Ono ten radar ukazuje často trochu nepresne. A je vidieť, že bola znášaná vetrom, prípadne prúdmi, keď už nebola na kotve a čakal na lodivoda. Vzhľadom na veľkosť to nebolo také strašné, ako sa zdá z videa. Treba sledovať aj orientáciu lode. Je jasné, že tam nedrifroval bokom ako sa zdá laikovi z videa.
Do pohybu sa dala až v momente keď nastúpil lodivod. Cca 1:38.
Dnes je každý na internete lekár, vedec, pilot aj lodivod. A tak vznikajú senzácie a hlavne bludy.
Ja by som veril tej zatiaľ oficiálnej verzii, že tam riadne fúkalo a vypadla mu elektrika.
"This is from Suez Canal. Yesterday, a large container carrier got caught into strong winds and is now basically blocking the whole canal, noone gets in noone gets out. About 12% of global export-import fleet is stranded. Happened because when you stack a lot of those containers on a ship, they act as a sail and is especially dangerous in tight areas (suez is 200m wide)"
V dnesnej dobe GPS navigacii v smartfonoch je to v podstate uz len ako produkt pre zberatelov/nostalgikov, do vlastnej kniznice. Stavim sa, ze uz aj skauti pouzivaju navigacie v smartfone namiesto tlacenych map.
kym sa nevybije baterka ale kazdy vie, ci chodi na x hodinove, alebo dnove vyjazdy ...
Ano, ale musi to byt mierka aspon 1:25000 a terenna s tienovanim
Tiez zopar takychto mam, na takej mape vyzeraju aj tie nase pidikopceky v BA uzasne, nieto este Nizke alebo Vysoke Tatry
Tak to o5 pojde pravda na odbyt. Noviny sa nastrihali na obdlžniky a bol z elegantny toaleťak. Sem tam si človek vytrel ri* nejakym súdruhom z politbyra.
corsair Neveríš? Teraz si ma dostal Cez ten Suezký kanál plávajú lode z Číny do prístavu Koper v Slovinsku cca 4 týždne. Otvor si mapu a skús si spočítať koľko by trvalo oboplávanie Afriky.
Oboplavanie Afriky je v porovnani s plavbou cez Suez vraj +10 dni a k tomu moznost spestrenia dlhej cesty piratmi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do pohybu sa dala až v momente keď nastúpil lodivod. Cca 1:38.
Dnes je každý na internete lekár, vedec, pilot aj lodivod. A tak vznikajú senzácie a hlavne bludy.
Ja by som veril tej zatiaľ oficiálnej verzii, že tam riadne fúkalo a vypadla mu elektrika.
kym sa nevybije baterka ale kazdy vie, ci chodi na x hodinove, alebo dnove vyjazdy ...
Ja si ho určite kúpim aj keď viem, že tie mapy nosiť asi nikam nebudem. Mám rád papierové mapy a rád sa v nich ňúram
Tiez zopar takychto mam, na takej mape vyzeraju aj tie nase pidikopceky v BA uzasne, nieto este Nizke alebo Vysoke Tatry
Na trhu hrozí nedostatek toaletního papíru. Je málo kontejnerů pro přepravu
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/prepravni-kontejnery-toaletni-papir-dostupnost-bunicina.A210326_121314_eko-zahranicni_jla
https://m.topky.sk/cl/10/2085115/Nad-Slovenskym-krasom-lieta-vrtulnik-bez-povolenia--Podla-inspekcie-za-to-hrozi-vysoka-pokuta
Na trhu hrozí nedostatek toaletního papíru. Je málo kontejnerů pro přepravu
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/prepravni-kontejnery-toaletni-papir-dostupnost-bunicina.A210326_121314_eko-zahranicni_jla
Tak to o5 pojde pravda na odbyt. Noviny sa nastrihali na obdlžniky a bol z elegantny toaleťak. Sem tam si človek vytrel ri* nejakym súdruhom z politbyra.
Oboplavanie Afriky je v porovnani s plavbou cez Suez vraj +10 dni a k tomu moznost spestrenia dlhej cesty piratmi
ale ze ju vacsina novinarov nazyva Ever Given bez akehokolvek overenia, to je smutne