. Policajti mi nikdy nepomohli. Na druhej strane ma niekoľkokrát pokutovali ako vodiča za kraviny - nie som žiadny cestný pirát.
Preto patrím k tej nadpolovičnej časti obyvateľstva, ktorá nedôveruje polícii
Majstrovstva v hokeji skoncili, toho co nasich hokejistov len mylil (lebo hovori len po Americgi a nechce sa ucit po slovenski, zydojaster) sme uz hromadne upalili, 5mio hokejovych trenerov nema co robit... Hmm, kuknem o com pise Cas... Aaa, jasne mame 5mio bespectnostnych ekspertoch !
fokel , amatérski policajti postrelia nevinné dievča v centre hlavného mesta a ľudia majú držať hubu? Také časy sme tu už mali, že sa nič nesmelo kritizovať..
Toto inak ani ja nechapem co sa tam dialo.. podla videa ziaden vypad ci utok smerom k policajtom a oni daju 4 vystrely zo vzdialenosti 2 metre a trafia babu cez ulicu? Pricom uz sa blizili dalsi 2 policajti a zastavilo auto s dalsimi dvoma.. 6 policajtov a jeden blb s nozom..
A to na tu vzdialenost uz fakt trafi clovek aj ked kamen hodi so zlomenou rukou
ved prave najprv sa po nom rozbehne ako keby mu ide davat vandamofku na prsa v poslednej chvili sa rozhodne ze asi nie. a potom ten isty jednou rukou striela ako kavboj ou je a netrafi ho z dvoch troch metrov? ano bol pod tlakom bla bla bla ale nato robi policajta ci? na mieste rodicov toho dievcata ho zazalujem ak sa to nejak da samozrejme.
jasne že sa dá, v princípe by túto otázku mal rovno otvoriť prokurátor
celý "inštitút varovného výstrelu" je blbosť, lebo vždy to môže schytať nezúčastnený objekt, a ***** dupľom na hentej dlažbe, 7.65ka odskakuje veľmi rada (čo vlastne majú oficiálne kúpené teraz?)
exot povedal som niekde, ze niekto ma drzat hubu ? Mali sme tu uz aj take casy, ze ludia vkladali do ust druhych slova a potom ich za to odsudzovali. Tak skus skrotit emociu a precitaj si este raz, co som napisal, ci to tam najdes. Nekomentujem zasah, komentujem vyjadrenia odbornikov na vsetko, tzv. Vox po papuli.
Ak sa v tom chces hrabat, vies o tom nieco viac ? Ja som videl dve videa a cital dva clanky. A netrufnem si z toho posudzovat zatial nic.
A to sa len narodila ako pekná... A ide je karta... A hlupáci sleduju a lestia bambus a ženy zas závidia a chceli by tak vyzerať a popritom jej zarábajú love 😂
Tak ja si myslim, ze pri pohlade na nu je 99% muzskeho publika uplne u prdele, aky produkt propaguje. Sex sells.
A o uspechu propagacie cez influencerov mam pochybnosti, specialne na Slovensku, vacsina ich followerov su deti a maju holu rit Fakt by ma zaujimali vysledky propagacie nejakeho draheho produktu. Realne cisla predaja a nielen nejake teple reci ake je to super
mozno je ten clanok sam o sebe reklama. kazdopadne je zjavne sikovna a vie sa predat. a PetoPeto21 nie je to len to ze sa narodila pekna, musi na sebe makat, take telo by nemala keby jedla bagety a chipsy a kukala telku a pritom sa fotila mobilom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.cas.sk/clanok/845593/drsne-zabery-na-obchodnej-v-bratislave-sa-strielalo-policia-zverejnila-video-zo-zasahu-video/
https://www.cas.sk/clanok/845593/drsne-zabery-na-obchodnej-v-bratislave-sa-strielalo-policia-zverejnila-video-zo-zasahu-video/
No vidím to tak, že aké platy, taký výkon.
Pytajte sa na nastupne platy týchto pochôdzkarov, alebo členov motorizovaných jednotiek.
A nečítate knihy Dominika Dána?
Kolko policajtov aj vo vysokých funkciach sledovali, lebo dostali tipy, že si chodia po provízie k mafianom.
Týmto samozrejme nechcem hádzať špinu na všetkých, určite sú tam chlapi, dievčata, čo to robia poctivo.
Preto patrím k tej nadpolovičnej časti obyvateľstva, ktorá nedôveruje polícii
Good idea Slovakia alias nigdy tu nebude lepsie
A to na tu vzdialenost uz fakt trafi clovek aj ked kamen hodi so zlomenou rukou
celý "inštitút varovného výstrelu" je blbosť, lebo vždy to môže schytať nezúčastnený objekt, a ***** dupľom na hentej dlažbe, 7.65ka odskakuje veľmi rada (čo vlastne majú oficiálne kúpené teraz?)
Ak sa v tom chces hrabat, vies o tom nieco viac ? Ja som videl dve videa a cital dva clanky. A netrufnem si z toho posudzovat zatial nic.
https://www.etrend.sk/technologie/lucia-javorcekova-fotka-na-instagrame-moze-stat-stvorcifernu-sumu.html
A o uspechu propagacie cez influencerov mam pochybnosti, specialne na Slovensku, vacsina ich followerov su deti a maju holu rit